Întrebare recomandată | Frunziix3 a întrebat:

Am o mare problema!
Pisica mea face-n pat. Nu stiu ca sa-i mai fac. Face un an acum in Decembrie.
Ce pot sa fac sa nu mai faca? A facut deja cred ca mai mult de 10 ori. crying

41 răspunsuri:
| GumiFreeStyle a răspuns:

Deci e clar din momentul cand ai specificat un an mi-am dat seama.Nu e vorba ca nu stie unde sa-si faca nevoile doar ca e la acea perioada[cand umbla cu motani sa faca pisoi] Iar ea isi marcheaza teritoriul unde vrea sa seinmulteasca cu motanul ei.

| Adrry00 a răspuns:

Pisicile sunt animalele foarte curate si isi fac nevoile doar in anumite locuri care le atrag ca miros. Pisica ta ori si-a marcat teritoriul acolo si nu mai ai ce sa faci ori o atrage mirosul, incearca sa schimbi detergentul cu care speli asternuturile, nu stii ce a simtit pisica la acel miros. Si ca sa stii pisicile sunt animale razbunatoare si destepte. Si eu am patit acel lucru cand nu i-am mai cumparat o anumita mancare, si dupa ce i-am cumparat-o diin nou a incetat sa isi faca nevoile in pat.

| eusunteusituestitu20 a răspuns:

Trebuie sa o inveti sa nu mai faca acolostraight face. Cumpara nisip pentru pisici, sau oarecare si o cutie, o ladita ceva si invat-o sa faca acolo.straight face.ceart-o...sau da-o afara din cand in cand.mai au si ele nevoie sa iasa afara.

| AnaMariaS a răspuns:

Inchide-o in baie sau incearca sa o inveti la ladita

| dortoc a răspuns:

Pai cumparai ceva in care sa faca si trebuie sa se obisnuieasca!

| Albert2000 a răspuns:

Depinde unde stai la bloc sau la casa. Ca daca stai la bloc pui si tu o ctie cu nisip si o bagi cu botu acolo eu asa am facut cu a mea si o sa se invete sa faca acolo.

| Cernatescu a răspuns:

Simplu si eu am pisica pisicile fac doar in nisim iai o cutie sau o ladita puneio intr-un loc in care sa nu fie vazuta de lume si isi face nevoile singura dar sa stii ca trebuie schimbat cand nisipul incepe sa miroase pisica nusi va mai face nevoile in cutia cu nisip si ori in pat ori pe covor

| GeooSiAtat a răspuns:

Pai daca nu i-ai cumparat o litiera normal ca face pe unde apuca.Du-te i-ai una, maxim 100lei.Ii cumperi si asternut special pentru pisici.big grin. Si du-te cu ea la un veterinar, poate e in caduri...Si o poti steriliza, nici asta nu costa tare mult.big grin
Sper ca te-am ajutat:*

| LuizaVilceanu a răspuns:

Nu o mai ţine în pat cu tine, Godlaughing)

| LizzUzumaki a răspuns:

Ei bine eu pot înțelege perfect pisica mea făcea in pat pana și de fata cu mine nu ave apuc de respect și mai era și litiera lângă ea și este și Învățată la litiera probabil dacă ești mai mică nu știu ai aceeași frica sa afle cineva adică idk dar pentru mine a mers sa o pun lângă ce a făcut și sa ii explic ce este rău poate suna ciudat dar pisicile sunt foarte inteligente și probabil la tine are preferințe adică am schimbat salteaua și pisica a făcut un pisoi și acum pisoiul face pe salteaua noua dacă ai găsit și tu i soluție sa îmi zici și mie!