| DeeaAndreea_5723 a întrebat:

Eu imi doresc foarte mult un chiuaua dar parintii mei nu ma lasa! cum ii pot convinge! sfatul care unctioneaza primeste funda!

8 răspunsuri:
| iulia7621 a răspuns:

Si eu vreau un chiuaua mereu ii spun mamei dar nu imi ia
eu mai am o catelusa de vreo 5 ani de rasa soricar si mama spune ca trebuie sa avem grija de ea.
mai adu si tu vorba cand sunt amundoi parintii langa tine poate o sa-ti ia

| stelistu30 a răspuns:

Ii rogi le promiti ca vei fi mai ascultator si vei fi recunascator pentru tot ce fac pentru tine da funda daca a functionat

| ROZzMania a răspuns:

Chiuaua este cea mai nefolositoare rasa de pe planeta. Ei tremura nu vreau sa manance orice.Ieti si tu o rasa mai puternica.Cred ca vrei ceva de luat in poseta.Cainii aia trebuie tinuti in zone tropicale tremura de rupe

| DeeaAndreea_5723 explică:

Scz e functioneaza!

Scz nu a mers! parintii mei sunt greu de convins!sad

Merci andreea24444! am sa incerc asta! daca merge promit ca o sa-ti dau o fundita!

| ZuZu_2582 a răspuns:

Am o solutie care va merge: pasul 1:fi deprimata,nu vb cu ei,daca te cheama la masa zici nu mie foame,te uiti tot timpul la poze cu catei si plangi,de fiecare data cand vezi pe un vecin plimband cainele te uiti pe geam si plangi,nu vorbesti cu nimeni, nu iesi afara decat la scl, scrii tot timpul scrisori triste si le lasi peste tot ca parintii sa le citesca... SUCCES!

| ZuZu_2582 a răspuns:

Funda?