Pai nu credeam ca mama ta e asa greu de convins. O ultima solutie mai am :
Du-te la ea, roag-o frumos sa te lase sa ai un catel, promitandu-i ca nu iti mia doresti nimic de ziua ta sau de Craciun. Fa un poster urias cu catei ( Bichon Frise sau Maltese care vrei ) ca sa-ti sustii argumentele si tine un discurs ( scris de tine ) artistic si frumos, in care sa arati cat ti-ai dori un catel si cat de mult il vei iubi si il vei ingriji. Promite tot ceea ce iti cere mama ta si cadeti de acor ca atunci cand tu nu vei mai vrea sa ai grija de catel sau cand nu iti vei mai respecta promisiunile mama ta sa-ti dea cainele la altcineva ( poate asta o convinge dar trebuie sa fii atenta si sa iti sustii promisiunile pentru ca altfel cred ca nu se poate ).
Asa au fost si la ai mei.acum miau cumparat si nici nu ma lasa sa-i dau de mancare numai ei au grija de el.
incerca sai explici ca o sa ai grija de el.si atunci cand o sa til cumpere dobedestei.
probabil ei spun asta pentru ca te vad ca esti dezordonata.nu stiu sigur.mama mie as aimi zicea. dar am incercat sa ma adun si am facut ce trebuia la locul lui.si asa sa facut minunea:*.
funda?
Cand eram mik nici bunikamea nu ma lasa sa merg singur la scoala pana cand am pacalito ca ies la 12:30 cand iesam la 11:30 incearca sa iei catelu pe ascus poate o sa vrea
anonim_4396 întreabă: