Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Sall! De ce cand incerc sa instalez Yahoo Messenger 10-9-8-7, etc... imi da o Eroare? Uitativa ce eroare imi da: http://imageshack.us/photo/my-images/825/imagd.png/ Si nu pot instala Yahoo Messenger...PLS? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce poate avea calculatorul meu? C-am la un sfert de ora mi se inchide si se deschide singur.Am scanat de virusi si nu are sau nu imi detecteaza, ce pot sa fac?
Buna! Mie nu-mi mai merge tastatura.Aseara era ok dar cand am intrat azi dimineata pe calculator am observat ca nu raspunde le comenzi. Cand scot si bag mufa de la tastatura in calculator se aprind beculetele...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac IP sa nu mai fie stabil? Sunt pe UPC.
Cum instalez flash player?
Sal! In Program Files/Yahoo/Mess/Logs am gasit Networkcontroller. Ce face el, face parte din sistem sau este un programel, cum se activeaza/dezactiveaza? Am WIN7.
Ma doare tare cand imi scoate maseaua cu 2 radacini :(?, am auzit la o vecina ca eu facut o injectie si a scos maseaua, da ea nu si-a dat seama, asa de eficienta o fost injectia?
Cum e corect: pana de vulpe la palarie sau pana de vulpe pe palarie?
Stie vreo cineva cat costa aproximativ indepartarea unui tatuaj? exista vreo clinica in acest domeniu in bacau sau imprejur?
Am nevoie de un Script Bun pentru Logare/Inregistrare/Autentificare Cel mai bun Script primeste FUNDA
Credeti ca va veni sfarsitul lumii in 2012? explicati de ce
Cum sterg un toolbar la mozila am instalat youtube downoader si mi-a schimbat felul in care cautam. Nu mai imi arata cautari asemanatoare ci imi da sugestii.
A folosit cineva septilin? Imi puteti spune care este doza de administrare si pe ce perioada. Apar ceva schimbari dupa incheierare tratamentului?
Cine pote sa ma rezolve si pe mine? Am si eu o problema al PC mi-am schimbat tot infara de sursa si acum am 4 GB rami mi citeste in bios in system, dar cand vreau sa fac un Local Disk nu pot utiliza...? (mai mult)
se poate inlocui procesorul de laptop cu unul mai performant, adica eu am la laptop procesor amd v160 de 2, 4 ghz si as dori un AMD Athlon™ II Dual Core de 2, 4 ghz
Puteti va rog sa-mi spuneti, cum as putea fi sigura ca nu sunt mintita de firma Grawe Carat Asigurari SA? Daca stie cineva de aceasta firma va rog sa-mi dati un raspuns.
Caut un cs carbon 1.2. Daca puteti sa-mi dati linkul. Dau funda!
Spuneti-mi si mie clasamentul economiei din europa. Si ma intereseaza si economia spaniei.
am instalat un tv av (tv tunner)in pc si nu merge sunetul ce pot sa ii fac. pls ajutati-ma.
Nu am mai pariat niciodata si nu am fost la nici o casa de pariuri. Cei ce pariaza, imi puteti explica ce fac, ce, cer, ce spun, in momentul in care intru intr'o casa de pariat? 1, X, 2 astea le...? (mai mult)
Un prieten de al meu nu mai poate intra de ceva timp pe id-ul sau. Ii da eroarea 81003003.Si nici raspunsul de la intrebarea de securitate nu o mai stie.Cum se poate rezolva chestia asta? daca...? (mai mult)
va rog ajutati-ma cu ceva... cati km sunt de la kabul la zabul in afganistan? aproximativ. poate gasiti pe internet.va multumesc
Spuneti-mi si mie tarile din europa care in scoli fiecare copil are dulapul lui si fiecare ora o faci in clase diferite ca in america. Macar cateva exemple. Si daca stiti cat mai multe scrieti le.
Cum pot sa imi recuperez parola de la messenger?
