Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Urgeennt dau funda:-s Daca o tabla smart e udata din greseala cu apa, pateste ceva?! va rooog mult, astept raspuns
Citi ani are cel mai batrin om din lume
Dc nu primesc mesajele care mi le da prieteni? nu-mi apare nimic :(( raspundeti-mi la aceasta intrebare va rog frumos
Sal din nou TPU, pentru cei care joaca United Mt2, ce imi trebuie sa fac o breasla?(guild)? Ca la gardian imi spune ca-mi trebuie nu stiu ce
CE este subiectul spuneti-mi definitia pentru cls a IV. funda/vot
Cine stie sa imi zica si mie care e diferenta dintre messenger 11 si messenger 10? Eu am messenger 11 acum dar l-am avut si pe 10 si toti spun ca 11 e mai bun dar sincer eu nu vad nici o diferenta :D. Cine...? (mai mult)
Pot intra in liceul sportiv fara sa fac sport?
Am tradus o jumatate din noutatile ce o sa fie implementate de maine pe 4story Ro, dar cealalta jumatate nu mai am timp sa o traduc. Va rog traduceti urmatoarele: • Abilities that knockback...? (mai mult)
Google lanseaza telefonul Nexus S cu andoroid camera de 5 PX Touch Screen 1GH PROCESOR SI MULTE MULE alte aplicatii vezi aici prezentare www.webtools123.blogspot.com si vreau sa stiu ceva de la voi. Merita...? (mai mult)
Vreau sa'mi comand de pe net un pachet de carti bicycle de pe e-magie.ro si vroiam sa'i intreb pe cei care si'au mai luat cum se face plata? Pt pachetul de carti mai platesc o taxa de transport sau doar...? (mai mult)
Cum fac si eu mai multe likeuri pe facebook?:D
cum sa folosesc coduri pentru CS? De exemplu, pentru vazut prin pereti am codul Wall, dar, unde il introduc? P. S. Nu joc in retea, numai cu Bots :| Fundoi
Cine a fost la hotelul Monaco-Felix? Credeti ca se merita pentru o noapte cazarea 130 RON(un milion trei sute)mancarea si transportul sunt incluse in pret.Va las adresa cu hotelul sa vedeti.http://www.turistinfo.ro/baile_felix/cazare-baile_felix/hotel_monaco/poze-hotel_monaco-c57793.html
spuneti-mi va rog cum pot sa ajung din otopeni in gara de nord? ajung in aeroport la 00.30 si trebuie sa ajung in gara de nord pana la ora 5.00. este vreo ruta directa? nu am mai fost in bucuresti...? (mai mult)
Uitati-va upic: Eu:Care este presedintele Romaniei? CleverBot:Nicolae Guta. Discutie cu cleverbot =))
Hey, cum pot sa sterg urmele de pix de pe perete? Funda:):D
Puteti sa imi spuneti si mie va rog din ce film e poza? Dau fundita promit.:*:D Poza nr 1 >-- http://postimage.org/image/2t78srog4/
Puteti sa imi spuneti si mie va rog din ce film e poza? Dau fundita promit.:*:* Poza nr 1 >-- http://postimage.org/image/2t78srog4/
Care este imporatanta cumparaturilor in ziua de azi?
Cine imi da si mie versurile in Limba Romana LA melodia Conells 74-75? Va rog nu tradusa cu Google Translate.
Cand vreau sa joc un joc pe project 64 imi apare o eroare si scrie Error Unknown Cic Chip ce pot sa fac?
Buna TPU as dori o porecla draguta pentru mihaela dau funda
Am vazut pe multe site-uri de witchcraft carti cu pagini albe si goale, in care sa scrii tu... Am vrut sa umpar una dar ce sa vezi..., , Poti cumpanda doar din U. S. Canada, U. K. Marea Britanie... Unde? (mai mult)
Cine stie un site cu teme pentru lg si cu imagini?
am si eu nevoie de ajutor...cine stie cum se face sa imi arate recycle bin in my computer in windows xp?
Unde dau ca sa imi sterg contul pe facebook? cat mai repede! FUNDA+FOLOSITOR
Ce programe pentru ati face siteul tau fara saituru dar prin programe
Stii cumva cum pot sa mi pun cod la mesaje sau macar la tastatura la Nokia C3? :o3 Funda.
