| BiancaFetita a întrebat:

Voi ce animal de companie aveti?

Răspuns Câştigător
| Karinakari99 a răspuns:

Buna! Eu am o pisica.Are 3 ani.E foarte isteata si harnica.Papa.

13 răspunsuri:
| abcdefghijk1234567891011121314151617 a răspuns:

Caine. Nu e de rasa, e maidanez. Seamana cu un dalmatian. De fapt cred ca e o corcituralaughing

| Gufiii a răspuns:

Caine rasa bichon http://www.google.ro/......tp?/imgres cam asa arata e fff dragut:X

| MeGustaaa a răspuns:

Un hamster foarte dragalas pitic pe nume fiona 9princess0

| R0000zyyyyy a răspuns:

Catel bichon frise

| andragrigoras2000 a răspuns:

Un catelus pe care il cheama Rickilove struckil iubilove struckimi face ziua mai frumoasa!kissare o blanita neagra, burtica alba ca spua laptelui, ochisori. unul negru si unul albastrulaughingam auzit ca se spune ca e inteligent daca are doi ochi diferitiwinking
are o blanita creta si pufoasalove struckeste tare simpatic si jucaushappy
eu iubesc in general animalele si le si inteleg putinhappype catelusi mai aleslove struck
uh de animalut ai? funditzzza?

| Rooooooooooxi a răspuns:

Eu am multe animale poate si pentru faptul ca imi plac si stau la casa.am un canish pe nume Dariahappy am 2 broaste testoase care stau in acvariu, unh papagal de rasa ninfa si pesti de mai multe specii si culori(astea stau in casa) afara mai am 2 caini ciobanesti, Clif si Pusi si inca un caine Pufi.am iepuri cocosi si gaini.aaa si mai am un caine beagle de 6 saptamani pe numa toby e o scumpete!
imi plac foarte mult animalele de-aia am atatea
astea sunt toate(asa cred)
te salut! papa

| patry166 a răspuns:

Heyy. am Hamster.:X. Rontica.happy ii alb cu negru. O dulceataa. mica si fff frumoasaaa. :X o iubb.mult.
U ce aniimal d` comaniie aii?:X

| Ionuţică a răspuns:

Hei! Eu am un caine raios pe nume Justin Bieber
P.S: ii foarte prost numa in buda se bagalaughing)

| Joanabibuz a răspuns:

Un caine, Gimmy si 4 pisici, Soby, Musete, Sarah si Sparkey

| Bogdan_4976 a răspuns:

Un caine big grin

| fluturas2 a răspuns:

Pisica si catel

| AllexandreNori a răspuns:

In sfarsit o intrebare ca lumea d la tine:). eu am o pisica europeana care e motan si e tare intet. deschide usa si cand vrea sa se joace isi aduce singur o mingiuta care sare la mine. si un pechinez imperial de rasa pura. http://www.pisici-catei.ro/pictures/resize_1295975920.jpg

| Wolfyyy a răspuns:

Eu am 4 animale de companie! Am un papagal ninfa si doi perusi. Si mai am o catea de rasa Pancher Pitic!

Întrebări similare