| pisi_6123 a întrebat:

Va plac bijuteriile handmade?! Sau in general produsele de artizanat happy... Eu ma ocup cu asa ceva de mai bine de 3 ani de zile...intr-un timp mergea bine oare de ce numai e asa si acum? Credeti ca e criza asta?! Sau pur si simplu romanul numai e preocupat de arta?

Răspuns Câştigător
| cocosnucifera a răspuns:

Imi plac, fac si eu ceva in genul asta dar sunt abia la inceput. Sper sa dau lovitura in martie, la targ. Cred ca obiecte handmade poti vinde doar la targ special pentru handmade. De ce? Pentru ca se vand scump, iar la targ de handmade toate sunt scumpe. Daca te duci sa le vinzi printre niste kitch-uri ieftine normal ca nu ti le cumpara nimeni. Adica si oamenii sunt diferiti.

In fine eu imi postez aici creatiile: http://camara-cu-margele.blogspot.com/

4 răspunsuri:
| Amyyyyyyy a răspuns:

Hey buna m`ar interesa si pe mine cosmetice si bratari handmade cine m apoate ajuta id-ul mew adnanaamy.winking

| alinac a răspuns:

Crezi ca e criza? chiar oare o fi criza? nu te supara unde traiesti? n-ai televizor? nu vezi ce fel au explodat preturile cui ii mai arde sa cumpere produse de artizanat cand ei abia le ajung sa manance si sa-si acopere cheltuielile lunare si ba mai mult raman cu datorii serioase...

| vanessa_8029 a răspuns:

Cum adica "credem"?laughing

stim asta...toata lumea stiehee hee

si eu sunt la avon isa mi se intampla la fel.inainte aveam comenzi si de 10 milioane:X...acum max 4 sad

| pisi_6123 explică:

O bijuterie mica costa de la 3 lei in sus... nu cred ca e un pret fenomenal incat lumea sa nu-si permita nu stiu... eu cel putina sa zic. dar eram curioasa de ceea ce ganditi voi.si de uitat la tv nu prea ma uit ca imi e scarbawinking