Buna NoName,
Asta nu este un motiv de ingrijorare. Poate nu se simte bine azi (desi e exclus) sau poate e prea agitata si are chef sa se joace asa ca nu are timp de priviri "ochi in ochi". Ea vrea sa se joace.
Uita-te maine in ochii ei si o sa vezi ca nu s-a intamplat nimic.
Pa, pa
Nu i-am facut niciodata nimic! Adica nu am batut-o niciodata! Si chiar tot timpu vine la mine toarce e foarte recunoscatoare (pentru ca am salvato era mica mica mica iarna singura fara frati fara mama fara nimic si prinsa nu se putea misca intre doua graje-nu mai intru in detalii.) asa si nu i-am facut nimica si...nu stiu dar cand o strigi sau cand se aude ceva tare nu reactioneaza doar daca se aude ceva FOARTE tare reactioneaza,mi-e frica si sa nu fie surda...e o pisica cam ciudata. MRG ce vreau sa zic ca elimin posibilitatea sa ii fie frica de mine sau ceva, ea tot timpu, nu stiu.cred ca stie ca eu am salvato cand dormim la mine vine in pat si toarce se alinta de mine si vrea sa stea la mine in brate etc etc
Si oOInYourDreamsOo stiu ca asta este o explicatie logica a ta
dar pisica mea e foarte ascultatoare si foarte cuminte adica in viata mea nu am vazut asa pisica si nu e bolnava sau ceva ca ea se joaca e fericita.dar e FOARTE cuminte. daca ii spui odata ca nu are voie sa faca ceva DOAMNE FERESTE nu mai face niciodata! Sper ca intelegi vreau sa spun eu nu vroiam sa fie ingeras dar asa e ea si nu ca i-am facut eu ceva si ii e frica sa mai faca ca ea asa imi arata ca ma iubeste prin multe feluri e o scumpica! O iubesc mult.
Pai probabil ca esti posedata,iar pisica stie asta si nu vrea sa se uite in ochii tai de drac ca sa nu impietreasca.(asta e motivul pentru care o "violezi" ca sa se uite in ochii tai, nu? Adica i-ai castigat increderea doar ca s-o impietresti.Ce minte diabolica ai!) Nu e de mirare ca egiptenii preamareau pisicile, stiau ei ce stiau!
Din câte știu eu niciun câine/nicio pisică nu suportă să se uite în ochii unui om. Nu prea știu de ce.
HABARNAM DACA ASTA ESTE UN MOTIV DE INGRIJORARE. Stii ca daca nu se poate uita in ochii tai te minte
(asta stiu ca ii la oamenii), cauta pe google, dar nu cred ca ai motive serioase de ingrijorare. Poate cineva care are pisica iti v-a raspunde diferit!
Pai clar daca ii tii tu capul ei asta nu ii place.Laso in pace atunci se va uita.Asa face si pisica mea.Nu te ingrijora nu e nimic grav.
Bafta![]()
Chiar crezi asta? 8-) S-U-P-E-R-S-T-I-I... asta sunt! Si pisicile sunt fiinte INDEPENDENTE, deci caroroa nu le place sa le spui tu ce sa faca, deci nu poti sa le obligi sa se uite in ochii tai, cu niciun pret.
Nu se uita in ochii tai pentru ca poate vrea sa fie singura, sau poate nu vrea si nu vrea, asta e! Nu-ti fa griji, deoarece alea sunt numai superstitii.
Du-te la un doctor veterinar si intreaba-l. poate ca ai batut-o sau ai certat-o si acum te uraste.sa stii ca animalele gandesc.cand oameni de stiinta zic ca animalele nu gandesc sunt niste PROSTI aia.eu nu am stres cu catelul meu.se uita in ochi mei...cateodata ma si intimideaza,. bafta.
Eu cred ca inseamna ca nu vrea sa te vada dimtr-un motiv. hmm, ca poate i-ai facut ceva rau sau ca se holbeaza la alceva
Salut, daca pisica ta nu vrea sa te priveasaca in ochi atunci inseamna ca ii este frica dintr-un motiv de tine.