Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza. PLS. Dau fundita promit. :*. Stiu doar ca e un film de comedie. http://postimage.org/image/8f3747l0/
De unde sa cumpar telefon te pe net sau din magazin? Motivati si de ce?
De ce nu pot sa fac misiuni la gta romania?
As vrea sa fac un dans pe melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=iRSO41Kj1TU imi puteti da cateva site-uri in care sa faca cineva dansuri pe melodia asta cineva imi da mai multe funda
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza. PLS. Dau fundita promit. :* Va rog mult. http://postimage.org/image/8f3747l0/
Heii` TPU :-*! Am nevoie urgent de un raspuns! La Romanii au Talent pe 11 martie a participat o echipa de dans din arad numita x-style. Stiti cum se numeste melodia pe care au dansat x-style :X? Va...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza. PLS. Dau fundita promit. :* http://postimage.org/image/8f3747l0/
Urgent va rog! Am vrut sa vizionez frumoasa si bestia pe disney cenal si am uitat! Imi puteti da saitul unde este intreg dublat in limba romana? funda si vott! rapidd
Stie cineva ce inseamna gogele(de manz)? am auzit asta intr-un episod din RObotzi
Uite hai sa iti povestetsc. Am si eu calculatorul acesta. In spate am vreao 4 usb-uri. Am imprimanta canon mp190. Cand bag acolo in spate in usb o citeste. Cand vreau sa bag de exemplu stick de...? (mai mult)
Cine imi face o inimioara de :* pentru mess?
Care este cel mai bun anti-virus?:) f
Am si eu o problema... Yahoo! Messengerul meu trimite singur un link cu photo nu stiu cum.Va rog mult spuneti-mi ce sa ii fac ca sa nu mai trimitaX_X. Dai funda.
Cine imi spune si mie cele mai mari 10 fluvii din lume?
Am un laptop dell si as vrea sa-mi spuna cine aveti, , pe ce mod tineti bateria adica acolo cand dati click pe ea si apare mai multe chestii sau 2 pentru windows 7, , 3 pentru vista si vreo 6 pentru...? (mai mult)
Cum furi cand cainele are mancare pe barn buddy?
La telefonul Samsung Wave 525 GPS-ul costa bani sau este gratuit?
Care-i treaba cu dependenta/dependentii de picaturi?
Ce telefoane cu touchscreen imi puteti recomanda? pana in 600 lei
Salutare! Pentru cei priceputi la telefoane.Am un Lg ks360 si de ceva timp, cand apelez nu se mai aude difuzorul sunand/vorbind ci doar daca dau pe interfon.Nu l-am scapat si nu a avut contact cu zapada...? (mai mult)
Am 66 ani si vreau sa fac o rata am 8 milioane pensia pe luna vreau sa fac o rata in valoare de 20 de milioane la electronice pot sa fac si ce imi trebuie?
Buna TPU, cand incerc sa iau rezumate, texte, rezultate la olimpiada, subiecte pentru concursuri de pe net imi apar scrise ciudat in calculator( numai semne de punctuatie si "litere" ciudate, parca...? (mai mult)
Vreau sa trimit niste pachete in: Germania, America de Nord, Rusia si Portugalia. Ce firma de curier gen UPS as putea folosi sa le trimit?
Buna TPU va rog mult de tot...care sunt partile componete ale capsuni sau a marului dau funda plizzzzzzzzzzzzzzz! raspunsuri pana 13.03.2011 PLIZZZ
Pe ce data este bacalaureatul in acest an?
CIne are bunavointa sa-mi dea si mie 0.1 $ in paypal. Va raman recunoscator.
Ce fel de baiat i-ar placea unei fete? intrebarea este adresata mai mult fetelor.
Cum pot sa trag internet de la router(romtelecom)clicknet la al doilea pc (ce pasi trebuie sa urmez)
Am si eu o problema:d.am instalat un windows si este in spaniola.as vrea o interfata in limba romana.am incercat cateva dar nu au mers.1 pentru ca windowsul este pitatat:D:D.si 2 pentru ca nu este in engleza.este...? (mai mult)
am o intrebare... cand am descis calcu mi-o disparut totul bara de start, si tot ce aveam pe deskop ce sa fac... plz help dau fundita
SALUTARE TPU, am un pc flamingo : http://images6.okr.ro/auctions/2009/03/16/20110966-1-500_500.jpg //// si am bagat windows xp pe el, nu merge sa instalez driveru de la placa de sunet, placa video si...? (mai mult)
Hei cat reprezinta $186? adica186 de astea$$$$$$$$$$$$$$$ ?
Cum devin membru inregistrat pe xat? si mai am o intrebare cum imi creez propiul meu chat? cine e explicit sa ineleg primeste funda!
La youtube, dau clik pe orice filmulet dar nu imi merge adica imi apare acolo ca trece timpul dar in loc de filmulet imi apare ecranul negru unde ar trebui sa fie filmuletul, secundele trec ca si cum...? (mai mult)
Ce acte sunt necesare pentru crearea unui buletin? dau fundita celui caremi explica mai bine simi mentioneaza toate actele necesare;)
Ce parere aveti despre serialul mostenirea de pe proTV?
Cum sa scat de publicitatea de pe acest site? la fiecare miscare pe care o fac imi apare publicitatea de la oriflame!
De aici se instaleaza Metin2 united?:D : http://archiv.to/GET/FILE4C5419505B3FC
De ce atunci dupa ce dau run la Metin2 united apare eroarea:The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application? Ce trebuie sa fac apoi dupa ce am dat OK?...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc probleme la biologie:D pentru clasa a 9-a;))?
Se poate ca Metin2 united sa nu mreaga din cauza ca nu am spatiu in calculator? Ocupa chiar atat de mult?
Cum pot sa imi fac un site asemanator ca acesta? http://www.pufulici.ro/ cum este facut cu ce fel de bloger :-? va rog frumos:X
Spuneti-mi si mie cum fac sa nu-mi fie rusine cand ii spun unei fete ce simt pentru. ea si ca vreau sa fiu cu ea (daca si ea ma place evident)? fundita;););)!
Cum imi pun o poza pe TPU? plzz fundita
Cum imi adaug prieteni TPU?
Urgent care sunt ultimele codecuri ale rivei flv encoder? Dau funda
As vrea sa stiu ce inseamna integrated la un windows(ex: windows xp sp3 integrated). Atentie! Nu vreau traducerea ci la ce foloseste! Dau fundita la cel mai bun raspuns!
Care vi se pare cea mai interesanta cateogori TPU? dar care este cea mai fregventata de utilizatori? dar cea mai utila? dar cea mai stupda (daca credeti ca exista)
Un site ceva unde gasesc multe informatii si legende despre Nephilim si Armaggedon lupta de la sfarsitul lumii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!