Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Noiembrie 2025 sunt:
Din ce clasa poti intra la liceu fara frecventa fundita :)
Unde pot sa gasesc theme pentru vista cand le instalez themele nu merg de ce
Stiti cumva cum pot sa-mi fac un site cum au altii?
Hey! Help mee plzz [-o
As dori daca poate sa-mi spuna cineva cum pot calatori singur cu avionul, precizez ca am 17 ani ( fac in sept 18). Uni prieteni mi-au spus ca poti dar ca trebuie sa platesti 40€, dar cand am sunat si...? (mai mult)
Buna TPU.am si eu o problema. deci. mere cand intru pe calculator toate bune si frumoase.desktopul meu este in regula iar atunci cand mai stau pe alte site-uri sau chestii dástea se face negru. oare din...? (mai mult)
daca m-ati putea ajuta vas fi marere rcunascator, ca ma chinui de 1 an. Am un telefon Nokia n95 8gb, si cand vreau sa bag o theam pe tel imi zice certificat expirat sau...:(, mau uitat pe forum? (mai mult)
Imi da cineva o reteta de prajituri la microunde? Va rog!
Unde ma duc ca sa imi vireze alocatia pe card? la scoala la care apartin, la posta sau unde?
In clasa 9 se mai face vaccinul anti rubeola, rujeola si oreion?
Unde pot sa joc Poker in Ploiesti sau pe langa oras dar nu foarte departe? Hold`em Texas (am sub 18 ani stiti un loc in care se permite? joc deja de foarte mult timp si m-am plictisit online :) vreau sa...? (mai mult)
Care sunt pericolele pentru sanatate in alimentatie? De ce?
Dupa cum stiti sunt nou pe site-ul asta ziceti-mi si mie plz dc este asa inportanta funda?
Salut vreau sa fac server de metin2 pe hamachi am 1gb ram am mai facut dar prieteni zic ca nu merge la ei sa se conecteze gratis puteti?
Cum sa imi trag bluesoleil? plzzz ziceti-mi
De unde casesc placi de pal pentru mobila in Timisoara, si cam la ce pret? Multumesc TPU
Daca esti incheiat pe primul semestru cu 4 si pe al doilea semestru ai 3 si 6 (media 5) poate sa te incgeie cu 5 anual adica media iasa 4.50 daca vrea profesoru poate sa te incheie cu 5?
La ce te referi cand spui despre o tara din strainatate ca are scolile mai bine dotate decat in romania. Adica ce are in plus. Astept parerile voastre. Funda + Vot.
Daca sunt in reteaua rds, pot avea programul gsp tv?
Cine se pricepe la romana si e clasa a 7a sa-mi dea un mesaj in privat sa-l intreb ceva in legatura cu niste exercitii pe care le-am primit la un test. Dau fundita celui care ma ajuta.
Buna Am un tel nokia n95, cartela cosmote, dar de la un timp nu stiu ce i-am facut dar nu mai pot trimite sms...Imi spune expediere nereusita:( Ma pote ajuta cineva? Multumesc
De curand mi-am reinstalat windows-ul. Dar problema e ca nu am sunet, dupa ce am reinstalat windows-ul am intrat pe net ca sa`mi descarc realtek-ul dar nu imi merge sa il instalez pana la capat,...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma, nu mai pot! De 3 zile imi merge burta continuu, nu pot iesi din baie, mi-e frica sa ma culc. N-am putut merge la doctor, dar am chemat unul acasa. A zis ca nu am nimic, ca e normal....? (mai mult)
Vr http adica site de la un hack farmville download FUNDA!/
Am facut cateva filmulete din poze din programul proshow gold. dat am observat ca nu merge sa bag pe youtube. ce sa ii fac? funda
Sal TPU imi poate spune si mie cineva un tabel cu toate marimile fizice cu ce se noteaza etc... din cls 6 funda pls
Ce stiti despre scorpioni? Femei, fete mai ales!
Salut vreau sa imi deschid un site si nu stiu pe ce nisa sa merg ce imi recomandati?
Cu ce program pot lipi doua poze?
Daca ati citit intrebarea lui HELLOKITTY2 am aceiasi problema.ma puteti ajuta? funta
Vreau sa stiu daca merge nvidia pe vista
Buna^^as dori niste programe/site`uri de modificat poze[nu cu rame, ex:writeonit]mersi; xsrry pentru categoriee:D
Cum pot sa dau si eu funda?
Eu am un telefon Samsung S3650 Corby il am de vreo 4 luni si cum as putea sa trag melodii de pe calculator pe telefon ca nu mi-a dat nici cablu de date in pachet.
Buna as vrea ca la anul uramator sa fac jodo si nu stiu cat costa? Sunt din barlad
Stiti de unde pot descarca ce s-a dat anul trecut la examenele nationale (admitere la liceu) cu tot cu raspunsuri?
Am un telefon pe care mi-am instalat un widget cu care vad toate informatiile bateriei. Am vazut ceva neobisnuit: Voltage: 0.003 V, si pe baterie scire 3.7 V. Telefonul se si descarca repede (2 zile daca...? (mai mult)
Cu ce se Hranesc Broastele testoase?
Heii buna TPU:*. imi spuneti va rog, daca stiti vreo metoda de a descoperi cine s-a uitat la pozele mele de pe Facebok?;;):) funda:)
Am avut un LG Cookie KP501 si s-a stricat. Acum am scos cardul de memorie [ 2Gb] si l-am pus intr-un telefon Samsung, in care a intrat perfect. Ar trebui sa-l citeasca? Sau e normal sa nu-l citeasca? Pe...? (mai mult)
Am o problema cu svr cand il sting si il aprind iarasi imi da alt ip cum sa fac sa ramana acelasi ip? dau funda
Cine are sa imi trimita o invitatie pe iPlay?
De ce mi se vad toate literele si cifrele groase si inclinate am si in mozilla si google chrome totul este si my computer si tot si in bara de jos sunt inclinate din ce cauza, ca de virusi l-am scanat...? (mai mult)
Cum fac sa inchid comentariile de la Youtube?
Un link sau ceva cu nintendo wii de vanzare (sub 750 lei) nu la mana a 2, nou ca aici doar mai ieftin http://www.magazinultau.ro/console-jocuri-console-c-19_1 13.html? filter_id5=NULL1& filter_id4=NULL1&...? (mai mult)
O mica problema tehnica. de ceva luni bune nu pot primi mailuri pe contul meu de pe yahoo. De fapt, nu pot primi nimic! nu pot sa ma inregistrez la nici un site pentru ca nu primesc mailul cu codul de...? (mai mult)
Cum maresc o poza dupa ce am facut-o la un telefon samsung c3050? funda!
In ce data suntem astazi? data si luna... funda
Hei! Pentru cei care fac bratarile prieteniei. Imi puteti da alfabetul pentru litere : a, b,...
Cine trece in clasa a 6-a la Dinu Lipatti la muzica? Si cum e acolo(profesorii si elevii)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
Cristos123 întreabă:
Bzvzbz întreabă:
Haiducul325 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?