Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
FUNDA! Care imi gaseste si mie variantele de la bac la proba orala- engleza din 2010 si 2011? :D
Dau fundita^^Persoanei care poate sa imi zica cum pot bloca o pagina de internet.Adica sa nu mai vreau sa intru pe ea niciodata
Cum pot sa aflu, daca patronul imi plateste cnas?
Pot schimba tema alba din meniu la nokia 5230? adica sa fac una neagra nu-mi place albul asta.si daca pot instala gps pe 5228
Cine a fost in magazinul colors sau in rulez... unde sunt preturile mai ieftine? Cum e pe acolo? Care e cel mai bun marker pentru taguri(dala mai gros) si cam cat costa?
Am si eu o intrebare: daca am copie dupa diploma de bac legalizata in 2008, pot sa legalizez aceeasi copie ca sa fie pe 2011? Am inteles ca cea din 2008 nu mai e buna acum.
Heii TPU.Cum imi schimb numele la Animezup.ro?
Poti canta rock fara sa te misti?
Cati litri de sange are omu in corp? funda:)
Vreau si eu niste teme pentru windows xp\sau de unde pot lua.
Http://www.fostaprietena.info/? username=73880 intrati aici dau vot + nota 10 funda dau da cel care e primi care a intrat
Dati-mi exemple de avantaje si dezavantaje ale bungee jumpingului:X!
Ce se poate vsita la moeciu sau pe langa? sunt cumva si niste chesti mai distractive de facut?
Stiti cumva un mod incare sa invat sa merg cu bicicleta superbn.fiind ca m-am inscris la un concurs(traseu) si vreau sa castig. aveti vreo idee?
Am luat si eu teamfortress 2 da e in rusa (sau ce limba e aia). Cum fac sa il pun pe engleza? e vreun patch sau ceva? Dau FUNDA :D
Imi merge procesorul asta pe placa de baza: Asrock p4i65gv? http://www.suntec.ro/ro/details-548-Procesor-Intel-Core-2-Duo-T5500.html?utm_source=shopmania& utm_medium=cpc& utm_campaign=direct_link Eu am...? (mai mult)
Ma ajutati la Limba Romana sa fac o poezie sau o proza in care sa reiasa cei 4 ani primari de scoala? Funda.
Maine am evaluarea finala(sumativa) cu care voi trece in clasa a V-a. Daca iau mai putin de S adica I raman repetenta. Daca iau peste S adica B, FB trec. Sper sa iau mai mult de S. De obicei...? (mai mult)
Daca as avea un laptop si un atv ce ati alege va rog sa imi dati sfaturi ce sa aleg
Câte zile de şcoală mai sunt pentru clasa a-VI-a? Thanks. Fundă.
Vreau si eu niste jocuri misto cu video shader 2 nu 3 (si RAM 2 gb) FUNDA!
Cu ce pot sa ajung (ratb) de la gara de nord pana la colegiul national sf sava? Si cam cate statii sunt?:) Multumesc.
Ap power point 2003 si am facut o prenezantare [cu suntel.la la la.] dc nu se deruleaza slide-uri? ce sa fac vot +funda
Help! De ce nu pot vedea nimic din ceea ce scriu pe mess? Mentionez ca mi l-am reinstalat, dar tot nu imi apare nimic. Si nu imi apare nici ceea ce imi scrie persoana respectiva.
Va rog frumos care poate sa-mi dea si mie un driver sau un site pentru draivarul Ati radeon hd 4650 pe Agp de 1 gb DDR2 vreau un driver mai nou am cautat pana acum peste 100 de drivere si nu merge niciunul....? (mai mult)
Cum sa fac sa am laser la arma ca in videoclipul asta in Counter strike 1.6? http://www.youtube.com/watch?v=pBxqoDBm55Q&feature=related
Isi aminteste cineva care a fost ultima zi de ninsoare de anul acesta? Fara ninsoare de munte.
Cre e treaba cu neobux? zice sa vizualizez niste reclame dar cum? nu stiu!
Cum sterg o intrebare va rog mult :X:x
[FUNDA]Am adobe after effects cs5 si am facut un video si cand dau sa se salveze ca "movie" nu mi se aude sunetul ce fac? mersi anticipat!
Cum pot sa fac sa am netu gratis pe mobil fara sa imi incarc creditul? Am vodafone. Multumesc. Papa Pwp
Unde ma pot inscrie in iasi la un curs de innot? adica sa fie curat(ffff curat) si sa am un instructor bun? (nu cont pretul)
Are cineva un cod de conquiztador? dau funda:)
Cum imi pun fisiere din calculator pe tel?
De ce nu apar clipurile de pe Youtube in fereastra de chat pe Yahoo! Messenger? Daca dau click se aude doar sunetul, fara Screenshot:imagine.http://i52.tinypic.com/a4px5i.jpg
TPU cum imi fac un site fara sa platesc dau funda
vreau modalitati cum sa fur cu cativa centimetri masuratoarea inaltimii... va rog. help me!
Cum pot face un puzzle pe photoscape dintr-o poza?
Cat dureaza un zbor din europa in asia? aproximativ
Dau refresh si imi dispar iconitele :| pentru cateva minute dupa aia apar la loc si imi face asa numai cand il aprind ca si cum pana se incalzeste. Am windows 7. Imi puteti spune de la ce se intampla asta?...? (mai mult)
imi puteti da si mie detalii despre tel t2000 daca se aude tare sau daca wifi si tv-ul functioneaza la noi in tara.
am o intrebare cand este concursul ox si la ce ora daca stiti:D
Un coleg mi-a spus ca are un verisor care face scoala in Spania. Si mi-a zis acest coleg ca i-a zis verisorul lui ca scolile sunt ca in America. Ce spune-ti sa-l cred? Totusi suntem colegi si prieteni foarte...? (mai mult)
Sall! Cine-mi zice s-i mie niste programe de modificat foze dar an afara de PhotoScape si va rog explicati-mi putin cum se folosesc. Mersi
De ce religie sunt majoritatea americanilor?
Am si eu nevoie de un program de editat filme, mai simplu, ca si windows movie maker dar nu asta ca nu stiu ce are de mereu mi se blocheaza in timp ce eu editez si mi se pierde tot deci am nevoie de altu...? (mai mult)
Dati-mi un site cu Negativu lui Adrian Tutu din melodia Iubiti-va parinti Funda M@@RE
Cum pot reduce marimea unui fisier video dar fara a-i strica calitatea? Eu folosesc sony vegas pro 9 pentru a edita clipurile si ma gandesc ca exista o optiune ceva.
Salut, am o problema, sunt in italia, si am pierdut permisul de conducere moldovenesc, am fost la consulat, si ei au spus ca numai in moldova se face permisul si nici la Ambasada nu se face! le-am...? (mai mult)
am un GPS TomTom go520T si as dori sa imi spuneti cum sa instalez hartile pe acest GPS... ultumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.