| simpleMAN18 a întrebat:

Salutare,am si eu o intrebare, deci..., am 3 perusi, si as vrea sa stiu cum fac sa se inmulteasca, sa faca puibig grin.Am caut si ceva pe google,insa nu m-a lamurit ce am gasit,am pus aici intrebarea aceasta mai mult in speranta ca voi gasi o persoana care a trait aceasta "experenta",asadar va rog daca ati trait aceasta experienta sau cunoasteti persoane care au facut acest lucru sa imi spuneti si mie, multumescccc, astept cu nerabdare raspunsurile voastre.DAU FUNDA PENTRU CEL MAI BUN RASPUNS happy

Răspuns Câştigător
| Gabi19971983 a răspuns:

Trebuie sa le faci o cusca din lemn de genul acesta: http://www.google.ro/......tp?/imgres

Altfel nu se vor imperecgea si ai grija sa fie de sex diferit!

| simpleMAN18 explică (pentru Gabi19971983):

Ms,este interesant blogul, am sa fac ce scrie acolo, poate am noroc happy

| Gabi19971983 a răspuns (pentru simpleMAN18):

Ok

Ok.fundita?big grin

Multumesc si succes!

8 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

3 perusi nu se inmultesc niciodata,poate daca sunt gay, dar oricum nu o sa aiba urmasilaughing, probail e si vreo femela, glumeam si eu, am auzit ca rata de inmultire a perusilor e mica pentru ca putine oua(depuse de femela )sunt fecunde.Probabil exista ceva fertilizatori.

| axel112 a răspuns:

Pui 2 perusi intr-o colivie mascul si femela ca sa faca oaua le trebuie lumina ziua, liniste seara, hrana tot timpul, vitamine, un pic de rumegus la fundul cuibului, cadita cu apa si spatiu in colivie(colivia sa nu fie nici prea mare, nici prea mica) sper sa fie la varsta optima perusi fac pui numai de la o anumita varsta deci daca sunt tineri ai rabdar varsta optima e 4-6 luni

| vladinscain a răspuns:

Tu nu poti face nimic altceva decat sa astepti.Nu ii poti programa.

| 99anonim99 a răspuns:

Buna,daca ai o pereche(fata+baiat)al 3 trebuie separat. daca ai doar fete sau baieti cauti pereche sa faca pui.

PS:pereche de sex opus o tii un timp apoi ii desparti.
de ex. bunicii mele iepuroiul lea mancat puilor urechile, dar au trait.