Salut, am si eu o mica (mare) problema. Cand accesez pe net orice tip de videoclip de pe orice site mi se inchide calculatorul, am reinstalat windows flash player, java tot. are cineva vreo idee cum...? (mai mult)
Hei stiti cum sa imi dezactivez casuta vocala la vodafone? Deja ma enerveaza. Ajutati-ma!
Imi spune cineva cum se foloseste abilitatea de transformare la metin2? dau funtzita
Imi poate spune cineva unde pica globuri de transformare pe hardcore mt2 sau ro? dau funtzita
Imi puteti zice si mie niste jocuri pentru fete :-? sa le treg in pc:x cel mai frumos joc ia fundita mersi:x
Imi pune cineva cum pot folosesc abilitatea de transformare? dau funtzita
Stiti informatii despre Mariana Josu?
Salut.am un telefon lg gt 505 si e lipit cu pictura.mai pot face ceva cu el?
Imi poate spune cineva cum fac rost de inel de transformare pe hardcore mt2? este un inel auriu dau funtzita si 3 voturi
Care stie cum se numeste fata de la reclama asta http://www.youtube.com/watch?v=BfEMR7s7q9o e aia cu orange cand se intalneste cu ea a 3 oara ii da un sarut.Care stie facebook ei sau numele e foarte draguta...? (mai mult)
intrebarea mea este stie cineva vreun link valid de unde pot downloada redsn0w 0.9.4 (nicio versiune mai veche sau mai noua, fix 0.9.4) cine zice mai repede si da un link valid primeste funda...? (mai mult)
Imi ziceti un metin2 fain? dau funtitza
Selena Gomez a pozat goala? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://thecrazyest.net/wp-content/uploads/2011/02/poze-Selena-Gomez-goala-nud-sani.jpg& imgrefurl=http://thecrazyest.net/poze-cu-selena-gomez-goala-nud-ce-sani-frumosi-are/&...? (mai mult)
Cand te intreaba cineva pe imvu ca de ce nu imi cumpar avatar la ce se refera? daca cumperi unul cum e?
Imi spuneti un metin2 server privat care de transformi in orice monstru vrei sau sunt carti si globuri la magazin sau poti folosi gm mode coduri de gm? dau funtzita
In ce tari din comunitatea europeana avem dreptul la munca si in care nu?
Am un sonny ericson spiro w100, problema e ca nu stiu cum sa vad ce se afla pe card, nu am gasit nici o setare care sa imi arate. Vreau sa imi iau jocuri insa unde le vad jocurile ca am cautat in tot...? (mai mult)
Ce se intampla daca iei o supradoza de algocalmin?
Era un programel care iti arata tot la pc (rami, placa video, procesor etc.) Cum se numea?!?!?! FUNDA
De unde pot downlada Nfs POrsche? Tot nu un demo!
Programa olimpiadei judetene lb romana galati 2011 george calinescu?
Am o pereche de cizme din piele de caprioara.azi am mers prin zapada cu ele si sau udat destul de tare. mi-e frica ca apa ar putea dauna pielii.am auzit ca apar niste pete albe pe piele, e adevarat?
De ce cand intru in cs 1.6 si dau find servar imi intra direct un sv? ce trebuie sa fac sa pot sa intru sa-mi aleg eu svul fara sa intre automat
Cum postezi poze pe google.
Stiti informatii despre JUSTIN BIEBER?
Stiti informatii despre MICHAEL JACKSON?
Ce parere aveti despre aceste imprimante? http://www.24monden.net/2011/02/imprimante-multifunctionale.html
Dc apar intrebarile alea 4 acolo, sub sigla TPU? Sunt useri speciali sau admin?
Am o intrebare eu ma joc metin 2 united si de o saptamana serverul este inchis.Si as dori sa aflu de ce. Astept raspuns.
Cum se numeste ala ca un podium. sau cum ii zice pe care stau 3 persoane si scrie pe el 1, 2, 3 e folosit la concursuri si pe fiecare numar (loc) sta cel ce a luat premiul respectiv numarului. Lol...? (mai mult)
Cum as putea ajunge de la Lujerului(Militari) pana in Dorobanti la sediul British Council?
chiar am nevoie de un microsoft, nu conteaza sa fie 2003, sau 2000 important este sa fac rost de el. ideea este ca am luat o adresa de aici sau mai multe cu 2003 si cant vreau sa fac setarile imi...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste site-uri cu teste pentru concursuri de clasa a 3 a.Plase funda+vot.
Salut.Am un telefon lg gt 505 si e lipit cu superglue picatura.Mai pot face ceva cu el?
Salut.Am un telefon lg gt 505 si e lipit cu pictura.Mai pot face ceva cu el?
Va rog, sa imi dea cineva filnul sailor moon chirtmas va rog!
Care are steam? add king_dark011
Stie cineva la Lady Popular cum se pot face bani sau diamante?
Ajutor, repede! Ziceti-mi un autobuz care sa mearga de la Piata Unirii pana la Eroii revolutiei! Raspuns Urgent! Trebuie sa iau autocarul spre Giurgiu de la Eroii rev, dar nu stiu cum sa ajung de la unirii ...? (mai mult)
am un lg cookie fresh gs290.si nu mai merge bine. pot sa umblu doar pe o parte din el pe partea dreapta merge bine.in schimb. daca accesez partea stanga.comanda se face tot in partea dreapta. ce pot...? (mai mult)
Care stie ceva site-uri cu poze de pus pe hi5?:| funda:*
as vrea si eu niste statusuri: 1.lungi vesele de prietenie 2.lungi si misto dau funditaaa cine imi da din ambele categorii si sa fie lungii si mumoase...si app cat mai multe va rog... dau fundytzaaaa? (mai mult)
Bunaa! Vreau si eu famila de cuvinte ale lui: l'information, se developper, l'abondance! Si vreau si propozitii cu cuvintele gasite de voi! Multumesc anticipat! Fundita si vott! (Garantat) Vreau...? (mai mult)
Cine stie legenta mesterul manole?
Cat consuma un neon mare pe ora?
Cum imi gasesc videoclipul pe Youtube? Am incarcat de curand un videoclip... i-am pus un nume, insa daca scriu numele lui la "cauta" nu mi-l gaseste. Ce pot face? Nu e prea deranjator pentru mine, il? (mai mult)
Buna seara daca poate cineva sa-mi spuna ceva site-uri ATV -uri de pe dincolo?
Ce stiti de rosiile supersweet 100, f1 hybride
Pentru cei care folosesc apa de gura colgate am si eu o intrebare. Data inscrisa pe spatele sticlei jos este data de fabricatie sau data expirarii?
Mi-am creat un blog.Am adaugat ce mi-a trebuit, dar am o problema.Cum pun acea casuta cu chat si pentru blogu meu.Am vazut pe multe siteuri ca aveau chat si vreau si eu. Cel care imi zice cum imi pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!