anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heey!

Datorita unui concurs parintzii mi-au zis sa zic ce cadou vreau. Avand in vedere ca am iPod, telefon&camera photo ff. performanta si PC cu 4 GB ram si m-am plictisit de toate(ma rog, mai putin de aparatul foto) m-am hotarat sa zic ca vreau un caine. Ideea e ca stand la apartament nu pot sa iau un caine mare (un Husky love struck ), iar un caine mic( Bichon Maltez) mi-e ca il confud cu preshullaughing. As dori sa stiu ce caini exista, nu foarte mari si inteligenti. Multumesc anticipat. funditawinking

Răspuns Câştigător
| LaughOutLoud a răspuns:

Poti sa alegi un pechinez(stiu ca e cel mai intalnit dar e bun pentru apartament) sau daca vrei un animalut cu care sa te lauzi mai mult e bun un BEAGLE (am avut si eu si e f bun de tinut in casa) ori un BULLDOG

4 răspunsuri:
| R0000zyyyyy a răspuns:

Un Bichon Frise...eu am unul si e foarte inteligent si ma asculta tot timpul

| pwp a răspuns:

Pekinez love struck

| dianita_4147 a răspuns:

Eu am 16 ani si de 1 an am un bichon maltez superb f mik 2 kg este viata mea dar trebuie sa ai si o mare responsabilitate trebuie cumparet f multe :mancare. oase de ros jucarii scutece cand este mik vaccinuri si altele dar il iubesc enorm si este f destept daca ai timp sa il scoti afara de 2 ori pe zi este bine aaaa si de periat sau daca nu il tunzi :*

| Secretgirl_3430 a răspuns:

Un Beagle :X