| Tom a întrebat:

Puii de caine ceaw ceaw au limba albastra? sau se face dupa ce mai cresc. Vreau raspunsuri doar daca stiti cazuri concrete nu din poze.Multumesc fundita pentru cel mai bun raspuns.

P.S Cum poti sa recunosti un pui caine daca ii ceaw ceaw daca nu are pedigree?

Răspuns Câştigător
| Bianca555 a răspuns:

Da pui de chow chow au limba albastra un prieten de-al meu are chow chow si mi-a spus ca si cand era mic avea limba albastra ba chiar mi-a araa si poza pentru a-i da seama daca chow chow-ul este de rasa trebuie sa aiba neaparat doua trasaturi distincte ale rasei Chow-Chow care sunt: limba, care este de culoare albastra si forma aproape dreapta a picioarelor, fapt ce duce la mersul sau usor saltat si rigid. Culoare blanii este de obicei roscata, neagra, albastra sau crem dar in unele cazuri foarte rare ea poate fi alba sau gri. Blana poate avea nuante diferite ale aceleiasi culori dar niciodata nu va fi patata. Urechile sunt mici si rotunde iar in spatele gatului este un guler care ii da un aspect leonin. Capul este puternic avand craniul plat. Botul este scurt si gros, niciodata alungit, nasul este de culoare neagra. Pieptul este adanc si putenic iar zona dorsala este scurta si puternica. Coada este acoperita cu blana deasa si este purtata pe spate. Sper ca sfatul meu ti-a fost de ajutor

0 răspunsuri: