Face-ti o fapta foarte buna, dar ce boala are ...Am avut si eu asemenea intimplari, deepilda noi am vazut o pisica bolnava, calica si nici nu putea sa se miste noi am crescut-o, am ingrijit-o am stris bani ca s-o lecuim, dar odata o femeie, a pus-o in masina, credeam ca o va duce la veterinar dar ea a dus-o undeva la mijlocul unei paduri... Sper ca acum mai traieste pisica caci noi trei fetite de 13-15 ani am ingrijit-o am pus-o pe picioare am lecuit-o, dar ea nimic nu a facut de folos pisicii si a dus-o. Prin acesata intimplare am vrut sa arat cit de cruzi sunt oamenii, In cazul meu cei care au ranit si maltratat pisica si respectiva femeie, iar in cazul tau cei careau ranit-o.Imi pare foarte rau de sarmanul catelus, dar sa stii chiar daca nu veti reusi sa il lecuiti ( nu da Doamne), sa stii ca Dumnezeu va socoti fapta ta ca una buna.Dar eu traiesc cam departe de tine (daca traiesti in Romania, caci eu sunt din Moldova) si deci ceia cu care pot sa te ajut e doar sa iti urez noroc in lecuirea ciinelu. Mult noroc.
madalina1998 întreabă: