TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2153
  • 2154
  • 2155
  • 2156
  • 2157
masacru08
în 19 Februarie 2011 | masacru08 întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu un Monopoly care se poate juca in multiplayer... Daca se poate Monopoly 2008.

2
Răspunde Raportează
becuu
în 19 Februarie 2011 | becuu întreabă:

Cum imi pot o imagine pe desktop la windous 7? Dau funda! Urgent.

1
Răspunde Raportează
auaxalin
în 19 Februarie 2011 | auaxalin întreabă:

De ce e off mt2 united?

1
Răspunde Raportează
adyboss3
în 19 Februarie 2011 | adyboss3 întreabă:

Salut, am 1gb pe ram si 2mb pe video...merg unele jocuri(cs, jocuri mini), dar jocul metin2 nu merge.Sunt foarte atasat de acest joc si nu il pot juca.Cum pot da din mb de pe ram pe video, si cat merge? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
deliutza_7233
în 19 Februarie 2011 | deliutza_7233 întreabă:

Cine imi poate spune care sunt rezultatele de la olimpiada de biologie faza locala 18 feb 2011?

3
Răspunde Raportează
kUuKii
în 19 Februarie 2011 | kUuKii întreabă:

Am auzit ca atunci cand esti gata sa mori vezi moartea prin casa:-? chiar o vezi sau este o iluzie? Funda.

8
Răspunde Raportează
l1t7leb0y18
în 19 Februarie 2011 | l1t7leb0y18 întreabă:

Mam gandit si eu sa tradus cateva melodii sa le pun pe youtube, din mp3 si imagini :) problema e ca foarte multe video-uri incalca drepturile de autor si nu poate sa le vada nimeni! melodia.in primul rand.clar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PastilăBă
în 19 Februarie 2011 | PastilăBă întreabă:

Buna!:D Cu ce program se fac chestiile astea?;;) http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=441813484&ownerId=534099947&photoId=5487498454

5
Răspunde Raportează
mentalica
în 19 Februarie 2011 | mentalica întreabă:

As vrea sa stiu daca e posibil, daca accepta cineva sa (se) inchirieze o garsoniera doar pentru o luna, doua. Mersi!

2
Răspunde Raportează
dizayer
în 19 Februarie 2011 | dizayer întreabă:

Cum sa maresc viteza internetului meu ca merge cu viteza melcului

3
Răspunde Raportează
oricine
în 19 Februarie 2011 | oricine întreabă:

Cum pot posta o poza, pe site-ul antena1? Fundaaaaaaaaa

1
Răspunde Raportează
Mony
în 19 Februarie 2011 | Mony întreabă:

Cum retusez in Photo shop? adica sa-mi scot puntele negre/cosuri etc de pe fata:D

2
Răspunde Raportează
eduard1029
în 19 Februarie 2011 | eduard1029 întreabă:

Salut cum pot la barn buddy sa am mai multe monede ca nu am decat 2 si nu am nici o planta in sacul ala

2
Răspunde Raportează
IceCreamDoll
în 19 Februarie 2011 | IceCreamDoll întreabă:

Buna, Stiu ca era o sonerie la moda acum cativa ani. Era o voce de femeie care zice: Cat esti de inteligent! Site cineva de unde pot sa o downloadez? Funda normal!

1
Răspunde Raportează
Mihai_8523
în 19 Februarie 2011 | Mihai_8523 întreabă:

Vreau si eu sa imi dati niste solutii prin care sa imi fac publicitate gratuita la acest "miniblog" : http://oprea-mihai.blogspot.com Dau fundita celui ce imi va da un raspuns ajutator!

1
Răspunde Raportează
Razvannn6
în 19 Februarie 2011 | Razvannn6 întreabă:

Heyy! Am si eu o nelamurire, de ce imi apare Windows Genuine? Ce pot face sa nu mai apara?

3
Răspunde Raportează
Miranda29
în 19 Februarie 2011 | Miranda29 întreabă:

Buna ziua doresc sa-mi pun win7 pe un nou pc.si are 4gb ram din cate am inteles daca are peste 3gb ram trebuie sa pun versiunea 64...este adevarat ce credeti ca ar trebui sa fac xp-ul nu o sa-l mai pun? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sharky96
în 19 Februarie 2011 | Sharky96 întreabă:

Un prieten de al meu tocmai si-a facut un server de cs... am intrat si eu si am vazut ca am lag ( latency 70) pe langa ceilalti de pe server care aveau maxim 15...Nu inteleg de ce pentru ca pe alte servere? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
madalynaaa
în 19 Februarie 2011 | madalynaaa întreabă:

La photoscape pot face culoarea ochilor? daca da, la care optiune?

