Întrebare recomandată | Frunziix3 a întrebat:

Am o mare problema!
Pisica mea face-n pat. Nu stiu ca sa-i mai fac. Face un an acum in Decembrie.
Ce pot sa fac sa nu mai faca? A facut deja cred ca mai mult de 10 ori. crying

41 răspunsuri:
| NevastuicAaA a răspuns:

Ma jur ca aud pentru prima data chestia asta!
Dinainte sa se culce duo afara pentru 10 minute.
Poti si sa ii cumperi nisip special sa ii pui intr-o ladita din plastic in camera unde face sau sa o inveti cu un loc special unde are acces tot timpul.

| aladinbeci a răspuns:

Amenajeaza-i in camera un colt cu o ladita cu nisip. Poate isi va face acolo nevoile.

| Pinguuuin01 a răspuns:

Încearcă să nu o mai pui in pat.thinking

| mixxjim a răspuns:

Daca a apucat sa faca acolo si simte mirosul acolo o sa faca mereu. Ar trebuie sa schimbi salteaua, sa nu mai folosesti asternuturile respective si pled/patura, tot ce-a apucat sa ude, pentru ca mirosul ramane si dupa spalat, ele au mirosul foarte fin si simt imediat si considera ca ala este locul de facut, deci o sa faca. Pe de alta parte, fii atenta cand face si de ce face acolo, oricat de ciudat ar putea suna, poate face de suparare, daca a stat prea mult singura, sau daca ai certat-o c-a facut ceva rau sau daca e pur si simplu geloasa. O prietena patea acelasi lucru, a schimbat inclusiv patul, nu ii mai permitea accesul in camera respectiva si a inceput sa faca pe canapeaua din sufragerie, insa de fiecare data cand facea avea un "motiv serios" de genul celor de care am pomenit mai sus. Acum au schimbat si canapeaua laughing Deci... cu pisica la psiholog, altfel iti face vraiste toata casa

| Doηηa a răspuns:

Când vezi că dă să facă o iei și o pui repede în litieră.
Și eu am avut această porblemă cu motănelul meu numai că el făcea după un scaun.Am citit undeva că,dacă dai cu parfum în acel loc, pisica nu-și mai face "treaba" acolo din cauza mirosului, nu-i place.
Încearcă, n-ai ce pierde, la mine a mers.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica intr-o casa se crede stapana.isi marcheaza teritoriul si iti da de inteles ca e patul ei.pe tine te tolereaza din bunatate, dar intelege odata ca e patul ei, unde dormiti impreuna fiindca vrea ea.nu tu.asa sant pasacile.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Sa te descotorosesti de ea.

| Încrucişătorul a răspuns:

Poate ca e in calduri.
Daca nu, consulta un medic veterinar.

| Laurretta a răspuns:

De fiecare data cand o vezi ca face pipi in pat i-ao si du-o in ladita ei cu nisip, pana la urma se va obisnui si se va duce singura la ladita ei. p.s. poti incerca sa o bagi cu nasucul in locul unde a facut pipi laughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| slowswag a răspuns:

Trebuie sa o inveti sa faca in ladita cu nisip
uite cum am facut eu : am sapat in nisip, sa vada si am varsat putina apa si apoi am acoperit la loc si dupa aceea a facut si ea la felwinking
crede-ma ca merge laughing

| WhiteLover a răspuns:

E prea lenesa laughing cand vezi ca doarme mai bine in pat, ia-o si pune-o in ladita cu nisip sau du-o afara, unde face ea, sa se obisnuiasca ca chiar daca doarme bine trebuie sa mearga sa faca in alta parte

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Esti sigura ca era pisica? o.o

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Trebuia sa o inveti de mica straight face

| Manuellllaa a răspuns:

Draga mea, pune`i in baie un lighenus sau o ladita cu nisip si cand face pipi in pat ceart`o sa stie si arata`i ladita sa faca acolo si nu o mai primii in pat pentru o perioada:*:**

| Timeea2001 a răspuns:

Nu stiu

| StewartCassie a răspuns:

Buna. Pisicile trebuie invatate sa faca intr-un anumit loc. Chiar daca face un an, daca ai multa rabdare, o poti invata sa faca intr-un anumit loc. Si catelul meu cand l-am adus prima data in casa a facut, dar s-a invatat. Poate pisica mai vrea sa iasa si afara...sa isi faca nevoile afara.

| MiSSyoUNow a răspuns:

Incearca sa o inveti sa face la litiera sau la veceu! Pana atunci pune-i niste carpe in ceva si pune-o sa doarma acolo. Ar trebui sa o duci la doctor, pentru ca s-ar putea sa aiba o problema sa nu poata sa se tina, sa aiba o fisura ceva! Succes!

| gabyS98 a răspuns:

Trebuie sa o inveti sa mica sa faca intro ladita cu nisip, incearca si acum sa nu omai lasi deloc in pat, si sa o tot pui in ladita cu nisip

| Riderx1 a răspuns:

Pampers, ultima sansa happy

| llust a răspuns:

Pisicile trebuie sa invatate de mici sa isi faca nevoile intr-un singur loc. Un lighean sau ceva, cu nisip in el. Si schimbi doar nisipul. Daca o inveti asa nu o sa mai faca, decat in nisip.

| Frunziix3 explică (pentru llust):

Pai...are ladita ei. Face de la 4 luni acolo.

| laura81 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema. Nu o mai lasam in camera in care obisnuia sa faca in pat. Acum am dus-o la bunici si acolo face tot in pat.
E greu de dezvatat daca a apucat sa ii placa asa.

| EAlice a răspuns:

Intr-adevar. ca un copil, si pisicuta ar trebui invatata de mica. Dar si asa, o poti educa si acum. Intai pune-i o cutiuta mai joasa, cu ceva nisip (nu extraordinar de plina) dar daca gasesti o tava sau ceva de genu, (pentru ca cartonul se mai uda). Iar sub aceasta, un ziar sau o hartie, in caz ca mai pica nisip. Iar atunci cand o vezi ca este agitata si vrea sa faca in pat, sau pe covor undeva, o iei repede, si o pui in cutiuta cu nisip. Si ai putea s-a ii pui "materii solide" pe care le-a facut ea, in cutiuta, sa simta ca acela e locul unde trebuie sa faca mereu.

| owneriest a răspuns:

Pff se vinde un fel de spray cu care stropesti pisica pentru a o dresa
ii pui o ladita cu nisip
sau http://www.idetalii.ro/......e-pe-podea

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Eu zic sa lasi afara sa faca mizeria.

| Truxiie a răspuns:

În primul rând sper ca răspunsul meu să te ajute.Pisica ta o să înveţe cu toate că învaţă mai greu.Dacă de fiecare dată când face în pat îi spui un cuvânt uşor ca de exemplu NU pe un ton puţin mai aspru ea va învăţa cu timpul. Întradevăr mai greu. Dacă ai posibilitatea cumpărăi nisip special pe care ea va fi atrasă să se uşureze. Găseşti la petshopuri. Sper că ţi-am fost de folos

| Haney a răspuns:

De un an! prea tarziu trebuia invatata de mica sa faca afara sau in casuta acea speciala.sorry.

| SherryXoX a răspuns:

Trebuie sa o inveti sa mica sa faca intro ladita cu nisip, incearca si acum sa nu omai lasi deloc in pat, si sa o tot pui in ladita cu nisip

| irina_8165 a răspuns:

Pune i nisip in casa si invato acololaughing)