| DrugFree a întrebat:

[Urgent]
An un catel de 7-8 luni si "calareste" tot ce-i iese in cale. mentionez ca nu s-a imperecheat niciodata si cand vede un mascul isi marcheaza teritoriul si incepe sa "scoata iarba" sau cum fac ei. Mi-a scapat odata din lesa si a vazut in mascul... Oh my god, a incercat sa-l omoare si a iesit sange celui atacat. Si cand vede o femela trege de lesa, dar nu il las. Cu ceilalti pe care i-am avut au inceput mai tarziu si i-am sterlizitat. Pe asta cum pot sa-l fac sa nu mai faca asa? Funda sad

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ce ii mai place shaworma...
lasa-l sa isi faca damblaua...ii trece cu timpul...

| LaughOutLoud a răspuns:

Gaseste-i o partenera
sau daca nu incearca sa il sterilizezi cat mai repede

| Patry a răspuns:

Inseamna ca ii este pofta sa faca ...sex... Asteapta sa creasca si dupa aia sa il lasi sa faca. Sau fai vaccin pentru ca poate fi o boala numita "jigodie" [doamne fereste] Sper ca te-am ajutat!

| pinkystyleツ a răspuns:

Castreaza-l si nu vei mai avea probleme de genul acesta.Mie asa mi-a spus veterinarul sa fac cu catelul meu. Sper ca te-am putut ajuta. Funda, trg?

| loredana_6675 a răspuns:

Si al meu face asalaughing

du-l la veterinar, bine asta e o chestie normala, ar fi mai bine sa-l inveti fara lesa, si impune-i sa nu iasa in strada sau sa alerge alti caini.invata-l cu, cuvantul "nu' sau "stai". mi-a luat ceva timp pana sa-l potolesc si pe al meulaughing

| andreea95 a răspuns:

Si catelul meu are aceeasi varsta si face la fel, insa inca nu am gasit nici o solutiethinking sincer mi-e frica sa mai stau in calea lui laughing :-s...

sad