Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Noiembrie 2025 sunt:
Cati ani are Lady Gaga ?
Hello TPU:x! Deci am intrat pe FaceBook si mi-a aparut o chestie cu sa imi apara pe google.Si...acum cand deschid Google imi apare si FaceBook:((. Ce sa fac? Unde sa dau click sa dispara?:( Fundita+ Votultes:-*:-*:X:X? (mai mult)
Cum sa sterg id meu din lista cuiva? vreau sa nu ma mai aiba in lista
Este dureroasa introducerea tampoanelor ob in vagin? Dupa introducere nu se simte nimic dureros? Sora mea va trebui sa plece intr-o tabara scolara la mare si vrem sa ne asiguram de toate "momentele" urate....? (mai mult)
Am o sora care este in clasa a VI-a si pe 1 iulie pana pe 7 va trebui sa plece intr-o tabara scolara care este obligatorie si daca ne-am lua dupa luna trecuta, mentruatia ar fi trebuit sa vina pe 1 iunie....? (mai mult)
Cum stergi un prieten pe facebook? multumesc!
Aum aproximativ jumatate de ora, din greseala am inghitit benzina (cand am scos din rezervor). Cand ragai (acum imi vine cam o data la 2- 3 minute) simt gust pe benzina in gura in burta, nu stiu cum...? (mai mult)
spuneti-mi we rog acre stie cum se kreeaza o programa daca pui loghinus i parola a p loghinu si parola se duce la acel care o facut-o?
Pentru procesor intel celeron 2.60 ce placa video ar fi buna Ati radeon sau Nvidia? Cel mai bun raspuns funda. Multumesc
Cine stie de unde a aparut familia Gradinari
Am achizitionat un router D-link DIR 600 de la Emag. Router-ul merge perfect, din toate punctele de vedere. Eu am net de la RDS prin vibra, stau la bloc. Si am incercat sa instalez router-ul, l-am instalat,...? (mai mult)
De unde iau videoclipurile mo si foca pentru telefon?
Ce pot sa fac sa fie compatibil USB-ul in computer? dau fundita :D:)
Buna, ma puteti ajuta si pe mine? plss... Dau funda:X ( am o cartela de cosmote[am primit`o] si nu stiu nr de tel, nu stiu cod puk, pin:(, se poate afla cumva nr de telefon cu seria sim de pe spatele? (mai mult)
Cum se numeste cel care trucheaza sau modifica poze?
Am o aeroterma in sufragerie de doi ani si de fiecare data cica iese freonul si nu mai raceste. Este adevarat ca daca nu o mai folosesti se scurge freonul? Ce pot face multumesc mult dau funda; ) Va pup...? (mai mult)
Buna TPU.am si eu o problema cu pc`u.am instalat driver`ul de sunet si merge perfect, dar cand opresc pc`ul si il redeschid mai tarziu nu mai merge.asa ca trebuie sa instalez din nou driver`ul si se intampla...? (mai mult)
Buna, Mai am cateva zile si intru la liceu. Ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu la alt liceu din alta localite? As vrea un raspuns concret dau funda.
Buna TPU.:) In ultima vreme Google Chrome a luat-o razna, ca sa spun asa.:)) Nu mai salveaza nici un cont.(de exemplu: cand intru pe facebook nu imi ramne logat de fiecare data, chiar daca dau "pastreaza-ma...? (mai mult)
nu demult mi-am schimbat parola de pe odnaklassniki, dar am uitato si nu pot intra in profilul meu.ma poti ajuta?
