| Raul2k a întrebat:

Salut, aș avea nevoie și de ajutorul vostru! Mi-am găsit pisica prinsă la geamul rabatat, cred ca a stat ceva ore (eu nu eram acasă, să se înțeleagă). Am luat-o de acolo și cand am pus-o pe picioare, a picat dintr-o dată jos. Am mers de urgență cu ea la medic si mi-a zis ca a ramas paralizată cam de la jumatatea corpului în jos, iar el mi-a zis ceva legat de eutanasiere, dar nici macar nu vreau sa aud de asa ceva! A mai trecut cineva prin asta? Cineva care poate sa-mi spuna daca pot sa-mi operez pisica?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum să o operezi. Cu eutanasia o scapi de chinuri.

| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau, trebuia sa fii informat ca atunci cand ai pisici nu se lasa niciodata ferestrele rabatate tocmai din cauza acestor incidente.Vei sti mai bine data viitoare, sper.Nu supune animalul la chinuri inutile.Gasesti sute de mii de alte pisici pe toate drumurile, in adaposturi, in anunturi pe grupurile de adoptii etc. etc. Stiu cum e, plangi la primele, insa dupa aceea te obisnuiesti. Daca ai iubire de oferit animalelor, o oferi pana mori si incerci sa le faci viata frumoasa la cat mai multe.Bafta.

| gabicoo a răspuns:

Poti să o operezi! Sunt banii tăi și faci ce vrei!

O pisică nouă te va costa mai putin!

| ZeulMuschilor a răspuns (pentru gabicoo):

O pisica noua? Pai si daca copilul tau trebuie eutanasiat, adopti altul pentru ca e mai ieftin?

| gabicoo a răspuns (pentru ZeulMuschilor):

Pisica nu este om! Măi Brigitte Bardot!
Tu ești genul care, în caz de catastrofă, ai fi în stare să lași oamenii să moară de foame dar, în schimb, ai căra saci cu mâncare pentru animalele de companie!

| Raul2k explică (pentru gabicoo):

Dacă nu ai avut un animal de companie de care te ai atasat sau pe care l ai iubit, oricum vrei tu sa o iei, n ai cum sa intelegi!