| KittiBăă a întrebat:

Intrebarea va fi tot despre andreea.Alaltaieri(18.12.2010) pe la ora 6:30 in curte la un prieten era un baiat de 18 ani (eu am14) si Andreea lo bulgarit. o iesit baiatu din curte si o sarit pe mine si ma aruncat in zapada. si stiti voi. dadea cu picioarele. il cheama Rares., Si dupa aia andreea tot zicea"dai (radea dupa. da are un ras.de vrajitoare)si,, i-am dat un bulgare pe scurta. dupa aia o luat cu lopata aia sau ce o fii(cu care se ia zapada)si mi-a turnato pe gat.acum tusesc si stranut.(da asta nu conteaza)si eu i-am dat un pumn in nas.Si numa dupa aia ma injura.si mi-a dat una in picior.cred ca mo nimerit in os.acum la scoala vine cu maicasa.am de gand sa ii zic"asa ii trebuie daca isi baga nasu unde nu ii fierbe oala" intrebarea mea e daca sa ii spun asa sau altcumva? Probabil unii dintre voi va intrebati de ce am pus la categoria asta:asta e un hobby de al ei!

Răspuns Câştigător
| PumpkinPie a răspuns:

Salut!
În cazul în care chiar este aşa, poţi dovedi că ai bun simţ discutând calm cu mama fetei, spunându-i ce s-a întâmplat şi cerându-i scuze Andreei. Vei câştiga mult mai mult dacă vei atenua conflictul şi nu dacă îl vei duce mai departe. Sau poţi fi obraznică şi îţi poţi face mai multe probleme. Depinde numai de tine.
Numai bine!
Pumpkin Pie

3 răspunsuri:
| PumpkinPie a răspuns:

Salut din nou, Anamaria!
Mă bucur că/dacă te-am ajutat! Mulțumesc pentru apreciere!
Numai bine!
Pumpkin Pie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cata cruzime la niste copii.parca a-ti fi salbateci crescuti in padure si fara pic de educatie.sa stii ana ca pe pamant e loc pentru toata lumea. iar conflictele se pot evita.frumos si elegant.

| cOnTexT a răspuns:

Am ramas x_x ah?