| greendayforu a întrebat:

Help me! Urgent, nu stiu ce sa mai fac, cainele meu un (yorkie de 8 luni) aproape din minut in minut tuseste si parca se ineaca, parca s-ar sufoca cand face acest lucru se aude ca si o gasca straight face si cateodata scoate o chestie care seamana cu saliva ceva de genul acesta ce sa ma fac? tin foarte mult la el si nu as vrea sa il pierd.

Răspuns Câştigător
| NicollNikkyKv a răspuns:

Daca are o tuse seaca, ca de magar si pare k tuseste si face ca si cum ar vomita inseamna ca a racit si are rosu in gat.Mergi cu el la medic, nu costa foarte mult.E deranjant k face si febra si tusea il jeneaza.Sau mai exista probabilitatea sa fi inghitit ceva si sa i fi ramas pe gat. Orice ar fi, meedicul stie mai bine

| greendayforu explică (pentru NicollNikkyKv):

Multumesc foarte multhappy

| NicollNikkyKv a răspuns (pentru greendayforu):

Cuplacere happy!

8 răspunsuri:
| ChristinneK a răspuns:

De multe ori cainele meu se ineaca cu blana sa, se linge si face cam la fel nu a salivat dar tuseste si parca se ineaca si o data i-am deschis gura si avea pe limbuta o groaza de par.Dar du-l totusi la un veterinar sa verifice mai bine.

| alexandraheart19 a răspuns:

Dul la veterinarrolling on the floor glumesc phoi uite ce zic

| greendayforu explică (pentru alexandraheart19):

Stii ceva, daca nu sti ceva ce sami foloseasca poti te rog sati stergi intrebarea si te rog frumos sa termini cu glumitele pentru ca nu imi arde deloc, situatia e foarte serioase, daca ai chef de glume sau orice altceva site-urile de bancuri si glume te asteapta. Multumesc anticipat

Rasa Yorkshire Terrier prezinta risc hipoglicemic (nivel scazut al zaharului in sange). Nivelul de zahar trebuie permanent monitorizat pentru a preveni eventualele complicatii. am citit pe net big grin sper ca te.am ajutat cat de cat FUNDITAlove struck

Npk oricum si eu am trecut prin asta si scuze de faza cu veterinarul dar mama e veterinar daca vrei da-mi id tau dar zii si cati ani ai ca eu nu's ft mare daca vrei poate te ajut o intrebare pe eabig grin

| darius2003 a răspuns:

Incearca veterinarul, e cel mai sigur