Daca are o tuse seaca, ca de magar si pare k tuseste si face ca si cum ar vomita inseamna ca a racit si are rosu in gat.Mergi cu el la medic, nu costa foarte mult.E deranjant k face si febra si tusea il jeneaza.Sau mai exista probabilitatea sa fi inghitit ceva si sa i fi ramas pe gat. Orice ar fi, meedicul stie mai bine
Multumesc foarte mult
Cuplacere
!
De multe ori cainele meu se ineaca cu blana sa, se linge si face cam la fel nu a salivat dar tuseste si parca se ineaca si o data i-am deschis gura si avea pe limbuta o groaza de par.Dar du-l totusi la un veterinar sa verifice mai bine.
Stii ceva, daca nu sti ceva ce sami foloseasca poti te rog sati stergi intrebarea si te rog frumos sa termini cu glumitele pentru ca nu imi arde deloc, situatia e foarte serioase, daca ai chef de glume sau orice altceva site-urile de bancuri si glume te asteapta. Multumesc anticipat
Rasa Yorkshire Terrier prezinta risc hipoglicemic (nivel scazut al zaharului in sange). Nivelul de zahar trebuie permanent monitorizat pentru a preveni eventualele complicatii. am citit pe net
sper ca te.am ajutat cat de cat FUNDITA
Npk oricum si eu am trecut prin asta si scuze de faza cu veterinarul dar mama e veterinar daca vrei da-mi id tau dar zii si cati ani ai ca eu nu's ft mare daca vrei poate te ajut o intrebare pe ea