Care liceu din resita este mai bun:Mircea Eliade sau Traian Lalescu?
Termometrul de camera poate fi folosit si ca termometru de exterior?
Sall! cum era formula (a+b)(b+c)(c+a)? sau daca puteti sa-mi rezolvati asta :D 4(sin a+ sin b)(sin b+ sin c)(sin c+sin a) Dau FUNDA:P
Se poate sa returnez un telefon cumparat in oferta cu un abonament pe doi ani inainte sa se termine contractul sau trebuie sa platesc restul de bani din valoarea telefonului...? (mai mult)
Spuneti'mi va rog cat timp fac cu avionul din Koln (Germania) in Romania?
Cine ma ajuta? va rog sa ma ajutat imi trebuie la te za. daca nu doriti sa ma ajutati mai bine nici nu postati. diverse chestii din alea nasoale... as face singur dar nu ma pot concentra si nu imi vine? (mai mult)
Buna zioa As dori sa ma ajutati daca puteti, cu ce windows sa-mi instalez in PC! Achizionez un PC Intel Core 2CPU Procesor 4300 1.80Ghz 2GB, Rami Placa VIDEO GF 7600. In continuare am sa va spun niste...? (mai mult)
Buna am o problema stiti bara aceea albastra de la pc cum sa fac sa-mi apara doar cand pun mausul pe ea? pup fundita :*
Unde pot vedea starea de memorie la un telefon samsung corby?
Cum al gasesc un numar de telefon mobil doar dupa nume sau adresa? va multumesc anticipat
Unde gasesc o moara de faina in Bucuresti? Sau de unde pot cumpara un sac de faina cu un pret mult inferior supermatketului?
Cum gasesc o persoana din comuna PERIETI localitatea Slatina judetu OLT?
Stiti cumva, era o sceneta cu : URS, IMPARAT, TARAN...si multi altii, cum se numeste dau funda
Cum pot face o poza de genul asta http://xnesti.sunphoto.ro/xD_-_xNesti_Va_Salluta_-_xD/36973530 pe photo scape?
In ce an a realizat mihai viteazul unirea tarilor romanesti?
Cite kg de hirtie se fac dintr-un copac?
Am incercat sa activez internetul de la cosmote pe un samsung i5500. internetul s-a activat dar nu am primit setarile pentru ca nu se seteaza automat telefonul. Stiti ce setari sa bag (am intrat in VPN...? (mai mult)
Salut, eu am o problema cand dau sa vad videoclipuri pe youtube, daca dau 360p sau mai mare merge sacadat, dar la 240p merge bine dar are calitatea foarte slaba si nu prea inteleg videoclipul.este vreun...? (mai mult)
Suna bine : Dintr-o data linistea a fost in locuita cu neklinistea. Dac nu e bun spuneti voi cumva funda promit.
|funda| + |VoT| Care ma poate ajuta la o tema care nu prea am inteles-o?! Lucrati in perechi.Imaginati-va ca firma ai carei intreprinzator sunteti nu obtine profit. Analizati solutiile si masurile pe...? (mai mult)
Salutare.stiti de unde pot gasi si eu un curs online de romana-italiana? Urgeeent! dau funda promit.scuzati-mi categoria:-s
Ce site-uri de socializare stiti care sa mearga si pe pc si pe mobil? dau funda
Azi mi-am uitat ochelarii la scoala.Am fost dupa ei dar nu erau.Colegii nu stiu nimic. Ce-ar trebui sa fac ca se ii recuperez singura fara ajutorul parintilor?
Am pierdut la scoala o pereche de ochelari, adica i-am lasat in banca si nu i-am mai gasit.La colega nu este, nu este la nimeni. Ce-ar trebui sa fac? Vreau un raspuns foarte rapid.
Salut, daca descarc de pe internet un windows si il pun pe cd cu nero pot sa imi reinstalez windowsul folosindul pe acela?
Cum deschid o usa de la o masina de spalat?, usa ce s-a blocat dupa terminarea programului.
