| NicoletaNico21 a întrebat:

Vineri seara motanul meu a dispărut. Dupa 2 zile de căutări intense mi-a spus varul meu ca a trecut prin fata casei mele in acea seara in jurul orei 9 și l-a vazut zăcând pe marginea drumului călcat de mașina. Eu la ora 10 am observat ca a dispărut și am ieșit sa îl caut. Am ieșit și pe drum in fata casei și cu lanterna m-am uitat și nu era nimic pe marginea drumului. Nu cred ca ar fi avut cine sa îl ia de acolo deoarece locuiesc intr-un sat si majoritatea oamenilor dorm la ora aia sau nu mai ies pe strada si casele din imediata vecinătate nu sunt locuite. Credeți ca este posibil sa se fi ridicat cu ultimele puteri si sa se fi ascuns undeva? Chiar dacă părea mort? Ma omoară gândul ca ar putea sa sufere sau ca a murit suferind.

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Se zoce ca pisicile au 7 vieti happy. Posibil sa se fi ridicat si sa fi mers sa se ascunda pe undeva. Adevarul e ca sunt animalute foarte rezistente.

| PufulețiGratis a răspuns:

Bună.

Și eu am pățit asta, atât cu pisici cât și cu câini.
Merită să cauți!

| AlexisM999 a răspuns:

Păi poate e doar accidentat puțin(Și mie mi sa întâmplat). Așa fac majoritatea pisicilor în unele perioade...
În cazul meu, a venit singur acasă. Fiindcă ești la sat nu prea cred că l-a luat cineva(La noi e un hârb pe marginea drumului de un an big grin). Poate e pe câmp în căutare de șoricei happy

| NicoletaNico21 explică (pentru AlexisM999):

AlexisM999 după cât timp a venit? Al meu e dispărut de mai mult de o săptămâna. Nu l-am găsit deloc pe marginea drumului, nici in alta parte, l-am căutat peste tot. Varul meu spune ca era mort.

| AlexisM999 a răspuns (pentru NicoletaNico21):

Ohohooo, venea și după 3 luni happy
Nu-ți face griji, dacă e "tânăr" e logic să dispară (de fapt nu dispar doar iși rezolvă "problemele"), mai ales la țară.

Dacă era bătrân sau se simțea rău...ei bine, poate a murit, pisicile simt când mor și pleacă(să nu moară acasă), dar nu să dispară. Dacă era așa era undeva în curte sau maxim ieștit din cute.
Caută prin curte, dacă nu e în curte e plecat la prins șoareci sau la împerecheat.
Ar mai fi o variantă să-l fi prins o vulpe, dar nu e chiar perioada aia...
Probabil că varul tău a zis că e mort pentru că-l vedea nemișcat, dar poate a fost doar calcat pe o lăbuță.
Practic ar trebui să vină până la jumătatea luni noiembrie...
Pisicile se plimbă mereu deci... (de exemplu la mine în curte sunt și 5 pisici deși am doar doi happy )
Sper să îl găseștiwinking

| Gogubustean a răspuns:

Se stie ca pisicile cand stiu ca urmeaza sa moara fug de acasa, de batranete sau cum e in cazul tau ca a fost lovit, asteapta, daca o sa se vindece o sa revina acasa