| diva121 a întrebat:

eu am o papagalita, coco, pe care am reusit sa o dresez.inainte ciupea, iar acum imi sta pe deget, pe umar si mai ales pe cap. spuneti cateva intamplari amuzanet ce vi s-au intamplat cu animalul vostru de companie.(fundita)

Răspuns Câştigător
| StreetDancer a răspuns:

Buna!

Pai.eu am un caine : bishon. E baiat, il cheama Miki. E super tare! Dimineata de dimineata ( in special sambata si duminica ) se urca pe mine, ma linge, ma trage de par face absolut totul ca sa ma treazeasca, nu suporta ca eu sa dorm si el nu. Dupa ce ma ridic din pat, el se culca!

De aceea in ultimele zile nu suport sa il vad cand doarme si tot il trezesc!

Oricum, mai sunt multe care mi s-au intamplat. De exemplu : m-am trezit intr-o dimineata, ma doare ingrozitor ceafa. Si ma intrebam : de ce? Eu niciodata nu ma trezeam cu durere de ceafa. Si ma uit in jur, pe perna mea dormea cainele meu si se pare ca eu dormisem toata noapte fara perna!

Multe s-au mai intamplat.

Oricum, dupa parerea mea, un animal de companie iti umple viata.

2 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Poi eu am un hamster si nu pot zice ca e foarte amuzant dar mie mi se pare amuzant cand scapa si fug prin casa dupa el laughing dar tot timpul in prind :X.

| anutza97 a răspuns:

Buna si eu am un papagal iar cea mai amuzanta intamplare a fost cand el se juca cu oglinda la mine asa face o duce prin toata casa in cioc e o oglinda mica si e f atasat de ea si o data s-a dus cu oglinda dupa pat l am cautat toata ziua pana mi am dat seama unde ieste i am luat oglinda si el atunci sa suit pe umar si m a ciupit de ureche si dupa in cap si m a tras de cioc de acum ii stiu toate ascunzatorile el de fapt vroia sa si ascunda oglinda... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

Întrebări similare