Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cum fac si eu un scris in care sa nu am o imagine de fundal, sa ramana in poza decat scrisul. Nu-mi spuneti photoshop... funda garantat
Buna TPU care stie cum fac sa-mi apara pe facebook iar profilul acela cand ma uit la poze sa nu apara acela negru! :( merge mai greu pcul asa:( si nu vreau sa renunt la facebok din cauza aia!
Spuneti va rog mult ce programe exista de deschidere la failurilor, a documentelor
As vrea sa stiu care e chestia cu funda? pls spuneti-mi.
Am si eu o problema cu messanger-ul cand il deschid si dau clic pe o un id imi apare o casuta si cand scriu ceva sau imi scrie cineva nu imi apare nimic in casuta. Ce pot sa fac am reinstalat mess-ul si...? (mai mult)
Ce profesie are Mihai de la "Romani au talent"?
Este vreo banca cu western union sambata deschisa?
Cine stie de concursul anual la extragerea e-mailurilor yahoo, comtania Vittorio? ati cistigat vriodata si chiar ati primit banii?
Salut, cine stie ceva exercitii pentru abdomen, pectorali, trices, trapez, biceps, antebrat, exercitii fizice dar si cu haltera, sau daca stiti vreun site cu exercitii... thanx
Ce pot sa fac baietilor de 1 martie, in afara de martisoarea de alea? ceva mai frumos cu alb si rosu nu stiu... niste idei? f!
Cum se pot trata polipii la vezica biliara?
Ce parere aveti de http://director-web.strezaflorin.eu?
Imi spune cineva pe ce sait pot paria meciuri de fotbal.
Are cineva zgarda antilatrat? ce model? as dori una de aporximativ 150.Multumesc anticipat!
Cum trisezi la Milionaire City pe hi5?
am ajuns la o misiune in sam amdreas si sunt pe laptop se numeste... uncle sam si cum schimb setarile ca sa ridich cutilile cu stivuitor? Va rog ajutati-ma dau funda.Please help. ? (mai mult)
Buna TPU :), vreau sa va pun si eu o intrebare :(...deci vreau sa`mi pun si eu poza mea de profil de la hi5 ca tema si nu stiu cum sa fac ...cine ma ajuta promit ca dau fundita:*
Bai astai va rog foarte frumos dati-mi niste hackrui de pesciut pentru metin2.ro care sa mearga si care sa nu aive virusi si explicati-mi cum sa le folosesc dati-mi si mie va rog mult promit ca dau funda...? (mai mult)
Pot calatorii singura din Italia in Romania si inapoi daca sunt minora? As vrea sa vin la vara in vacanta chiar daca parintii mei nu vor sa vina si vor sa stie daca eu fiind minora(15 jumate) pot sa vin...? (mai mult)
In Martie o sa mergem cu clasa la Horezu sa olarim! Voi ce ziceti? Sa merg sau sa nu merg? Dau Funda! Va rooog! Scuzati-ma daca am pus categoria gresita.
Cum imi pun idle la mess?
Cine imi dai si mie pe metin2 ro un cont de lv 30 40 pe gratis
Cum scap de o cicatrice care e mai "in piele" vorba aia? de la taieturi. Ms mult.
Cum pot sa fac sa primesc pe imvu in fiecare saptamana bani? Altii primesc 10000 pe saptamana. cum?
Vroiam sa va intreb ce fel de melodii va plac? nu ca m-ar interesa foarte tare doar ca nu mai stiu ce sa ascult. si va rog sa scrieti si numele melodiei respective!
De unde iau inimioare din astea mari sa pun la hi5 si vreau siteuri... funda + vot 2.cum imi pun melodi la poza DE PROFIL PE HI5?
Cum pot face bani pe imvu? nu mai pot cu invitatii, nici nu myyear book nu pot. De ce? si cum fac sa mearga din nou?
Ce inseamna r3?:s
Eu Madalina va implor daca aveti timp sa ma votati pe mine si scoala mea pe www.zeromicrobi.ro LOCALITATEA IASI SCOALA GEORGE COSBUC va multumesc mult! Vreti va rog?
Cine merge anul acesta la Eurovision?
Cine stie cat costa un lg cu 990i la liber dau funda
Hey...cum dau fundita pe TPU.ca nu stiu:((cine ma ajuta?
Vreau sa gasesc Encarta World Atlas, editia 1998.Nu reusesc sa o gasesc pe net.
Sunt nou pe acest sait vrea sa ma ajute cineva. Puteti sa-mi spuneti ce mai poti face pe TPU.
Stiti careva cum se numea un joc cu un omulet care avea 4 puteri sa zic asa, galben, albastru, rosu ( care facea un foc daca apesi pe bara ) si nu mai situ care. era pe www.friv.com si nul mai gasesc.omu...? (mai mult)
Salll1! cat este diagonala patratului?
Buna! sunt niste jocuri cu poezie si batut din palme. ex:intr-un castel de coicolata sau o nuca si multe altele. imi mai poti spune cateva pentru sora mea?
Vreau sa stiu daca exista vreun program care sa imi arate cursul valutar Euro/Dolar in timp real, sa fie program doar de analiza grafica (nu de tranzactionare), si pe termen scurt si pe termen lung, ...? (mai mult)
Nu stiu prea multe despre calculatoare.Am un pent.3.se tot blocheaza. ma poate ajuta cineva?
Ce pot sterge din C:, stiu ca is niste programe nu stiu ce care ocupa foarte mult, si nu is de folos. Funda, urgent!
Salut, cine de pe TPU este moldovan?
Profa... la info, are pe calculatorul ei un program care vede si umbla pe calculatoarele la care stam elevii... cum pot bloca / ce pot sa fac sa evit acest program, cel mai bun raspuns, funda :P
Am nevoie de o poezie pentru copii de gradinita despre mama. P. S. poezie de 2-3 strofe. Multumesc.
Cand nu e una, e alta... Am probleme cu PC'ul. Aseara era OK. Azi, cand ajung acasa si incerc sa deschid un program, imi apare eroarea: "The program can't start because iertutil. dll is missing from? (mai mult)
De ce berea este trecuta ca aliment si nu ca bautura alcoolica cum este in alte tari?
Stie careva daca Randy Orton a fost in inchisoare si dupa aia s-a bagat la wrestling?
Buna TPU. Stie cineva care sunt costurile ridicarii de la posta a unui colet venit din strainatate?
TPU buna! am si eu o intrebare...: Cum pot sa imi fac o alta caseta de dekstop? adica sa fie numai al meu personal? ca numai stiu plzz FUNDA! P. S: si cu parola:)
Bună!:) Ce părere aveți despre utilizatorii TPU? Aștept păreri argumentate.;;) Mulțumesc!:*
Unde gasesc subiecte pentru Concursul Proeducatia, clasa a VIII a, limba si literatura romana? ca pe site. ul lor nu am gasit :|.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?