cine stie cum imi fac propiul site?
Are idee cineva cat ma costa sa decodez un Nokia 1616, e model mai nou. funda
Ce program bun pot folosi pentru a face un colaj foto? multumesc!
Ce sa fac sa pot sa joc Counter strike 1.6 prin LAN cu cineva? Hamachi am, ce sa mai fac?
Cat traiesc copacii din codrii Moldovei?
TPU. Cei care aveti facebook. ce se intampla? nu pot sa trimit cereri de prietenie.imi spune ca sunt blocata pentru 14 zile.si 14 zile cam de vreo 5 zile. ce se intampla:(? sa imi fac alt cont:-s?...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca se poate pune mel de profil pe facebook si daca se poate cum?
Hey lume. stie cineva ceva metode pentru a largi incaltamintea? daca te deranjeaza sau te stringe. fundita)
Cine imi zice unde pot gasi subtitrare in romana la Ghetto Stories?
Cine imi da va rog si mie un sfat la asta:Cum se face o partitie de tip Hard Disk fara magic partition doar din PC!?(Da nu aia cu cand dau format si instalez Windowsu ca stiu asta). MERcy astept sugestii!...? (mai mult)
Va rog mult de tot sa ma ajutati daca stiti. Caut un minidifuzor foarte mic, tip breloc sau chiar mai mic. Nu il vreau pentru petrceri sau asa ceva ci pentru uz pesonal deci puterea nu trebuie sa fie foarte...? (mai mult)
Cum imi dezactivez contul?
Cum se rezolva o expresie?
Oameni la nokia c3 cum pot descarca melodii? funda pentru cel mai explicit raspuns
E periculos sa mergi cu avionul daca ai probleme cu plamani?
Cum pot invata repede tot intr-un minut. Ceva care stimuleaza invatatura.Nu stiu, de exemplu mancare sau ...dormit mai mult.Nu vreau sa aud: "O vai de mine, trebuie sa te straduiesti sa stai unde e liniste? (mai mult)
Cine stie cum senumeste programul cu care poti intra in telefonul altcuiva? Are un coleg din clasa mea acesl program si poate intra in telefonul meu, isi poate lua singur melodii, imagini, videoclipuri...etc.? (mai mult)
Cum imi fac cont pe hi5, zice facand click pe acest butorn indici ca ai respectat termenii si conditile, CARE BUTON NENE!?!
Eu cu o prietena de-a mea ne plictisim in casa ca suntem pedepsite si nu stim ce sa ne jucam ajutane tu FunDa
Unde pot gasi informatii despre somn si vise (in mare parte am nevoie de info. despre vise)
Cine stie de unde pot lua un plan arhitectural al unei case, impreuna cu fotografii ale casei respective.Am nevoie urgent! mersi :*
Cum sa descarc un yahoo hack si pe ce sait tr sa intru.[dau funda]
Buna all! spuneti-mi si mie niste bancuri si replici :D dau funda!
Stiti cumva cu ce medie de bacalaureat se intra la facultatea de arheologie din bucuresti? Care este media minima? Se da examen de admitere? Sau admiterea se face pe baza unei medii?
Ce pot sa scriu pe foia pe care o pun pe masina atunci cand e in vanzare?
Deci am fost la dentist si dupa 2 curatari si tratare la masea, mi-a pus o biluta mica in masea si apoi nu stiu ceva zic ca e ciment :)) si o zis ca data viitoare imi da jos si imi pune plomba, eu luni...? (mai mult)
In Spania in scoli fiecare copil are dulapul lui si fiecare ora se face in clase diferite ca in America si au invatamant de calitate? Si spuneti-mi toate tarile care se incadreaza in acest lucru sau macar...? (mai mult)
trebuie sa fac un joben in care sa pot pune bani.Imi spuneti si mie cam cum sa il confectionez? EU m-am gandit ca din carton rotesc in furma unui cilindru mai fac si un cerc etc.
INREBARE PENTRU JUDOKANI:Cum sa te aperi impotriva procedeului "morote saenaghe" facut din genunchi?
Aflarea minimului si maximului dintr'o matrice, este la fel ca la un vector? adica luam minim=a[1][1] si maxim=a[1][1]? pentru ca daca da, e ciudat, deoarece mie nu'mi da :-? afla doar minimul, insa...? (mai mult)
Am gasit, gata, merci all
Voi cum sti reactiona daca var intra un gandac in ureche>>si nu la margina, ci pana in urechea interna
Maine dau teza la mate si am o problema cu ecuatiile gen (2x-3) totu la patrat. nu prea stiu cum sa le fac. era o regula dar nu o mai tin minte! Dau funda celui care ma ajuta sa sa inteleg.
Am un catelus este pechinez imperial si nu prea mai mananca bobite este ink mic are 7 luni si nu stiu cu c sa ii amestec boitele ca sa le manance imi puteti da niste idei va rog! funda!
Exista un site unde pot afla IP-ul cuiva de pe messenger? adica sa scriu id sa imi dea ip-ul
Am pus o cartela intr-un telefon si imi apar persoanele de contact de pe cartela veche pe care am avut-o in el, iar de pe cartela actuala nu-mi apare nici o persoana de contact.Am inteles ca sunt memorate...? (mai mult)
Cum aflu numarul de oxidare al Nichelului? sau macar ziceti-mi cat e :D funda
Hei vreau sa fac o reteta surpriza pentru ziua mamei mele... Din ce as putea face bloatul cu ce? (fara sa folosesc blaturi de tort)
Ok.Am mai pus o intrebare in legatura cu asta...Cum scot un contact din lista numere refuz?:D FUNDA:P
Salut peste doua zile am teza la mate(joi) si nu prea stiu ce sa repet si cum profa e mai sucita nu a vrut sa ne spuna ce capitole sa repeteam.deci ce ar trebui sa repet (sunt in clasa a 6a) plz help chiar...? (mai mult)
Buna TPU`!~ De curand mi-a intrat praf la ventilator [Laptop]. Si scoate un zgomot groaznic. Am incercat tot felul de metode: -Am suflat in el.:| -Am incercat si cu aspiratorul Iar ca sa il duc la...? (mai mult)
:X Am o problema de matematica:)... Mi se da triunghiul DFE, masura unghiului E de 60 de grade, masura unghiului D de 90 de grade, DF=6 cm si mi se cer laturile ED si EF, am calculat si am? (mai mult)
Am 2 intrebari: 1.De la ce varsta pot sa-mi fac cont PayPal? 2. Daca nu am card pot sa primesc bani de la PTC-uri si sa fac cumparaturi online cu ei?
BUna! care stie unde sa pun linkul de la videoclipul meu de pe youtube ca sa primesc mai multe vizualizari? care are cea mai buna idee primeste funda:* http://www.youtube.com/watch?v=X1ru1rU9xM4
Va aparea silent hill 2? in ce an?
TPU! niste subiecte pentru. TEZA clasa a 5-a va rog! funda!
Imi dati va rog un metin2 care esti din prima gm dar sa nu fie cu hamachi dau funtzita si vot
Cum renunt la un cont de hi5?
Un coleg de-al meu a aflat numarul meu de telefon si ma suna in continuu.Am auzit de un fel de lista ceva...lista numere refuz parca era. Unde-i lista aia? Si cum pot sa bag nr acolo? Daca conteaza? (mai mult)
Cum pot calcula distanta in kilometri pe linie dreapta aplicand scara hartii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?