Saracutu de el! Fiindca a stat in camera friguroasa,cum e afara( probabil frig sau ger),are picioarele inghetate si trup inghetat de frig! Asta l-au facut sa se slabeasca puterile si nu mai poate merge sau inainta! Te sfatuiesc sa iei pisoiul bolnav si sa duci in camera calduroasa, acolo sa freci cu mana sa se incalzeasca si apoi inveleste-l intr-o carpa curata si moale sau intr-o patura si aseaza-l linga sursa de caldura( pe calorifer sau pe linga soba) asezat pe scaun sau pe patut! Dupa un timp(o ora), da-i sa manance un castron cu lapte cald si o bucatica de carne fiarta ca sa prinda puteri! Apoi inveleste-l din nou in patura si aseaza-l la loc, operatiunea se repete in timp de cateva zile pana se inzdraveneste si se simte bine si lasa-l liber si puneti o ladita cu nisip, pisoiul cand creste va invata unde trebuie sa-si faca nevoile! Daca in 2-3 zile nu se face bine, trebuie sa mergi la medic veterinar sa consulta si sa va dea tratament si sa va prescrie niste medicamente.Insanatosire grabnica pisoiului tau si bafta!
O sa isi revina el. Lasa-l la caldura si langa el pune si mancarea si apa. Atunci cand se va simti mai bine se va ridica si va manca
Va multumesc mult pentru fiecare raspuns.dar din pacate..ieri cand am venit de la scoala am aflat ca pisoiul a murit.veterinarul nu a mai apucat sa ajunga...imi pare foarte rau pentru el..sunt foarte suparat...
Mergi cu el la veterinar, el stie cel mai bine ce sa-i faca, poate e din cauza frigului sau poate e bolnavior din alta cauza. In orice caz sper sa se faca bine
Cristi,imi pare foarte rau si m-am intristat de moartea pisoiului tau! Probabil ca poate ca a mancat ceva si s-a otravit,nu stiu... Dar te rog sa nu mai fii suparat si te inteleg perfect durerea ta,mai ales si eu mi-am pierdut bunul meu prieten,pe cainele meu BOBY,de statura mica si alungita,si e alb,foarte fidel si credincios! a fost calcat de o masina sau de o caruta in toiul noptii,cand el umbla liber la datorie sa pazeasca casa si gradina! Dar ce sa facem, viata merge mai departe si vei avea un nou prieten, fie un pisoi, fie un catelus dragalas, la fel voi merge si eu mai departe si mai am doi catei! Multa sanatate si va multumesc pentru funda! Imi pare tare rau! Bafta!
Multumesc,sper sa trec peste aceasta stare..si eu mai am un caine Lup cu Pitbull caruia ii ofer toate conditiile de trai bun
Meriti funda!
Poate camera aia friguroasa e de vina.Stai cu el, ia-l in brate, strange-l tare tare si iubeste-l.Chiar daca moare o sa se simta bine.Macar un moment cu stapanul lui.