| claudia12334 a întrebat:

O sa imi iau prima pisica in curand puteti sa imi dati niste sfaturi va rog:d

Răspuns Câştigător
| RoXxXy a răspuns:

Buna, vreau sa iti spun ca am si eu multe pisicute, si ador foarte mult pisicile, de cand ma stiu nu imi amintesc sa fii fost un an in care la mine in casa sa nu fi intrat vreo pisicahee hee de aceea vreau sa iti spun ca tot timpul fericirea lor se bazeaza pe atitudine ta pe care o ai in momentul in care esti langa ea ( adica, daca tu ii arati pisicii dragostea pe care o simti pentru ea si o alinti nu se poate sa fie o pisica trista si necajita...eu zic, ca fericire ei ar fi pe primul loc, apoi trebuie sa ai grija sa inteleaga ca are cutiutza ei... locul ei si lucrurile care are si care nu a voie sa le faca (ceea ce depinde de tine da o inveti big grin)
Sper ca te-am ajutat... :*:*

7 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Nu o cumpara uite un sfat laughing

| coss a răspuns:

In legatura cu perusul, depinde de pisica am si eu una.si sa iti iei un motan atfel vei avea vizite(o sa iti vina motani in casalaughing...)

| jvEcu a răspuns:

Tine-o departe de mobila si de caini.

| georgiana967 a răspuns:

Pai, in primul rand sa o inveti sa isi faca nevoile la ladita, sa te joci mai mereu cu ea si sa o alinti, in felul asta va percepe ca o iubesti si ca nu ii vrei raul si cam atat din prisma mea, important e sa ii arati afectiune, succes!

| claudia12334 explică:

Si am si un perus credeti ca se pot intampla accidente.cred ca ar trebui sa ii tin in camere separate.laughing

| claudia12334 explică:

Pai nu cred ca voi avea vizite deoarece stau la apartament si nu o sa o las afara doar cand mergem la vet dar oricum imi voi lua motanbig grin
mersi pentru sfathappy

| MariukaLuv a răspuns:

Sfaturi in legatura ca ce?