| alexu101 a întrebat:

Sunt un crescator de iepuri si am o iepuroaica de 9 luni care este la prima fatare,are pui dar tot timpul este foarte balonata. Am incercat sa rezolv aceasta problema cu medicamente, ci anume colisultrix,dar tot nu a dat rezultate. Apoi i-am dat cocistop crezand ca are coccidioza, dar tot nu am rezolvat problema.Scaunele alterneaza intre dearee si scaune uscate, acestea sunt moi si urat mirositoare. Cineva mi-a zis sa incerc cu medicamentul enteroguard pasile dizolvate in apa si apoi trebuie trasa cu seringa apoi iepuroaica trebuie sa inghita.Este buna aceasta metoda? Daca da cum trebuie sa o administrez, iar daca nu ce trebuie sa fac?

2 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

De ce nu o duci la un veterinar? pana sa ii dai tot organismul peste cap ghicind boala dar si tramentul. Nu e de joaca cu medicamentatiile date dupa ureche si dozajele prost deorece pot sa ii faci mai mult rau decat bine.
Doar un veterinar o sa iti spuna exact ce are, sa ii dea tratamentul corect dar si dozajul in functie de greutate, varsta si de gravitatea bolii.

| LaLaura a răspuns (pentru LaLaura):

Si am uitat sa mentionez, in afara ca iti dai organismul mamei peste cap, ii dai si a puilor, care pot murii usor deoarece sistemul lor este foarte firav.