| Viviannnnnna a întrebat:

Funda.
salut TPU.am avut un teckel(soricar unic la culoare, un maro deschis)si a scapat (thinking) prin 2 garduri(de la o vecina la alta)iar acum il aud la ea! scartaie, latra, si nimeni de pe strada mea nu are catel mic.am intrebat- odaca l-a vazut iar ea a tot a pralavragit chatterboxchatterbox ca nu a auzit de el chatterbox
l-am pierdut din vara! si acum il aud sadcryingsadcryingsadcrying
nu il tine in curte.straight facese aude din casa ei.crying(((((((((

6 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Nu ai pus bine problema happy trebuia sa te duci sa ii spui hotarat ca e la ea catelul tau, ca stii sigur pentru ca il auzi, asa era mai greu sa nege, chiar daca nu erai 100% sigura! eu asa fac cand vreau sa aflu ceva si stiu ca persoana in cauza poate minti tongue de cele mai multe ori imi iese pasienta! Spune-i ca esti sigura ca e la ea catelul si ca vrei sa ti-l recuperezi, eventual du-te cu unul din parinti, spune-i ca suferi fara el!

| Giovanna a răspuns:

Mai mult decat atat, spune-i ca ii faceai un tratament si iti faci probleme ca nu-l poti continua si iti e frica sa nu se mbolnaveasca tongue poate musca momeala laughing) eu asa as face

| noktambul a răspuns:

Du-te la ea la poarta cu taica-tau si roaga-o sa te lase in curte sa te convingi daca e cainele tau sau nu. O nelamurire, totusi : din vara pana acum (ca au trecut vreo trei luni de zile) nu la-ai auzit?

| TrendyHedgehog a răspuns:

Asta se cheama furt. Du-te la ea cu unul dintre parinti si roag-o frumos sa te lase putin in casa ca sa te convingi ca nu e catelusul tau. Dar s-ar putea sa aiba si ea caine dar sa nu fie cainele tau.

| Viviannnnnna explică:

...pai m-am dus cu maicamea... tebuie sa merg cu toata familia?
ea mereu. dar mereu cand isi lua un caine, pisica etc spunea ma toata strada.

| Viviannnnnna explică:

Pai cica nu e cainele meustraight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight face
a zis ca nu are catel mic deci...straight facestraight facestraight face: