Stii. unii spun ca un animal poate fi reincarnarea cuiva...si ca fiecare se reincarneaza pentru inca o misiune in viata respectiva. poate ca pisoiasul a avut de indeplinit o misiune alaturi de tine![]()
poate ca SI-A INDEPLINIT-O![]()
Cine stie...
Daca te indragea mult si se distra cu ceilalti motani de prin zona cred ca se va intoarce.
Papagalul meu dupa 14 zile s-a intors acasa, tinand cont ca avea alti papagali pe langa el.
![]()
Sper sa se intoarca.
Eu iubesc pisicile foarte mult, animalele mele preferate.
Acum vreo luna, fratele pisicii din poza a plecat de acasa, l-am mangaiat inainte sa plec la scoala, si de atunci nu l-am mai vazut niciodata, cateva zile am plans intruna, si acum am lacrimi in ochi cand ma gandesc, era favoritul meu... tot timpul ceea ce iubesc mai mult imi e luat...
Si nu e prima data cand se intampla asta, de multe ori m-am gandit ca nu ar mai trebui sa-mi tin animale deloc...
Nu vreau sa-ti distrug sperantele, dar pisicile pleaca de acasa (si nu se mai intorc) doar cand sunt bolnave sau pe moarte, niciodata nu mi-a murit o pisica acasa...
Dar daca al tau era motan, poata s-a dus pe la vreo pisicuta :X
sper doar sa vina acasa...
Iti inteleg suferinta.
. si eu am patit la fel de mai multe ori cu motanul meu. mereu pleca, dar se intorcea pana intr-o zi cand nu s-a mai intors.am plans luni dupa el. si acum cand ma mai gandesc la el. dar eu tot speram ca se va intoarce, de fiecare data cand vedeam un motan ca el ma duceam sa vad daca el este. dar au trecut aproape 2 ani de atunci ...eu mi-am luat un alt motan, l-am tinut vreo 2 luni si mi-a fost frica sa nu plece si acesta si asa ca l-am dus la bunica mea. acolo stiu sigur ca este in siguranta. Sper sa se intoarca.si nu mai fi trista, iti faci rau tie. bafta:*
Acum câteva săptămâni mă aflam in această situaţie. Am o pisică de 4 ani, foarte deşteaptă (deschide uşile, pleacă afară şi se întoarce când vrea ea, sărind pe uşă). Dar, într-o seară a plecat afară şi nu s-a mai întors, am căutat-o zile întregi, dar nu am găsit-o. Până într-o zi când am văzut-o în faţa uşii. Nu îţi face probleme, sunt sigură că se va întoarce, poate a intrat într-un beci şi cineva a închis-o, fără intenţie. Şi va veni ea când va avea nevoie de hrană. Baftă multă!
Sărbători fericite!
Interesant, aceeasi soarta a avut si motanul meu de 2 ani, intr-o seara, acum 7 zile, l-am lasat afara in curte si cand sa o chem inapoi in casa nu l-am gasit, ncii dimineata, asa am realizat ca e luna februarie "nunta pisicilor". Cum am spus azi se implinesc 7 zile si motanul meu nu s-a intors acasa. Nu stiu ce sa mai fac, pe unde sa-l mai caut, oricum eu tot sper ca intr-o zi se va reintoarce acasa. Succes tuturor care se confrunta cu probleme similare.