Buna marry,
Sincera sa fiu nu cred ca un pet shop ar cumpara hamsteri de la orice client care i-ar intreba. Parerea mea este ca ar trebui sa intrii pe site-ul piata de la a la z si sa scrii un anunt cum ca donezi (sau vinzi) hamsteri doar iubitorilor de animale. Ar trebui sa astepti un pic pana cresc. Crede-ma ca multi oameni o sa te sune si o sa te intrebe de ei.
Astfel tu vei fi multumita ca nu ai ucis o viata nevinovata si ca ai facut o fapta buna, donand. Gandeste-te cat de bucurosi ar fi acea persoana care primeste un pui de hamster. Asta e ideea mea.
Pa, pa
Mult succes
Ideea e ca nu vreau sa-i vand, ci sa-i donez. Ingrijirea lor oricum costa ceva si din moment ce sunt atat de multi, nu-i pot pastra. Mersi de sfaturi ^_^
Buna mary,
nu cred nici eu ca o sa accepte pet shopurile pentru ca poate se gandesc ca nu sunt sanatosi sau cine stie. eu zic sa mergi la cativa medici veterinari si sa le zici despre " problema ta" si poate te lasa sa lipesti afise cum ca ii donezi sau ii vinzi.iti dau aceasta idee pentru ca eu am vazut la multe cabinete astfel de afise.nu se stie. poate ai noroc.
bafta