Cainele! de preferat poate si shitzu. E foarte dragalasi si jucausi!
fundita plzz?
Orice animal e bun, in afara de un reu sau un tigru, dar trebuie sa fie dresat, ca daca nu e dresat, te trezesti cu vreo surptiza
Pai orice animal domestic... un catel il poti baga in casa dar sa nu ii cada parul unul mic de buzunar sau poti tot un caine mai mara sa iti pazeasca casa...sti vorba aia cainele e prietenul omului
Buna!
Pai un hamster ![]()
De oricare : fie pitic rusesc ( ca al meu ), fie sirian.
Sau veverite : degu, siberiene.
Sau o pasare.
Sper ca te-am ajutat succes!
Ti-as recomanda catelul. Eu il consider un animal care este foarte intelegator, care te inveseleste mereu si iti este mereu aproape/
Cainele, de ce? pentru ce e loial, iubitor cu copii etc. cel mai bun prieten al omului, funda?
Buna!
Acela care-ti place tie, si ca-i poti oferii responsabilitatile de care are nevoie un animal. Daca stai la curte, ai putea sa-ti iei un catel frumos, te atasezi foarte repede de el.
Baftaa! :*
Nu pot să dau un răspuns "universal" la asta, fiecărei persoane i se potrivește altceva. De exemplu, mie mi se pare obositor să te trezești mereu la 6 dimineața să scoți câinele și nu mi-ar conveni nici să văd păr de pisică pe toate hainele negre. Rozătoarele sunt adorabile, dar trăiesc puțin și peștii nu fac prea multe. Reptilele... reptilele sunt interesante, dar creepy. Aș alege o pasăre, îi pui doar mâncare și apă dimineața, îi speli colivia când ți-aduci aminte și are energie cât o centrală nucleară, în plus nu e mofturoasă ca pisicile deci pot să mă joc cu ea când vreau. Face și gălăgie, așa că nu mă simt niciodată singură... Acum nu știu, gândește-te în primul rând pentru ce vrei animalul, cât timp ai, câți bani și până unde ești dispus să mergi cu îngrijirea lui.
miky6895 întreabă:
anonim_4396 întreabă: