Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa trimit o poza cu o masina care nu repsecta legile de circulatie la antena 1! se mai pot trimite? Cum?
in cateva saptamani merg la nunta verisoarei mele si vreau sa imi cumpar rochia aceasta pentru. domnisoara de onoare, ce parere aveti? http://1.bp.blogspot.com/_oqTEb8nLNWM/TAizO_QbFNI/AAAAAAAAACU/5qPIKZoOK1c/s1600/rochii+...? (mai mult)
Radiatiile solare au vreun afect asupra noastra?
Ajutor sunt disperat de azi imi apare o chstie AULF. exe corrupted file C:\WINDOWS\system32\Sys32\Mar_26_2011__23_37_47.jpg tot imi apare fereastra aia la fiecare 5min va rog dau funda va rog helllp me...? (mai mult)
Unde gasesc povestea puiul de ion alexandru bratescu voinesti ?
Cum sa vad daca un utilizator de pe TPU este online?
M-am decis sa incep sa fac in Let's play...(jocuri) si sa le postez pe youtube, dar am nevoie de ceva informatii cum ar fi cate minute pot sa incarc(uploadez) pe youtube cu ce program sa inregistrez? (mai mult)
Hey! metin2 private inseamna orice metin care nu este ro? FUNDA!
Salutare! Am o problema cu canalul de youtube. dau sa schimb tema, dau save si cand intru iar pe canal nu mai e tema care am pus-o, ci este prima din acea lista (Gri) Funda
Sinus de x si sinus de x pe 2, au acelasi semn?
5. Cum pot taia un fragment dintr'o melodie? urgent, vreau pas cu pas, multumesc. FUNDA
La ce ora incepe wrestling in Romania! La televizor?
Puteti sa traduceti urmatoarea fraza, dar va rog nu cu Google ca nu traduce bine si puteam si eu sa o fac: Music gave me love, help me find, the sun, you should, always come around.
Cine a scris Biblia?
Cat costa sa merg din corbu panan novodari cu autobuzu? plyzz help
Am 16 ani si la vara imi voi face o rinoplastie. Vreau sa stiu daca voi putea merge la inot dupa refacere? :)
Tocmai mi-am luat o bicicleta magnetica! Sunt slab de felul meu.Are ceva daca pedalez si eu? Daca nu ce mi se poate dezvolta?
De unde as putea lua rezolvari la variante bac 2009 la romana?
Nu stiti cum sa-mi cresc viteza la net deoarece am un modem de la digi iar vitaza e mica?
Ce este un fisier Microsoft AVI, si cum pot creea unul, deoarece cand vreau sa ma infilmez cu camera web imi spune "SET CAPTURE FILE" intr-un fisier Microsoft AVI si nu stiu ce sa fac, ma puteti ajuta?...? (mai mult)
Am intrat pe "pretul verde.ro" si sunt incantata de preturile produselor, dar sunt curioasa daca chiar sunt bune acele produse, mai ales placile(de indreptata parul). Daca a cumparat cineva de acolo...? (mai mult)
Cu ce program pot modifica videouri (vreau doar sa tai putin de la inceput) funda
Doar pentru cei care au Paypal: MI-am facut cont paypal si am ajuns la pasul acesta(foto): http://shareimage.ro/viewer.php?file=iz7ydupyqxjgsue5g4.jpg Ce ar trebui sa fac, stiind ca nu am card?...? (mai mult)
Salut.Cum pot posta ceva la protectia animalelor?
am un telefon samsung (SGH-U700). mi-am pus parola la cartela, iar acum am uitat parola si nu mai pot sa schimb cartela. Ce as putea sa fac? Am resetat telefonul insa nimic.:( Credeti ca se poate...? (mai mult)
|funda| + |VoT| pai azi ne-a predat o melodie la muzica cu casetofonul si era ceva cu Titicaca si Mississippi si pana mea, pe CD scria ceva cu geografica cred. La inceput era o voce, si dupa aia veneau...? (mai mult)
Stau in Arad si vreau sa imi iau un Webkinz... Cam cat costa unul? Si are cineva o lista cu numele si pozele celor care le pot lua? Funda la cel buna :D:D
Salut all! As dori sa imi fac un id nu pe yahoo. de ex in log de bluerain_ex@yahoo.com sa fie bluerain_ex@M2.com ma rog. pot face id cu M2 la sfarsit?
am o problema mare mi-a sters cineva contul de imvu si cand dau sa-mi dea parola imi arata This email is not spam. You are receiving this email because your email address, bibii_bibiushhsjhjhshor@yahoo.com_disabled_57442259,...? (mai mult)
Saptamana trecuta mi-am luat stick usb de 16 gb. M-am dus acasa l-am bagat in pc si cand sa ma uit la memoria lui arata 14, 8. De ce? Va rog ajutati-ma
Sal TPU am o intrebare simpla cum fac pe HyperCam ca filmul sa mearga mai incet plzz primul raspuns ofar fundita
Cum dezactivez casuta vocala la telefon in reteaua orange?
Am o mare problema cu mp4 meu.Inca de cand l-am luat, atunci cand pun muzica pe el, iar apoi il deschid aproape trei sferturi din aceste melodii nu pot fi deschise iar dupa aceasta cand este iar conectat...? (mai mult)
TPU...pueti sa-mi raspundeti si mie la intrebarea aceasta :"In ce secol olandezul Barents a descoperit arhipelagul Spitzbergen?", DAU FUNDA:x
Salut.Stie cineva pentru ce este intrarea USB de la PS2?
Ziceti-mi si mie ce momeli sa fac pentru peste ex:galusca, etc dau funda
Ma puteti ajuta? Imaginea pe laptop sa marit(latit) foarte mult.Cum revin la normal? Din rezolutie nu merge.Multumesc.
Cine stie cum fac inductorID? sau de unde il i-au?
Mi-a venit in aceasta seara ideea de a incepe a posta clipuri pe Youtube, si cum nu prea as avea ce posta m-am decis sa incarc pe youtube clipuri cu jocuri video asa zisele Let's play...(Jocul),? (mai mult)
am si eu o problema, am in bloc 2 retele wireless si nu ma mai pot conecta tot timpul la ele.La una dintre ele stiu parola si nu ma mai pot conecta decat seara, cu toate ca in timpul zilei,...? (mai mult)
Am reinstalat si eu windowsu si imi apar videoclipurile dupa youtube 220 etc in doua parti 1 parte se vede clar a 2 a nu se vede. ce tr sa fac sa scap de astA?
Am auzit ca in cazul in care nu ai toate contragreutatile unui tractor este bine sa umpli cauciucurile cu apa si cand vine frigul e bine de scos apa din cauciucuri. E o prostie sau este ceva bun?!
Spania si Ucraina au autostrazi cu benzi de viteza? Si spuneti-mi toate tarile europene care au autostrazi cu benzi de viteza.
Stie cineva unde pot gasi legislatia rutiera in format audio, sa o pot asculta?
O intrebare in legatura cu facebook. Mi-am schimbat numele cam de 5-6 ori si acum nu mai imi merge sa pun altul. Imi spune : "Name Change Limit Reached Sorry! You've updated your name the maximum number...? (mai mult)
Merge sa resoftezi sciphone i68? dau funda
Cate funda aveti? Eu 8.:|
Chiar va veni sfarsitul lumii in 2012? Va rog explicati-mi si mie mai detaliat daca va fi sau nu si de ce! Daca nu, in ce an va fi? Dau funda pentru. cea mai corecta definitie!:D
Care e cel mai bun Windows Vista?
Hi TPU.cam cat consuma in medie o interfata de windows 7 pee un winodws xp.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!