Salut tuturor ma ajutati cu ceva? cum s a imi fac pe telefon pe carcasa diferite graficuri sau cum se numesc alea... de exemplu nu-s vedeta :)) ca HANNAH MONTANA dar ea avea in filmele ei cu graficuri?? (mai mult)
Stiti careva cat trebuie lasata la incarcat o baterie noua de HTC?(Wildfire)...trebuie lasat 12 ore ca la celelalte telefoane sau la acestea noi nu mai trebuie? Multumesc!
La intenet(mozila firefox, google chrome, opera etc.), in unele site-uri imi apare ca certificatul site-urilor a expirat(sa zicem la crearea unui id nou la yahoo messenger). Eu trec oricum dar...? (mai mult)
am.nevoie.de.ajutor.nu-mi.mai.merge.space-ul.cum.pot.repara.asta?
Dece toate hainele din club penguin sunt doar pentru membri?
:D Ce carti despre magie stiti nu cu trucuri ceva despre magiceni sau in care sa explice magia de exemplu tipuri de magie, medalioane magice, semne etc. Dau funda + vot;)
Care este primul meci a lui michelle mccool?
Cum de arde soarele daca in spatiu nu exista oxigen?
Salut, am si eu o imprimanta canon mp190 si de curand am incercat sa scot la ea niste poze si nu merge, am incercat sa resetez cartusele dar nimic, sta aprins ledul cu acel triunghi cu 2 linii in interior,...? (mai mult)
Cand iti faci un tatuaj permanent iti face si anestezie? Sau cel putin ai voie sa-ti faci tu inainte anestezie daca nu vor ei? Ma bate foarte tare gandul sa-mi fac unul pe glezna dar eu am fobie de ace...? (mai mult)
La tenis in realitate daca esti numarul 1 mondial atp si te bate numarul 2 mondial ti se scad puncte? Am observat asta la Rafael Nadal care dupa ce a pierdut turnee cu Djokovic a avut si are mai putine...? (mai mult)
Am facut o pagina pe facebook si cand postez un comentariu cu contul meu (nu contul paginii), apare trimis de pe contul paginii. Cum se face sa apara trimis de pe contul meu si nu al paginii? Daca...? (mai mult)
Buna pentru cei din timisoara am o intrebare... cine stie un studio foto pentru poze la minut in zona modern. multumesc.
Am o intrebare cam stupida.[La engleza]: De ex: -These books have two hundred pages. Cand pun la interogativ si negativ se mai adauga "s"? Ex: -Have these book[s] two hundred page[s]? Cu...? (mai mult)
imi puteti spune unde, gasesc un site cu felicitari online pentru persoana indragita, funditaaa+ vot!
Salut.Doresc sa imi dati si mie un cont de okazii pe care nu il mai folositi.Nu pot sa imi fac cont deoarece momentan nu dispun de telefon mobil pentru a activa contul. Dau fundita:) Multumesc.
Cum fac sa am toate fisierele si banda de pe calculator cu teme ca la Google Chrome? Exista vreun program, ceva? Dau Fundita!
Salut, am un Iphone 2G 16Gb, care a avut jailbreak facut, i-am dat restore si s-a codat, acum nu pot sa ii mai fac jailbreak, ma poate ajuta cineva?
Cum pot sa fac sa dau funde? sunt nou pe aici:D
Salut.Doresc sa imi dati si mie un cont de okazii pe care nu il mai folositi. Dau fundita:)
Salutare. De curand m-am decis sa invat limba engleza.As vrea sa-mi cumpar o carte pentru a ma ajuta sa-mi indeplinesc scopul numai ca nu stiu ce anume imi trebuie. Tin sa subliniez ca sunt elev in clasa...? (mai mult)
Aveti idee daca un cont pe HTC sense percepe bani? Nu am idee, iar la termei si conditii este tare mult de citit
Nu stiu dc dar in lista de mess cand adaug pers noi nu imi apar in lista si mereu imi apar ca si cum le-am dat ign. V-a rog sa ma ajudati repede!
am o intrebare si as dori sa primesc raspunsuri urgent. poate veti rade, dar...imi spuneti si mie toti pasii pentru a trage un CD? sincer, chiar nu am idee:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!