Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
Cum se fac bombitele alea cu care dai de pamant si fac fum? din alea ce folosesc si ninja. funda
am un iphone 4 si vreau sa fac jailbreak are versiunea 4.3.3 si vreau sa fac jailbreak fara WIFI sau NET PE CARTELA! totul lucat pe calculator. stie cineva?
Cum fac redirecte la un server funda.
Hey buna trebuie sa imi pun aparat dentar si nu prea stiu nimic despre asta adica ma schimba cu ceva o sa vorbesc alt fel o sa ma afecteze cu ceva nu am voie sa fac an umite lucruri puteti sa imi spuneti...? (mai mult)
Cine stie un program de facut filmulete?(dar unul f bun) vot si fundita
Buna TPU`Da`ti`mi sh mie niste ideei de scrisuri pe meessenger cu culorri etc. fundita.
Video cu cele mai multe! vizualizari pe youtube Vreau sa il si vad Funda! + VoT xD
Vreau sa imi deschid un magazin de bijuterii fantezie si am nevoie de accesorii stil carlig. Pe acest carlig intra in jur de 6 bijuterii. Sper ca stiti la ce ma refer. Unde pot gasi? Am nevoie de un site...? (mai mult)
Cum se procedeaza penrtu programarea la interviu la ambasada SUA din Bucuresti. Am intrat pe site-ul lor dar nu scrie nimic specific care sunt pasii. Funda
Sunt alte site-uri la care sa fie ca la google acum? adica daca dai niste litere se aud anumite note.plzzz ca m-am atasat si mai vreau sa compun. funda
Cine stie versurile de la Mihai Constantinescu-Ma intorc iar in sat? Funda+vot!
Cum fac un site? Va rog?
Cum pot sa deschid un black berry 8100 ca il am de la un coleg si nu mi-a zis cum se deschide
Buna! Care sunteti din Pitesti... caut gazda ...mai in centrul orasului. nu neaparat un cartier anume. Pret. maxim 2 milioanee... cine cunoaste lasa`ti un mesaj ceva...sau raspundeti. cine ma ajuta? (mai mult)
|funda| + |VoT| Cum as putea face sa nu-mi mai trimita e-mailuri de la Facebook sau alte chestii, fara sa-mi schimb idu-l. Un buton de ignor la toate mesajele de la acea adresa exista? Multumesc.
Am o mica problema. De curand am schimbat unitatea cantrala. Si am vrut sa instalez un CD, Sims 2. Si practic nu prea il citeste. Adica astept vreo 5 minute dupa ce pun CD-ul, apoi intru in My Computer,...? (mai mult)
Salz TPU.cum fac sa-mi dezactivez un id?:([fundaaaaa]
Am o problema cu internet explorer nici macar nu il folosesc dar il tin in caz ca nu mai merge firefox.Problema este ca imi deschide numeroase pagini publicitare. Daca stie cineva care poate fi problema...? (mai mult)
imi puteti spune unde se gaseste gheata carbonica in oradea.
Urgentt! cine imi poate trimite prin mail microsoft word 2003? ca am 2007 si vreau sa. l trag la imprimanta la scoala unde este 2003.
am un telefon s3100 samsung si iau melodii cu cititoru de carduri si cand bag cardu in telefon imi pune medloiile direct pe Muzic Player si daca vreau si trimit la cineva melodiile nu pot. am mai...? (mai mult)
Cum scapam de petele galbene de la transpiratie? FUNDAA
Pllzzzz... La Romana Clasa A V-a ne-a dat conjunctia, fraza. Vreau si eu sa aflu intr-o fraza care este propozitie secundara si care este principala. Ce Fac? Ca nu am inteles de la profesoara CUm imi dau? (mai mult)
Ştiţi vreun tehnician IT bun, cu experienţă în Iaşi? Am probleme cu un procesor... Mulţumesc!
