| ஐRebyஐ a întrebat:

Eu vreau sa imi iau un catel si nu stiu ce rasa este mai de casa si mai inteligenta ma gandeam dintre:bison, canis, haski, ceauceau, buldog, si ce ziceti ca ii mai ochei, dau funda!

Răspuns Câştigător
| diabolykull a răspuns:

Daca stai la apartament ti-as recomanda sa-ti iei un Pudel ( caniche ), e foarte usor de dresat si jucaus. Dar daca stai la casa cu curte si vrei un caine de paza nu iti recomand husky, spiritul sau libertin nu il face potrivit pentru. paza. Iar buldogul, are un caracter foarte dominant si imprevizibil. 1- pudel 2-Boxer, ciobanesc German, Malinois, gasesti tu o rasa ca iti place si cu care te potrivesti.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Iully99Puke a răspuns:

Sincer nu pot sa dau sfaturi despre celelalte rase in afara de Husky deoarece nu am avut niciodata. Sunt crescatoare de husky in prezent (am doi si ma implic foarte mult in tot ce inseamna "ei" asa ca iti pot oferi niste sfaturi bune) si iti zic sincer ca daca vrei o rasa de casa atunci i-ati gandul de la husky. Cei care tin husky la bloc/inauntru mai mult i chinuie decat sa-i faca fericiti deoarece au nevoie de extrem de multa miscare, sunt niste caini cu multa energie etc. Dintre clasificarile: talie mica talie medie talie mare talie foarte mare ei fac parte din categoria talie mare si nu ti-as recomanda sa i ti in casa. Si trebuie neaparat racoriti vara prin spalare mult. Mai repede cu furunul decat in vana. Eu i-am tinut si la apartament dar apoi ne-am mutat la casa si stiu sa fac diferenta. P. S: Mai repede un bison sau canis happy

| LoveItachi4Ever a răspuns (pentru diabolykull):

mama mea are pudel este foarte cuminte si in plus pentru bloc e bine deoarece nu ii pica parul si nici nu miroase