| BRabbit a întrebat:

Hey TPU,
De curand am cumparat doua lansete de 2, 70 si doua mulinete Hakuyo.As vrea sa ma duc la o balta la care este si o cantitate mare de salau, si vreau sa stiu daca imi trebuie lansete speciale pentru pestisor, sau pot da si cu cele de crap.

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Nu stiu sa fie lansete speciale pentru salau, dar pentru a pesui cu pestisor viu, poti folosi lansetele mentionate, insa drilul nu va fi la fel de palpitant ca la o lanseta mai fina.Fir intins si adrenalina la maxim.

| BRabbit explică (pentru LIN2010):

Mersi pentru sfat.Am tot incercat pe la diferite balti, insa fara rezultat.Ai cateva idei pentru niste balti la care ai fost si ai avut rezultate?

2 răspunsuri:
| LIN2010 a răspuns:

Nu neaparat balta este de vina,pescuitul salaului nu este chiar asa de simplu precum pare,se lasa greu pacalit. Pentru a-ti spori sansele trebuie sa intelegi cat de cat modul de hranire,de inmultire,factorii atmosferici care influenteaza comportamentul acestor rapitori,apoi si fiecare balta are particularitatile ei,praguri,gropane,agataturi,etc.,cauta sa intelegi aceste minime indicii si sigur o sa capturezi si salaul cautat.Da,trebuie cautat (localizat)bancul de salai, unde se hranesc, unde cuibaresc, si astfel vor creste considerabil sansele capturarii acestora, nu trebuie sa astepti sa vina ei in locul unde pescuiesti.In aceasta perioada merita incercat la copca.Fir intins