1
Răspunde Raportează
purplerainbow
în 19 Februarie 2011 | purplerainbow întreabă:

Cine stie unde pot gasi povestirea pe capitole a romanului Baltagul de Mihail Sadoveanu, Padureanca de Ioan Slavici sau Budulea Taichii De Ioan Slavici? Scuzati-ma ca va intreb dar nu mai am timp...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
UoatD?hFaac
în 19 Februarie 2011 | UoatD?hFaac întreabă:

Este vorba despre IMVU! Am intrat intr-o zi pe IMVED si m-am logat si toate cele si apoi toata ziua am tot trimis resquest din ala(pentru ca o prietene tot asa a facut) asa si am asteptat si ieri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Februarie 2011 |

Daca imi fac card pentru alocatii, primesc si alocatia pe card si imi pot baga si parinti bani pe acel card? Daca nu ce fel de card trebuie sa imi fac pentru ca parinti mei sa imi poata baga bani pe el?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ptcgrand
în 19 Februarie 2011 | ptcgrand întreabă:

Vreau sa plec cu familia(eu, sotia si copilul de 6 ani)in Italia, Catania in vizita la sora mea si nu stiu cum sa plec. M-ar interesa un zbor cu avionul din Bucuresti direct Catania (dus-intors >plecare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_5914
în 19 Februarie 2011 | anonim_5914 întreabă:

Spuneti-mi si mie niste metinuri unde vresti repede si care e frumos?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Februarie 2011 |

Ma puteti ajuta si pe mine? Mi-am reinstalat windowsul, am instalat driverele dar cand vreau sa instalez driverul pentru retea nu stiu cum.Sunt 3 fisiere cu extensii diferite.Multumesc.

1
Răspunde Raportează
rippE
în 19 Februarie 2011 | rippE întreabă:

BUNA :X Caut si eu pentru LG Optimus One aplicatia widget (ceasul de pe ecranul htc-ului) mi-a dati si mie!

1
Răspunde Raportează
JustThat
în 19 Februarie 2011 | JustThat întreabă:

Recent mi-am facut un chat pe xchat dar nu stiu cum sa scriu sub chat reguli. Puteti sa ma ajutati?

1
Răspunde Raportează
ZeGee
în 19 Februarie 2011 | ZeGee întreabă:

Celui care imi da un link de unde pot downloada Assasin's Creed, Assasin's creed 2, Assasin's creed Brotherhood

1
Răspunde Raportează
Ciupiiiiiiii
în 19 Februarie 2011 | Ciupiiiiiiii întreabă:

Am si eu o problema, am sters din lista de mess vreo 200 d contacte, dupa ce am reintrat pe mess mi-au reaparut. E din cauza messului?

2
Răspunde Raportează
camon12
în 19 Februarie 2011 | camon12 întreabă:

Va rog frumos imi puteti da si mie un cont de metin2 dinamic fiindca numai merge sa-ti faci cont si vreau sa ma joc un cont va rog ca pe dinamik.ro/metin numai merge sa faci cont

2
Răspunde Raportează
kata100
în 19 Februarie 2011 | kata100 întreabă:

Cum deosebesti swarovski de plastic?

5
Răspunde Raportează
UoatD?hFaac
în 19 Februarie 2011 | UoatD?hFaac întreabă:

Help! am nevoie urgent de ajutor! Dimineata am dezinstalat IMVU, apoi m-am dus la YouTube si am vrut sa ascult muzica dar nu mergea, apoi m-am dus la winamp dar mi-a dat eroare si acum nu se mai aude...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georgii
în 19 Februarie 2011 | Georgii întreabă:

Am si eu nevoie de putin ajutor:* Trebuie sa fac la romana o compunere in care sa`mi imaginez ca sunt regina in Imparatia Norilor si sa`mi prezint supusii. Trebuie sa integrez dou locutiuni substantivale....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
QAlessia
în 19 Februarie 2011 | QAlessia întreabă:

Cum dau boot pe imvu?

1
Răspunde Raportează
QAlessia

Cum pot sa imi cumpar pe imvu Room unde poate sa vina toata lumea? fara sa ii invit

1
Răspunde Raportează
QAlessia

Am nevoie de un id vechi. imi dati careva un id de mess si o parola? idul sa nu fie "proaspat facut" va rog ...Am nevoie de 2 minute de el...

