Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
ati vazut cum se face o poza png? cum poti sa faci si fundalul dintr-un clip asa cu o imagine in spate?
Cum sa ma intorc la google clasic din iGoogle ca nici sus nu am " pagina clasica google " va rog ajutati-ma. Dau fundita ...folosesc mozila
Cum deblochez butoanele de la tastatura calculatorului? nu merge A, Q, Z, Semnul exclmării, shift, TAB, cm AtAt cred?
ce parere aveti: aici e TPU, si toti ne bucram, intrebari inteligente noi publicam, iti bati joc de mine ori ma ajuti, aici e TPU si zici ce ai de spus! :))
La ce echipa joaca Affelay?
Buna TPU, As dori sa stiu cum poti afla emailul cuiva dupa id? si daca la sfarsit are. com ou. fr
Stie cineva de ce mi se vad toate pozele de la avatar prost! Adica, cand ma uit de la mine din lista la avatarul meu se vede poza clara, cand ma uit din lista altcuiva se vede alb negru si neclara, zici...? (mai mult)
Am cartela de cosmote si vreau sa avtivez extra optiunea cu un euro cent pe minut. Dar nu mai stiu nr. la care sa trimit S.M.S-ul.CIne ma poate ajuta. FUNDA!
HELLO! As vrea sa stiu daca pe MTV Romania -la televizor- vor arata sau nu MTV movie awards 2011 in 5 iunie? Si daca da att la ce ora? si ce data? va rog, este FOARTE important, dau funtita :-ss PLS!
Unde pot gasi, nu pe net, jocul sims medieval si sims 3?
Care stiti un program de marit viteza la internet?
Intrebare pentru cine se pricepe la html.Cine ma ajuta si pe mine sa fac un html? As vrea sa stiu cum se face un chat? Sau alte idei cum sa-l fac
Care sunt cele mai noi melodiiii :x? Dau funda! :)
Hei :) DAca in Romania e ora 11 dimineata in USA cat e ceasul :D?
Pentru cei ce asculta profm, este iesit acum mai nou un cintec cu o fata dar nu stiu cum se numste nici cintecul ncici artista, ceia ce stiu doar ce la refren cinta la-la-la la... e ft. ft. frumos, cine? (mai mult)
Funda + vot Ajutati-ma am o problema foarte naspa cu pc-ul! Cand scriu imi adauga singur litere! Ex:Ana are mere!(normal) Ana arte merte! Factura>facrtuyrta Ajurtor!
Puteti sa ma ajutati: la ce se refara proverbul,, cine are mana lunga pierde ce are in punga"? dar cu sensul din povestea cinci paini
am o problema.Nu reusesc sa configurez biosul pentru DVD (imi trebuie pentru windows 7) help"**^% funda %$#&
Asteptati vacanta de vara, ce planuri mari aveti?
Nu pot sa adaug prieteni pe facebook. De ce? Uitati-va-n video-ul acesta sa vedeti ce-mi zice cand incerc sa dau la cineva add as friend --> http://www.youtube.com/watch?v=NqphKY3Gdkg
Cine imi a va rog o adresa e unde sa scot photoshop cs5 sau alt cs gratuit?
Sall all! Cum se cheama masina asta? Cu alb si tunata la culoare cu albastru : http://www.youtube.com/watch?v=BMNJVlShZl4&feature=related
Cine imi spune si mi-e cum imi pun poza la profil?(dau fundita)b
Nuca de cocos poate expira sau se poate strica?
Ce telefon nokia cu tastatura qwerty imi recomandati?(nu e71, e72, C3) FUndOI
Ce fel de localitate este Tulcea?
Hey! Cand incerc sa activez Bluetooth-ul la telefeon, spune "Operatiune nu a reusit". Stie cineva ce e de facut?
Caut si eu surori cine se ofera.adica surori(prietene ff bune).
Cum se numeste melodia rihannei de la reclama "nivea"?
Dati-mi si mie cateva idei de jocuri pe pc dar nu onlain dau fundita.
Cunoasteti un program in care poti vorbi la microfon si sa se auda in boxe? Nu sa te inregistrezi, sa vorbesti.
Vreau si eu windows 7 ultimate de pe internet. Daca stiti cum sa-l instalati va rog sa ma contactati aici, pe TPU pentru ca nu stiu si poate cineva m-ar putea ajuta.Multumesc.
Daca duc la amanet un telefon cu ecran spart il primeste?
La casele de amanet trebuie sa ai 18 ani sa amanetezi ceva?
Stim ca viteza luminii este 299.792.458 m/s, Dar viteza intunericului care este? :|
Am un samsung cu clapeta si cu ecranul spart. Daca ma duc la rromi sa il cumpere cam cat sa cer pe el. Voi ce ziceti?
Salutare care stie ce trebuie sa invatam pentru examen la romana? basm fabula schita nuvela pastel? care are idee? multumesc
Ce program pot folosi pentru a pune un fisier mare pe trilulilu daca trece de maximul de mb sau gb?! Cum se numeste acel program?
Cum pot sa sterg niste intrebari (d-ale mele) pe TPU?
A venit sfarsitul ?
Cum fac o tema de fundal pe windous 7
Salut, care ma ajuta sa fac un windows xp/ windows 7 bootabil pe un dvd. sa se deschida cand dau restart la calculator. etc tot ce trebuie. va rog frumos. id : onutsu_93 :P
Salut, care ma ajuta sa fac un windows (windows 7 sau windows xp) bootabil pe un cd? sa se deschida automat cand dau restart. etc. id : onutsu_93. va rog frumos:)
Va salut! Daca va uitati pe internet si ati vedea la ce data este scris anuntul, veti vedea ca astazi este sfarsitul lumii, deci faceti tot ce nu ati facut pana acum ca sa va puteti bucura de moarte....? (mai mult)
Buna TPU:) Vreau si eu un referat despre lacul Baikal, va rog frumos! Pentru cel mai bun... dau fundita! :*
Buna TPU:) Va rog spuneti-mi si mie: 1. cel mai adanc lac din lume 2. cel mai sarat va rog cele mai bune primesc funditsa1
Oare chiar vine sfarsitul lumii in seara asta?:)):)):)):))
Care este episodul preferat din RoBoTzI? :)
Buna ma chinui de foarte mult timp sa gasesc un videoclip(atunci cand danseaza) cu pastorala floriilor la stanesti Ediţia a XVII a fost difuzat pe acces tv dar nu am apucat sa il vad decat sf va...? (mai mult)
As avea o intrebare.Cum fac sa-mi creasca mai repede barba mustata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?