Buna TPU toti prieteni mei spun ca sunt prea slaba, eu pot spune ca mananc f mult cate o data exagerat as vrea sa ma ingras cu maxim 6 kg ce ar trebuie sa fac am 40 de kg funda si vot la cele mai bune...? (mai mult)
As vrea sa ma ajute cineva si sa-mi spuna daca la un telefon Samsung gt C3010 se poate modifica dimensiunea literelor si chiar ingrosarea lor atunci cand scrii un mesaj, daca da cum anume...mersi? (mai mult)
Mi-am sters din greseala mesajul pe la TPU.ro ala de confirmare ...cum il pot recupera?:o3
Hey! Am vazut ca pe 30 martie la teatru din craiova se joaca "romeo si julieta". As dori sa stiu si eu cat costa biletul va rog. Ms.; x
Ce invitatie i-ati face unui om care nu a mai fost la Castelul Bran. Ceva frumos. Dau funda (nu e pentru scoala :| e pentru cineva, mai exact pentru ceva)
Credeti in 2012 :-?
Ce prefixe trebuie sa adaug la adjectivele delicat, dezvoltat, matasos pentru a le pune la gradul superlativ apsolut? FUNDA cel mai rapid raspuns.
Am primit de la CleverBot intr-un emsaj asta: http://international.jabberwacky.com/. Ce site este? Uitati ceva: Eu:Iti place de Basescu? Bot:Nu, eu sunt fata, nu imi place jocul ala.
Cum pot sa-mi fac cont pe facebook
Ce font e? http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/196406_116607861748558_100001980333106_122264_2077416_n.jpg Mersi!:)
Urgent! cum dezactiver cont de pe cifnet? urgent!
Cum pot reseta softu la un alcatel t807...am bagat un card de 1 gb pe el si imi merge totul pe dos la el apas sus si se apasa jos...si ma gandesc ca trebuie sa restez softu si as vrea sa stiu cum se poate? (mai mult)
Care stiti cu ce program s-a editat imaginea http://img848.imageshack.us/img848/8951/breakdancewallpapervers.jpg? Daca stiti postati aici sau dati BUuZz la ID: undergroundfive! - M U L T A M...? (mai mult)
Care este ordinea deniilor de Paste? 1. Datul pe sub masa 2. Cele 12 evanghelii 3. Prohodul SAU 1. Cele 12 evanghelii 2. Datul pe sub masa 3. Prohodul Dau funda
Problema este urmatoarea: Sa zicem ca am lucrare la istorie si eu(baiat costiincios)mi-am facut lucrarea acasa. Cum fac sa schimb lucrarea de 4 pe care am scris-o la ora cu lucrare de 10 pe care am scris-o...? (mai mult)
Care imi schimba si mie avatarele la 2 id-uri? Mesaj privat
am vazut ca sunt o gramada de oameni pe aici care sunt dornici sa ajute si pe altii prin parerile lor. Dar totusi am si eu o intrebare, la ce ajuta funditele astea? Numai ce mi-am facut si eu...? (mai mult)
Daca e sa ne uitam la ceea ce se cam intreaba pe aici, ce varsta acordati site-ului, ghidandu-va dupa varsta posibila a intrebatorilor?
un prieten are un dubiu. Ca sa intri la facultatea de Telecomunicatii, trebuie sa dai admitere? ( el a inteles ca va trebui sa dea din matematica : algebra si analiza si matematica : trigonometrie? (mai mult)
Am facut abonament la revista curs de pictura chiar cand a aparut primul numar si inca nu a ajuns. dureaza mai mult sau este vreo problema? am facut abonamentul prin internet si mi sa confirmat ca va ajunge...? (mai mult)
HEEELPPP VA ROG! Am intrat pe site-ul ymland.com pentru a verifica un id si am observat ca raman id-urile si avatarele salvate :|! Ce pot sa fac sa sterg sau sa dispara id si avatarul de acolo? va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
Cine poate sa mi puna siteul asta pe un blog http://fripta.com/pag.php?user=anutza9711 sau undeva cu multi vizitatori plz dau funda +vot nu uitati
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!