Nu este foarte greu de intretinut dupa un timp dupa ce se obisnuieste cu tine se duce singur la baie cand ar nevoie te iubeste doarme la picioarele tale
etc etc... Funda>?
Buna nothing,
Asta depinde si daca il ti in casa sau la curte.
Daca il ti in casa, pe langa hranire si joaca mai trebuie sa ii acorzi timp in care sa il plimbi, sa cureti dupa el cand face la toaleta, si sa strangi parul care se va pune pe covor (poate va trebui sa aspiri mai des).
Desigur, depinde si de rasa cainelui; de ex. la bichon trebuie sa il piepteni zilnic, si sa ii cureti ochii; la alte rase nu trebuie.
Pa, pa
Hmm cam este![]()
Eu am bison bolonez dar e fff prietenos si dulce ![]()
Nu e chiar asa greu...doar ca trebuie sa faca caca,pipi si trebuie sa il scoti, apoi mancare apa, jucarii...
eu ii cumpar si deserturi pentru caini.In plus eu ii iau servetele cu miros de catel si acolo isi face treburile
Bună!
Depinde de rasă.
Eu am un bichon frise şi trebuie să`i spăl blăniţa des si s`o descâlcesc. Având în vedere că sunt multe cheltuieli şi vaccinuri cam este.
Depinde de rasă, am menţionat mai sus.
Pai eu am un catelus mic rasa bishon. La inceput o sa faca ceva... mizerie (treaba mica treaba mare... ) dar trebuie sa il inveti
si sa il mai si certi pana se invata.Un exemplu rau este verisoara mea care a avut 3 catelusi de rasa mica si pe nici unu nu ia invatat sa faca macar in baie (este indicat)si ia vandut fara ca ea sa stie.Sa trecem la subiect. Cateii sunt jucausi si sunt destul de usor de intretinut dupa 2 ani de intretinut deoarece ei mai imbratanesc si o mai lasa pe brazda
funda?
Pai eu as vrea de fapt cam orice rasa
adica depinde de care gasesc. de preferat bichon sau yorkshire terrier. da cred ca o sa imi iau pechinez. sincer nu stiu depinde ce oferte gasesc
E greu:trebuie sa il hranesti,sa ai grija de el,trebuie sa-l plimbi(e rau daca te duci la scoala), daca e o rasa mai pufoasa, trebuie sa cureti parul!
Answerkid întreabă: