Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Buna ma ajuta-i vreau sa-mi fac un id ce sa scriu :Specify Your Question si Your Answer ce sa scriu acolo im dati si mie un raspuns dau funda mersi pentru care dau raspunsuri.:x:x
Ce tari din Europa sunt republici parlamentare?
Salut all auziti va rog mult din toata inima mea micuta :P:D sa dati un click aici http://cerculet.com/u.php?user=vld :P macar din curozitate :D Primu care da are funda :D Si pune dovada :D
Incerc sa invat cit mai bine engleza. Ce sfaturi sau propuneri imi dati?
Am o nelamurire... e cam prosteasca da na! Cum sun sutienele cu push-up adica daca ma duc la mall si caut la lenzerie intima cum imi dau seama ca e push-up?:d multumescFUNDITA!
Ce este francofonia? si cum credeti ce mi-ati sugera sa fac pe o gazeta de perete in legatura cu francofonia pentru scoala? ofer funda!
salut! eu am avut o poza la profil, dar nu mi-a placut, asa ca am decis sa o schimb. cand am schimbat-o nu imi apare poza asta noua. oare de ce? :( nu este buna, trebuie sa pun alta? va rog ajutati-ma....? (mai mult)
Care sunt cele mai bune piese ale vedetelor de la noi[FARA INNAx(x(x(] Ceva mai special? Gen: Fly Project goodbay? [fundita]
Imi poate spune cineva citate pentru carte sau daca se poate si o compunere:D
Cum se face un profil de hi5? adica un aspect pentru hi5 propriu...:o3
Puteti face o comparatie intre perioada comunista si zilele noastre? Nu e tema, e doar pentru cultura generala. Astazi ne-au intrebat profii si noi am spus raspunsuri banale. Eu am parintii departe ca...? (mai mult)
Pe ce site pot sa imi schimb avataru de la messenger?[nu am messu instalat si trebuie sa intru online}. Fundaaaaa; x
Pe ce site pot sa imi schimb avataru de la messenger?[nu am messu instalat si trebuie sa intru online}. Funda
Exista ceva program care sa reduca rezolutia unui videoclip? adica sa mi-o reduca pentru imi fi compatibil cu telefonul meu
Hey la Lady Popular la 100 de zile am primit 200 de diamante! Stiti cumva daca la fiecare 100 zile(la 200 zile, 300 etc) castigi diamante? As vrea sa strang pentru animal si haine
pentru cine se uita la top gear...imi puteti spune ce pilot de f1 a fost invitat la emisiune atunci cand la pus si pe hammond sa conduca o masina de f1? pilotul era negru, care era numele lui? funda:D? (mai mult)
Buna Baieti... din nou:| Mai am o problema:| Cand primesc raspunsuri la intrebari nu pot vedea raspunsurile doar daca intru pe alt browser:| dar la intrebari pot vedea... putin ajutor Fundita:)
Am facut o prostie si am pierdut un lant foarte frumos din aur. Cert e ca mama ma va strange de gat daca afla. Mi-a trecut o idee prin cap sa caut pe google pe cineva sau macar o informatie despre cum as...? (mai mult)
Buna TpU! am si eu o nelamuriere...cand raspunzi la o intrebare pe TpU, raspunsul este validat de administratori?:D
Cum pot face sa descarc jocul snake revolution gratis pentru pc? Al am pe telefon si e super joc.Cine ma poate ajuta ai multumesc de 1000 de ori anticipat.
In ce ureche se da gaura pentru. cercel la baietii?(stanga sau dreapta ca nu-s sigur)funda
Cat este taxa postala pentru un colet ramburs de 5 g care costa 6 lei? URGENT! FUNDA MAREEE!
Buna:):* imi spuneti va rog niste programe de facut filmulete din poze.innafara de cel e car il avem deja pe PC:)
Ce jocuri faine cu cont mai stiti?
Salutari tuturor! as vrea sa va intreb ce parere aveti despre proiectul lui Szoby Cseh, numit GLADIATOR, si as dori sa ma inscriu si eu, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac?
Care este tema desenelor animante tom si jerry?
Ce antibiotice sunt permise la rinichi funda:X
Mi-am cumparat mobila pe Lady Popular. Cum mi-o pun in apartament? Trebuie sa o pun? Fundaa`:*
Cum fac sa nu-mi mai aapara eroarea la gta iv /gta iv fatal error:rmn40
Pe iDevice-uri in general stiu ca exista un program care ajuta la punerea unei parole formata din cuvinte nu doar cifre, adica in loc de 1234 sa poti pune kdasuyhdu6. Nu raspundeti daca nu stiti despre...? (mai mult)
cine stie aplicatia aia care vine dupa sageata de la mouse un soarec si doarme acolo? thx
Cine imi da cont pe conquiztador dau funde mari in fiecare zi plis:* MsMS
Care a fost cea mai urata intamplare din viata voastra?
Deci aveam eu inainte un cod HTML scurt...care daca il scriam intr-un fisier. html scriam de exemplu: www.site.com/numeflash.swf si salvam, cand intram in acel. html imi deschidea o fereastra in browser? (mai mult)
Am si eu o intrebare YouTube, Facebook, Yahoo de unde au profit cum castiga bani?
Pot sa ma portez la Frog cu actualul numar de Cosmote?
Salut, nu stiti un post tv online care transmite live wwe?
Cea mai dulce limba, e limba ce-o vorbim...multumesc
Cand incepe Nini? Pe cat martie?
Se inampla ceva cu rularea calculatorului daca am SP2 piratat si vreau sa ii fac update sa fie SP3?
Ok. Cum imi pot face un site gen antena1.ro sau tvr1.ro sau copilul.ro sau chiar TPU? Macar un site unde sa pun eu, , sus" in bara de sus ce vreau eu, nu cum fac astia cand mi-am facut site web sa imi...? (mai mult)
De ce atunci cand accesez "Raspunsurile mele" si vreau sa ma duc la o intrebare la care am raspuns, sub raspunsul dat este loc liber? am raspuns la mai multe intrebari si cand vreau sa la reaccesez nu...? (mai mult)
Imi ziceti plizzz un metin2 private server care e pe locul 1 in top 100? dau funtzita
|funda| Ma poate ajuta cineva?! imi transpira mana foarte repede. cand tin mana pe mouse, cand scriu la scoala imi transpira mana pe pix, sau cand mananc cu lingura, furculita, dupa 2 minute incepe...? (mai mult)
Ce fel de personaj este tom si jerry si de ce?
Imi spuneti plizzz cum se numeste melodia? scrieti la google youtube sfyt2 si dati la metin2 sfyt2 - LordWestPT GM Mode dau funtzita
Ce inseamna terorist?:))
Cine stie cat costa un bilet la avion Romania-Belgia mai ieftin?
Imi puteti spune cum sa schimb numele de la hi5? Sau cum sa`mi pun la nume ceva scris cu litere de genul α ß ς d ε ƒ g h ï ζ κ ι m η ⊕ p Ω r. Multumesc
Stiti cumva unde pot gasi rezultatele olimpiadei de romana etapa judeteana calarasi 2011? Tot caut de ceva vreme si nu gasesc. FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!