1
Răspunde Raportează
PastilăBă
în 19 Februarie 2011 | PastilăBă întreabă:

:) Vreau si eu sa downloadez Photoshop 06, si nu gasesc de unde:| Ma puteti ajuta?;;)[Preferabil un link]:D Funditaa!:]

1
Răspunde Raportează
Georgii
în 19 Februarie 2011 | Georgii întreabă:

Am si eu nevoie de putin ajutor:* Trebuie sa fac la romana o compunere in care sa`mi imaginez ca sunt regina in Imparatia Norilor si sa`mi prezint supusii. Trebuie sa integrez dou locutiuni substantivale....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Stefania
în 19 Februarie 2011 | Stefania întreabă:

Sunt o persoana care se supara foarte repede si prietenii mei au observat asta si incep sa-mi zica sa nu ma mai supar, dar nu am cum sa nu ma supar, sunt o persoana sensibila.Cum as putea sa fac...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Stefania
în 19 Februarie 2011 | Stefania întreabă:

FUNDITA! Telefonul Samsung S3650 Corby e cu blit?

8
Răspunde Raportează
andreeadragutza22
în 19 Februarie 2011 | andreeadragutza22 întreabă:

Buna TPU va rog ajutati-ma cu ceva urgent :( vreau sa download photoshop cs5 :9 am incercat de pe adobe siteul oficial si nu imi merge:( nici macar pentru 0 de zile :( spuneti-mi de unde sa il iau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nonny50
în 19 Februarie 2011 | nonny50 întreabă:

Buna all! Stie cineva vreun hack pentru Green Farm sa faci bani? sau orice fel de hack pentru Green Farm? :D

2
Răspunde Raportează
în 19 Februarie 2011 | ?????? întreabă:

Buna pentru cei ce joaca barn buddy am si eu 2-3 intrebari si cine imi rasounde dau fundytza: 1.tocmai am downloadat si instalat barn buddy toolbar si zice acolo ca am acces la mango, kiwi dupa 30...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bistriteanul
în 19 Februarie 2011 | bistriteanul întreabă:

Ce-ati alege intre YoYoJam Lyn Fury si YoYoFactory Grind Machine? De ce? Fundita celui mai bun raspuns

1
Răspunde Raportează
Lala
în 19 Februarie 2011 | Lala întreabă:

Hei! :) Mi-am facut acum ceva timp contul aici, pe TPU, dar n-am avut mult timp de stat pe internet. Acum am si am o intrebare: tocmai mi-am schimbat poza de profil si vad ca nu imi apare. aveti idee...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GangstaLuv
în 19 Februarie 2011 | GangstaLuv întreabă:

Care are melodia aia cantata de b. o. b, la inceput vine cu o nava, si la sfarsit pleaca la fel, canta si la un pian in timpul melodiei.trimitetimi si mie mp3 pe mess dc o aveti, pe idul vasile.alex36...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SunnyFlame
în 19 Februarie 2011 | SunnyFlame întreabă:

Hi TPU! cand e reluare la romanii au talent?

8
Răspunde Raportează
Anonim_7683
în 19 Februarie 2011 | Anonim_7683 întreabă:

De unde pot sa descarc un video converter gratis cu care as putea sa convertez filmul in intregime, dar nu numai citeva minute?

3
Răspunde Raportează
BiaBubulina
în 19 Februarie 2011 | BiaBubulina întreabă:

Aveti un cont de metin2bm? mie nu-mi merge sa-mi fac, sau daca nu aveti imi spuneti cum sa-mi fac?

1
Răspunde Raportează
MAndreea99
în 19 Februarie 2011 | MAndreea99 întreabă:

Exista carti pentru serialul Supernatural? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

6
Răspunde Raportează
  • 2153
  • 2154
  • 2155
  • 2156
  • 2157
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

Observ ca majoritatea romanilor nu înțeleg economia! Nu este o critica, dar sa spui populației de atâtea ori ca nu sunt bani pentru salarii mărite care oricum vor aduce inflație și lumea tot sa...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 5 ore

Aurel100009 întreabă:

Comunismul in Romania a aparut in anul 1948, inainte de 1948 nu era comunism in Romania, era monarhie constitutionala cu regi, cum era viata atunci inainte de 1948? Nimeni nu vorbeste nimic despre...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

Nu vi se pare suspect meciul de ieri între Aek Atena și Craiova? Adică conduci cu 2 goluri în deplasare iei 2 boabe destul de ușor, la 2- 2 te califici și schimbi jucătorii ce au demonstrat pe ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Solane
    trimisă acum 7 ore

Solane întreabă:

Pentru ca vad intrebarea recenta cu cazarile, ridic si eu o problema: - De ce in sezon, in preajma sarbatorilor, preturile la cazare cresc asa de mult? Imi veti raspunde cu cererea si oferta. Nu e...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.421
  • Întrebări: 3.954.260
  • Răspunsuri: 17.661.616
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.869 Auto & Moto
  • 144.258 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.360 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.309 Conversaţii