Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numea muzica atunci cand canta trupa simplu si alex velea din filmul nasa?
Puteti sa imi dati un link cu metoda reducerii si metoda substitutiei la matematica? mersi anticipat
Dati-mi un cont club penguin membru
Ce credeti despre melodia sunt roman, deci pot de la romanii au talent?
Cum as putea scoata virbatiile de pe LG KP500? Daca creez un profil nou, tot raman vibratiile, doar daca pun profilul Silentios ramane cum as vrea eu. Vreau doar tonul de apel sa ramana, nu si...? (mai mult)
Am citit pe net diferenta intre DVD-R si DVD+R, voi ce fel de DVD-uri folositi? si de ce.
De ce uneori mi se inampla cand inghit parca inghit foc nu stiu asa arde ceva si incet merge in jos in stomac sau nu stiu unde?
De unde pot cumpara laser cu lumina verde (daca stiti de ce e vora) laser dinacela puternic de 1, 10 W, nu sunt sigur
isi cauta cineva chirie in Bucuresti? daca da...am o camera libera in apartament, zona Tei.astept mesajele voastre.
Vreau si eu nist`e nume pentru id'uri, porecla mea este kitty! :-) Fundita! :-*
Buna! vreau si eu sa stiu repede ce inseamna cuvantul acesta : Motherland dau funda!
Dati-mi un cont de membru club penguin
Cum sterg o intrebare(daca se mai poate) ca am uitat...
Sall tpu.am o problema cum imi pun bluetooth pe calculator si daca pot trimiti si pe mobil melodii sau altele.va rog ajutati-ma dau funda promit
Stie cineva pas cu pas cum pot sa-mi descarc broserul,, Mozila" in limba romina. l-am luat de pe youtube dar in engleza.
Cum pot sa imi pun limba romana la facebook?
Ce se mai poate face la liceul de arta cum ar fi : baletul, pictura, desenul?
Cum imi fac parul desire? Cat mai repede posibil. FUNDA
deci azi a venit 2 doamne de la liceul de arta ( balet) la noi la sala de dans la palatul copiilor si spus daca vrem sa dam un fel de examen sa vada cine va fi admisa, si eu mie se pare ca sunt...? (mai mult)
Diablo.Cs16.Ro Cauta admini! Adminele se dau pe redirecte cei interesati lasati mesaj! Tin sa precizez ca serverul este full si are 22 slots Cer Seriozitate
Vreau denumiri de strazi in engleza cool (nu obligatoriu sa existe) si denumiri de scoli (dar denumirea strazii se se termine cu street si a scolii cu scjhool nu vreau altceva) si luati funda
Hi! ma puteti ajuta si pe mine cu ceva...am My Coputer-ul protejat si nu mai pot sa fac nici un folder in el...stie cineva cum sa fac sa nu mai fie protejat? funda:D:*
Cine stie un program sa modific o poza sau un filmulet cum vreau eu adica sa ii pun ce efecte vreau.
De curand m-am apucat sa fac o comunitate. Caut o persoana de incredere care sa ma ajute sa fac forumul( http://darckkness.forumulmeu.ro/ ) Cine se pricepe si vrea sa ma ajute sa raspunda aici...? (mai mult)
am antivirusul ESET Smart Security 4.2.58.3 si nu stiu cum sa sterg virusi din calculator cu el, sau cum se sterg.Pls spuneti-mi Funda! P. S.:am si Registry Mechanic
Dar imi promiteti ca yiceti repede, da? vreau denumiri de strazi (nu obligatoriu sa existe) in engleza ceva gen: green street sar mai complicat
Cunoasteti aceste numar (0903900110) de undeva? Este de la un concurs, ceva? La factura noastra de telefon fix, a venit aceste numar langa care scria"Cont.*premium info" nu stiu ce ar putea fi, dar...? (mai mult)
De unde pot download icoane?
Imi ziceti pictori, poeti, povestitori romani?
Cine stie cum pot sa imi spal bicicleta eficient? O spal bine cu furtunul si o sterg cu o carpa, dar tot ramane murdarie si dupa ce se usuca. Dau funda pentru cea mai buna metoda.Multumesc.
Hristos a inviat! Imi puteti da va rog niste adrrese de net pe care sa download icoane.
Cum pun reclame pe blog-ul meu?
Http://www.youtube.com/watch?v=VW9nOaDgfCY ce program de modificat ar fi? si in toate videourile ei. sunt foarte fain modificate. dar nu stiu ce program este. imi puteti spune? funda; x
Sall. Cum pot cumpara teren la Bran Buddy? :S unde trebuie sa dau? sunda si punct
Plss VReau sa imi fac o adresa de mess da nu stiu cum Care ma ajuta? Dau fundita la primul raspuns Va b3scK Merci la toti oricum [:*]
Am o intrebare legata de orange young: daca am folosit un cnp pe un numar dar nu mai stiu cnp-ul, pot folosi alt cnp pe acelasi numar?
Am o problema cand adaug o pagina pe piczo. Totul merge bine dar cand dau sa pun o pagina imi da aceasta eroare : " :-( Sorry an error occured! " Spuneti-mi si mie plzz cum pot scapa de eroare...? (mai mult)
Care stie firme de hostat servere de metin? Multumesc
Cine stie cum pot descarca si juca jocuri pe telefonul Samsung S5230? Funda+Vot!
Ce inseamna "O. Z. N"?
Cand cumpar blugi, cum sa inteleg daca is de calitate sau nu? Mai precis, cum sa stiu daca sunt vopsiti calitativ? Poate stiti anumite firme care sunt tot timpul de incredere?
De mai mult timp(3 ani) am ceva probleme cu calculatorul.Cand tin unitatea in pozitia normala cand deschid calculatorul imi apare 'a disk error occurred press ctrl+ alt+ del to restart'. Daca o scutur...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie mai multe informatii despre postliceala carol davila? este acreditata? cam ce program are? ce admitere se da? multumesc anticipat
Auziti ce fel de oameni se duc in aventuri?
Am o mica problema un prieten mi-a dat un cd ca sa ii trag un joc eu am nero dar nu stiu cum se face.Ma puteti ajuta cu un videoclip sau ceva? dau funda.
Am o intrebare : am lucrat cu opera o vreme dar acum nu stiu ce are si nu mai vrea sa intre deci ca si cum nu as avea internetu bagat la mufa dati-mi va rog frumos niste progame de cautare gen mozila firefox... va? (mai mult)
am si eu o intrebare deci eu si o prietena suntem amandoua pe abonament si ea are mai multe minunte in retea de cat mine si vrea sa imi transfere si mie cateva dar problema e ca nu stiu cum va rog...? (mai mult)
Scuze daca va deranjez dar m-am apucat de mult timp de R. P. C.-uri dar nu gasesc nici un pogram bun, stiti cumva vreunul?(paint.net nu-mi merge)
La aspectul paginii trebuie sa setez astfel : la iesirea din imprimanta marginea dinspre cotor sa fie de 3 cm, iar marginea libera de 1, 5 cm. In word este in inch, deci cum trebuie sa setez...? (mai mult)
Sall.nokia 6500 s e un telefon bun? dau funta la raspunsurile sincere
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?