| stefaniaaaaaa a întrebat:

Anul asta care vine trec in a 5-a, si voi da la Cner(adica la Colegiul National Emil Racovita)si am decis sa imi iau un caine (ma lasa parintii sa imi iau)dar sa trecem la subiect! Pai am nevoie de cei care stiu, au avut sau inteleg ce scriu! Ce ziceti sa imi iau, Akita Inu sau Lup(caine lup)?

7 răspunsuri:
| ghostlabbrador77 a răspuns:

Iti recomand dintre toti cainii labradorii ca fiind foarte prietenosi si loiali, insa dintre akita si lup iti sugerez lup pe site-ul acesta poti gasi mai multe despre orice caine si poti face comparatii,, find the best " sau poti accesa direct,, http://dog-breeds.findthebest.com/......-Shepherd" pentru a ajunge direct la akita vs lup.

| nanalicious a răspuns:

Dacă nu ai mai avut câini înainte îți recomand un câine lup! Câinii Akita sunt mai răi (mai ales cu persoanle străine) și destul de greu de îmblânzit. Ei își iubesc stăpânii foarte mult. Dar, după cum ți-am spus, câinii Akita nu sunt recomandați dacă nu ai mai avut câini înainte. Să îți spun acum despre câinii lup: ei sunt mai cuminți și sunt ușor de îmblânzit. Par agresivi dar sunt iubitori. Sper că te-am ajutat! Fundă?

| stefaniaaaaaa explică (pentru nanalicious):

Sa stii ca o colega de a mea are Akita si nu sunt asa de agresivi precum zici tu! Sun ba chiar usor de imblanzit ca imi iau pui! Apropo sunt rude cu rasa Husky Siberian, si sunt de fapt chiar aproaoe aceeasi rasa si daca Akita sunt rai antunci si Husky ar fi rai si nu sunt! Bu cred ca stiai dar mama a avut lup si a zis ca timpul de dresak dureaza 8 LUNI!

| AlecsUCV a răspuns (pentru nanalicious):

Un caine ca sa fie "imblanzit" trebuie sa socializeze de mic, sa fie plimbat printre oameni, sa se joace cu alti catelusi prin parcuri.Cum cresti cainele, asa il ai! Si inca ceva, dresajul din cate stiu nu dureaza mai mult de 3 luni, crezi ca pentru 300 de euro un dresor il dreseaza 8 luni? Bafta!

| Mateiciuc_Josh_1998 a răspuns:

Iti sugerez caine lup, funda?

| Neagu_Tib_1993 a răspuns:

Salut, eu te-as sugera un caine lup adica un lup german mai bine zis.
Eu am avut unu si era foarte "dragalas" cand era mic cand s-a facut mare incepea sa asculte la comenzi si lucru cel mai important care mi-a placut la el a fost, ca de fiecare data cand plecam si ma vedea, dar nu ii spuneam nimic venea dupa mine si mergea inaintea mea.

Sper ca te-am ajutathappy

| maia200 a răspuns:

Iți recomand un câine lup pentru ca sunt prietenoși, ușor de dresat, trebuie sa îl obișnuiești de mic sa stea în preajma animalelor și sa nu îl ți închis. Câinele Akita Inu e mai agresiv, trebuie sa îl supraveghezi mereu și nu trebuie lăsat în preajma copiilor mici pentru ca nu ii place sa fie tachinat.