|

Salut, pisica mea de aproape 5 luni nu sta deloc in patutul ei. Sta doar in patul meu, pe podea sau pe scaun. Am incercat sa ii pun patutul pe scaun, dar se da jos, am incercat sa il pun pe patut cand este pe jos dar el iese din patut si se pune langa, am incercat si in pat, la fel, se pune langa. Adica practic ocoleste patutul, de ce? Cum il pot invata sa stea in patut? Am mai avut un motan care statea in patut, nici nu mi-am batut capul ca sa il invat, l-am pus o data, acolo s-a pus de fiecare data cand dormea, se mai punea si pe podea (poate ii era cald) dar motanul asta nu vrea! Help!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ii place, mai toate fac asa si oricum pisicile sunt dificile si in nici un caz docile laughing sunt pline de personalitate.
A ta daca e si puisor vrea sa stea cu tine.
O sa stea in patut cand are chef sau se plictiseste de stat in patul tauwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pisicile nu suporta paturile... tot ce vezi la magazinele de profil sunt idei de afaceri.
In schimb pisicile iubesc cutiile! Inlocuieste patul cu o cutie, si faci ce vrei din ea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Câte pisici atâtea obiceiuri. În primul rând, asigură-te că nu e nici prea mare, nici prea mic pentru motan pătuțul. Asigură-te că are un material pufos, confortabil (pisicile adoră astfel de materiale) dedesubt și că nu miroase urât (cine știe, poate a făcut pipi în el? pe bune).

În fine, pisicile sunt pretențioase și fac ce vor ele. De ce te deranjează atât de mult că nu stă în pătuț, oricum? Pisicile nu-s ca oamenii, nu au nevoie de pat ca să doarmă. Pot dormi oriunde: pe jos, pe haine, în dulap, pe picioarele oamenilor, PE dulap... Pisica mea doarme în locurile astea. Avea pătuț dar devenise mic. Doarme foarte bine pe vitrina bunicii, crede-mă happy I-am pus și pătură dedesubt.
Nu te alarma e tot ce vreau să spus, pisicile fac oricum doar ce vor ele. Nu e sfârșitul lumii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează