| CesăfacAnonim a întrebat:

Salut TPU, am o poveste și am nevoie de ajutor, povestea este a unui cățel care i-a decedat proprietarul iar eu eram singurul care mă puteam ocupa de cățelul lui, nu l-am putut ține la bloc așa că i l-am dat unei familii doar că îl ține într-un lanț scurt și nu au grijă de el, dacă cunoașteți grupuri sau asociați care îi pot oferi o familie mult mai bună din păcate este rasa beagle. Este extrem de activ și nu îl pot ține la bloc, de când l-am dat acelei familii nu mai pot dormi din cauza că tot timpul mă gândesc la el că nu este bine.

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna. Despre ce oras e vorba? Ar fi fost intelept sa il dai unei familii care are grija de aceste animale, nu cuiva de la tara care le tine in lant, in frig etc, numai pentru a pazi.

| CesăfacAnonim explică (pentru dullcat):

Eu când l-am dus erau o familie de tineri ce au spus că îl vor tine liber, când mă duceam să îl văd la fel, dar am trecut cu mașina de mai multe ori și am văzut că îl neglijează

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai mentionat orasul din care provii! ( sau, macar judetul! )
Cauta pe Facebook tu personal asfel de grupuri!

| Celula44 a răspuns:

O sa ajungi in iad pentru asa ceva ce ti-a facut catelu

| CesăfacAnonim explică (pentru Celula44):

Eu la început am crezut că sunt ok find o familie de tineri cu copii ce mi-au spus că au căței de mici, apoi trecând cu mașina am observat abuzurile

| dullcat a răspuns (pentru CesăfacAnonim):

Cauta grupuri de acest fel, si vezi ca exista lege impotriva tinerii in lant a animalelor.
https://www.facebook.com/groups/anim.calarasi