Ce parere aveti despre violenta raportata la : -mediul instabil(divort, deces) -lipsa stimei de sine -sistemul legal permisiv?
am dezinstalat microsoft office 2003 si 2007 si acum documentele mi le deschide in word pad, cand am descarcat microsoft office de pe net imi dadea eroare la instalare. Ce sa fac? ajutati-ma va...? (mai mult)
Cum pot sa fac o rampa de skate destul de mica dati-mi cat de multe idei va rog. Dau doua funde
Cine stie ce balti de peste sunt in apropierea buzaului si cebva mai ieftun la taxa si mai usor de prins + cu cate kg de peste se poate pleca acasa? Daca stie cineva sa-mi raspunde-ti hai va...? (mai mult)
Cine stie cum poti sa iti faci post de radio? dau 2 funde
Cum numar dintr-o substanta numarul de moli? Urgent! Va rog! Dupa e am ajuns la o substanta si fac chestia cu a intrat 1 au iesit 2 si pun 2 in fata. Dupa ce a iesit substanta, cum numar molii? va rog,...? (mai mult)
Cand intru un PC imi apare diferite erori cu Dont Send... dar nu stiu de ce?
Ce semnifica oglinda?
Care era mesajul lui madalina manole cand sa filmat in oglinda inainte sa moara...parerea voastra.
Ce lipiciuri stiti da din alea care nu lasa urme cand lipesc ca picatura (el lasa urme) imi trebuie sa lipesc o suprafata de plastic mai exact la o macheta. s-a dezlipit oglinda...
Deci cine imi da o reteta de SOS dipSalsa ca sa fie ca la CHIO! sau daca aveti sos de Branza pentru Tortilla (nachos)
Vreu si eu sa ved factura de la romtelecom pe internet. Cum o vad? ...? (mai mult)
:) am o problema si v-as ruga sa ma ajutati. Am un prieten care este la spital la Municipal, iar eu nu stiu sa ajung acolo... vreau sa ii fac o vizita maine. Locuiesc pe prelungirea ghencea.? (mai mult)
Va rog sa-mi dati un site de unde pot downloada GTA Romaina. sa fie un iste bun si fara virusi! rog seriozitate. desigur funda, dupa ce termin de descarcat si jocul merge fara nicio problema! rastul raspunsurilor...? (mai mult)
Cine ma pote ajuta cu link de la extrememt2?
Salut cine imi poate zice si mie coduri pentru jocurile de pe un samsung s5230, codurile de deblocare pentru ca sunt multe demo, dau funda
As vrea sa imi dati va rog niste curiozitati despre plante si animale pe cale de disparitie daca se poate printabile pentru ca am de dus maine, vineri, portofoliul la stiinte si eu nu gasesc...? (mai mult)
Cum fa overclok am un intel celeron e2200
de ce nu imi merge touch-ul la un iphone 2g doar in partea de jos? Am incercat sa intru in agenda si an constatat ca nu merge.s-a intamplat pur si simplu. fara sa ii fac nimic
Cum imi dezactivez casuta vocala? Sunt pe vodafone.cine ma poate ajuta? FUNDA xD
Cum dezinstalez ceva.
Am un telefon sony ericsson w100i si vreau sa-i fac eu o tema, dar nu gasesc un program care sa aiba si optiunea de creare tema pentru w100i, are pentru toate dar numa pentru asta nare! ziceti-mi si mie,...? (mai mult)
Afecteaza cu ceva pc-ul sau placa video daca am dat disable hardware acceleration la youtube.si apoi am dat iar enable?
Cum sa imi instalez hardu g ca am un citit-o de card
Sall... mi-am cumparat un ch de la o revista cu nuste piese, dar cand le-am copiat in calculator nu mai mereau piesele... dc?
Cum pot sa sterg o poza de pe Facebook?:D Funda+vot!
Aici era o intrebare! Nu mai este, Ca se face offtopic. Multumesc.
Am luat o cartela Cosmote Frog. Daca cineva care are Cosmote cartela normala si ma suna pe Frog ii ia din minutele nationale sau cele din retea?
De ce sunt atatia copiiii pe aici cu intrebari stupiide?
Cum se poate sterge programul Babylon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
octav005 întreabă:
Ion1989 întreabă:
RaicuIleana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!