Eu iti voi zice parerea mea, eu iubesc enorm animalele, am si eu acasa, dar ideea este ca acesti caini au devenit periculosi nu doar pentru oameni, ci si pentru celelalte animale! am vazut atatia sfasiind pisici, omorand toata fauna! cauzeaza atatea accidente, sunt omorati in chinuri de alti oameni, cum ei omoara toate pisicile apar mai multi sobolani si soareci, care distrug culturile agricole! intr-un cuvant, au ajuns sa fie daunatori, ii iubesc, si de aceea spun asta! sunt atatia bolnavi! nu vezi unul complet sanatos si fericit! eutanasierea este buna si pentru ei! nu vor simti nimic:intai li se va face o injectie pentru ai adormi, apoi o injectie pentru a le opri inima, suna infricosator, dar nu este la fel de brutal ca ce vor face oamenii daca nu vor fi eutanasiati: ii vor otravi si vor muri chinuiti, ii vor calca cu masina, ii vor bate pana le iau rasuflarea, ii vor impusca! eu cred ca mai bine mor intr-un fel bland, Adormind!
Ai dreptate....intr-un fel! toti cainii au devenit asa doar din cauza noastra! ei incearca sa-si apere viata si teritoriul! de aceea sunt asa agresivi...si cu pisicile, aia e o fire biologica! stii doar ca cainii urasc pisicile si pisicile soarecii!
Chestia cu faptul ca cainii urasc pisicile si pisicile urasc soarecii, o vezi in desenele animate, am vazut mute cazuri de cateluse(domesticite cu stapan) care au adus acasa pui de pisica si i-au alaptat, sau caini care chiar se inteleg cu pisicile, nu este o regula ca si cainii sa "urasca pisicile", dar nu asta este ideea. Dar nu te contrazic, este vina oamenilor! cand erau doar cativa nu ni s-a parut mare chestie, si nu am bagat in seama situatia! atunci cand nu erau asa multi si periculosi trebuiau sterilizati si/sau dusi in adaposturi, daca se "reteritorializau" trebuia verificat daca sunt agresivi! si cei agresivi eutanasiati!
Ce spui despre ucidera in masa a pestilor sau a porcilor ca sa avem ce manca Duminica la gratar?
Draga,eu iubesc animalele le iubesc enorm.Dar caini maidanezi nu se mai pot numi animale sunt bestii.Omoara.Daca era o cunostinta de-a ta sau chiar tu in locul lui Ionut.Acesta nici nu a apucat sa mearga la gradinita.Si in plus asa e mai bine pentru toata lumea.Gandeste-te ca acestia se chinuie mor de foame devin rai si insuportabili.Eu zic ca e mai bine?
Au devenit asa din cauza noastra...pentru ca din cauza ca multi oameni ii bat fara motiv si ii agreseaza! Alti devin fricosi iar alti devin agresivi! Am intalnit cazuri din astea si nu sunt "bestii" sunt caini.Caini sunt ca oamenii.Doar ca au blana, un creier de dimensiune mai mica dar cu aproape aceeas capacitate, merg in 4 labe! Sunt ca boschetari! Doar ca ei nu sunt omorati!