Cat ar costa un bile de vizitare la bran? am 11 ani si ma duc cu clasa in banchet de clasa a IV a si as vrea sa ma interesez ca sa-i pot spune doamnei mele cam cat costa. astept raspunsurile voastre,...? (mai mult)
cum pot trimite un CV pentru mic.ro?
SAll All! Nu stiti dk exista un adaptor sau ceva pentru ca Joystick-ul sau Gamepad-ul(cum ii zice...) de la ps2 sa poata fi conectat la pc ca un Gamepad//. DAU FUNDA... VOT p. s. scuze dk am gresit? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti si mie cum se coase o carte, pentru ca am de facut la engleza o carte si nu stiu cum sa prind foile intre ele, in afara de capsator pentru ca am o multime de foi de prins...? (mai mult)
am un site, pe Starszz. Si vreau sa il instalez pe CuteNews(CutePHP)si nu stiu:( Stie cineva? Fundita!
Am o problema de sunet eu am windows 7 si nu-mi merge sunetul. acum 2 saptamani a mers. hai sa va arat cemi apare Nullsoft Directsound Output v2.6 (d) Error Bad DirectSound driver.Please install...? (mai mult)
Cand iese videoclipul la melodia judas a lu Lady Gaga ca se spunea ca azi va iesi...
Dati-mi un sait unde pot asculta muzica online pe telefon
Am un amplificator de sunet. l-am primit de la cineva si de la o pana de curent cred ca s-a ars ceva. cand dau drumu la statie se aude un bubuit la boxe, deci doar atat muzica nu mai canta cum...? (mai mult)
|funda| + |VoT| Mi-am cumparat un mouse Pleomax si cand misc un pic de el se misca incet, cand misc mai tare se misca foarte tare. nu stiu ce sa fac ca nu pot sa ma joc nimic. Nu pot face nimic cu el,...? (mai mult)
Cand isi lanseaza Lady Gaga melodia -Judas...ca am asteptat toata ziua si nimic:((... daca gasiti ceva va rog sa ma anuntati.
am si eu o intrebare da vreau raspuns urgant, vreau sa fac o pagina de facebook, insa nu vreau sa apara "adauga prieten" ci " imi place" cum fac asta?
De unde pot cumpara tinctura de malai? vreau raspunsuri serioase dau funda
Funda. Va rog dati-mi si mie un program cu care sa inresgistrez in timp ce ma joc pe calculator. Atentie! Am nevoie ca sa filmez in timp ce ma joc deci am nevoie sa se vada bine si va rog sa nu fie cu...? (mai mult)
Antivirusul meu a luat-o razna.prima data mi-a aparut ca cica am un virus i-am dat remove si dupa aia cand intram disparea rapid l-am reinstalat tot asa facea... iar acum nu se mai deschide deloc? (mai mult)
Pe ce este la ce ora si ce zi este meciul cu Manchester - Barcelona?
Buna;) Cine imi poate spune si mie relatiile /_\ [triunghiului echilateral]Va rog; x Dau funda! max.5-6 ore plz. x
Care este diferenta intre un windows pe 32 de biti fata de unul pe 64 de biti?
Http://www.pozeleonline.ro/ De aicea cum sterg o poza?
Hey! Mi-am facut cont pe weheartit.com dar nu stiu cum pot posta o imagine dintr-aia. :-? funda & vot pentru cine ma ajuta : Cum postez ceva acolo? :)
Castigi ceva daca strangi puncte si funde!?
Stie cineva cat costa o soparla de dimensiuni mici la un petshop obisnuit?
Cum se citeste 'Orleans'? (numele orasului New Orleans) :D
Cum fac unii inimioare si tot felul de semne ca vreau si eu :(( va rog 3-(
Cum se zice corect? a se instramba/a se stramba?
azi dimineata cand sa intru pe messenger numai pot intra, aseara am stat pe mess si azi numai pot:((am dezinstalat messengeru si tot nu merge...plz help dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a