Youtube iti da bani daca ai multe vizualizari pe un video? vreau dovada xD Funda + VoT! xD
Pe ce strada se afla Ministerul Justitiei in Bucuresti?
Cine imi poate explica si la mine de ce nu imi merge hi5? L-am anulat acum 1 luna si cand sa il conectez imi intra pe hi5 pe o pagina alba si daca vrea sa intru pe prieteni sau la pagina de profil imi...? (mai mult)
Cine stie cand intram in secolul 22?: Funda xD
Cum fac sa copii un bilet de avion care il am primit pe e-mail cu tot cu imaginile, scrisul colorat si necolorat si toate cele... si sa-l pun pe stick/cd? Vreau sa precizez ca e-mailul nu are atasament? (mai mult)
Spuneti-mi o programa cu care pot sa filmez ceea ce fac eu la computer.MS. P. S.
Care este numarul pentru a afla minutele la abonament vodafone
Cum pot sa imi reactivez contul pe hi5? Stiam ca trebuie sa imi scriu adresa de mail si parola cu care sunt logata si sa imi apara o casuta cu "reactivare cont" sau ceva de genul. Mie imi apare "nu ai dreptul...? (mai mult)
Tocmai am avut ultimul clopotel azi, am facut o filmare cu telefonul, am bagat'o in pc si vreau sa tai primele 15 min din video, acest video are 24 de min. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva :(. Id...? (mai mult)
Cum as putea sa imi fac un server de cs simplu! care sa aiba de toate!? funda+vot
Vreau sa intru in sims 3 si imi zice,, Enter your Registration Code here" cine ma poate ajuta?
Dubai este oras? Stiu sigur ca este stat dar nu sunt la fel de sigura ca este si oras.
Cine imi da si mie un program sa fac video funda:D
Urgent| cand dau clik pe un link de dedesubt de avatar nu imi intra in pagina respectiva. spune aplications not found. de ce face asa si cum il repar. mentionez ca am google chrome. mersi
Sugestii de ID. Numele meu Alex sau Andru... Funda pentru cele mai bune :D:p
Ce trebuie sa fac ca sa mearga "Metin2Zaken" ...am urmat instructiunile de pe site : http://zaken.svetlio.info/install.php si nu pot reusi... imi da intruna "Failed to connect the server". Macar vreau sa? (mai mult)
Pe ce data a avut loc nunta regala (printul William si Kate Middleton)?
Credeti ca mai pot sa scap de cucuiele din frunte (am 2) pe care le-am din copilarie? ati mai auzit la cineva... exista operatie?
Cum pot incarca telefonul daca nu face conexiunea cu aparatul de incarcat?! :| adica s`a rupt ceva in teleofn cand am scos mai de mult castile... trebuie sa tin apasat dar nici asa nu prea merge. Cum pot? (mai mult)
Buna seara TPU! Vreau si eu cateva informatii despre Romeo si Julieta.Cum a aparut sceneta sau filmul, cum s-a dezvoltat. Un site ar fi mai folositor.Sau oricare alt cuplu celebru din literatura romana...? (mai mult)
Buna dragilor! Ce telefon cu camera mare recomandati unei domnisoare?;;)
Stiti cumva daca exista radiere care pot sterge pixul de pe hartie, sau metode de stergere.Precizez ca nu este un pix de genu cu radiera in capat.
Am 12 ani si sunt baiat.Va rog rasp repede am o problema in ultimu timp imi curge un lichid alb din penis urat mirositor alb. Ce mi se intampla? Sunt speriat poate am ceva!
Mi-am schimbat boxele de la calculator dar ceva nu este bine la noile boxe...Se aude un fel de vajait cand NU ascult muzica... Car sa fie problema? Si acum as putea sa o rezolv?
)Funda( Kare este familia lexicala a cuvintelor:: 1)Pamant 2)Mare (adj)
De unde pot sa donwaldezzzz... Microsoft Word 2007 si Pawer Point?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!