| JustBelive a întrebat:

Gata, nu mai pot!cryingcrying! Sper ca aveti timp sa cititi "povestioara" mea:
Azi bunicul meu a ost la cabana sa unde era acel dragut catel al meu cu care am avut avatar.Cand s-a intors l-am intrebat ce mai face catelul, iar el mi-a raspuns ca vecinii de pe acolo au zis ca l-a luat cineva. Bunica mi-a zis sa nu ma ingrijorez deoarece l-au luat pentru ca e frumos si prietenos, insa mie imi e frica de locul unde ar putea sa ajunga si imi e dor de el. Ce sa fac? va rooog!cryingcryingcryingcryingcrying

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă a fost luat de cineva, asta este, nu trebuie să dramatizezi, are un nou stăpân!
Trebuie să privești pozitiv, poate că are un stăpân bun și se ocupă de el!
Fruntea sus și nu plânge, tot ce are un început are și un sfârșit!
Pa, pa.

| JustBelive explică:

@JuStKid, nu ti s-a intamplat vreodata in viata ta sa-ti placa un animal? Si chiar sa vrei sa-l iei acasa? Si... lolly, bunicul meu a intrebat pe acolo de acel caine, deci nu mai e...In fine va multumesc pentru raspunsuri!

| lolly_3072 a răspuns:

Du-te pe unde era cutzu, te uiti pe la vecini prin curti laughingdaca nu il gasesti il cauti si tu pe acolo si e imposibil sa nu-l gasestohappy

| Liviu950718 a răspuns:

Nu te ingrijora mai bine incearca sa treci peste sa a incredere in bunica ta ca a ajuns intr-un loc frumos, sau incearca sa te interesezi (adica sa mergi cu bunicul tau ) unde a ajuns catelul.

| đ a răspuns:

Stai linistita! oamenii nu iau caini fara motiv. sigur l-au luat niste iubitori si ii vor asigura o viata mai buna decat viata pe care o avea stand la cabana aia unde s-a dus bunicul tau.

| Maria123 a răspuns:

N-ar trebui sa fi asa de ingrijorata, macar l-a luat cineva pentru ca i-a placut, eu am patit sa zica vecinii de pe la tara ca pisoiul meu tot lasa pisici gravide, asa ca ei s-au saturat si ghici ce... l-au omorat, pentru ca au zis ei "am incercat sa-l ducem departe de sat, dar se tot intorcea". Stiam eu ca trebuia sa-l iau de acolo, dar nu m-au lasat parintii. -_-

| JuStKid a răspuns:

rolling on the floorbeleaci. ori e pusa intrebarea asta la misto. ori u esti prea mica d anihappy>...< nu stiu l-au luat hiNgherii.

| seby_1107 a răspuns:

Sa te linistestiwinking

| a_7338 a răspuns:

Pai sunt sigur ca cine la luat la luat pentru ca il dorea foarte mult si nu ar trebui sa fi ingrijorata big grin funda?

| Blondaa a răspuns:

Ar fi cazul sa iti iei unul la fel. su timpul o sa iti devina la fel de drag ca si celalalt happy

| SolSkeet_5450 a răspuns:

Frate asa am patit-o si eu am avut un pui de caine si ma atasasem de el dar intr-o zi cand sora mea (13-14ani) un om i-a smuls lesa din mana a luat catelu in brate si a fugit cu el.Sti am fost ingrijorat si mi-a parut foarte raw dar m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca i-a placut prea mult de l-a luat asa ca a ajuns intr. un loc bun, asa e si in cazul taw, bafta eventual IA-TI UN NOU CATELUSI.