Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
am si eu o intrevbare cu privinta la trecerea dincolo afara. parinntii mei sunt divortati si stau cu mama. am nevoie de ceva act la mana ca de exemplu o procura ceva? PS: tatal meu nu prea...? (mai mult)
FUNDAA! Spuneti-mi cat mai multe opere literare, poezii ceva de a lu Ion Luca Caragiale. Adica doar titlurile, ma rog. Sti inteles voi. FUNDA!
De fiecare data cand cineva posteaza un comentariu sau un tag pe facebook, imi tot trimite mail! Cum as putea sa fac ca sa nu mai imi trimita atatea mail-uri? Sunt de-a dreptul enervante! Dau fundita celui...? (mai mult)
As vrea sa imi upgradez PC-ul, ce sfaturi imi puteti da? Al meu are 512 mb ram, 2GHZ, o placa video NVIDIA si alte chestii pe acolo va rog dati-mi niste sfaturi, MULTUMESC!
am o intrebare f urgenta...cum pot face rost de pisicuta si catelus(mic nu de apara plantele) pe Barn Buddy. vreau sa mentinez faptul ca eu ma joc pe facebook nu pe hi5 rog dau funda garantat + ? (mai mult)
Joc power soccer online si cand vreau sa intru in joc, ca sa joc imi da erarea:An error occured while updating the game! Unable to parse command: Bad json_cast dau funda
Cum se calculeaza bilantul contabil?
Stie cineva un program de creat o aplicatie in care pun intrebari si imi apar variantele de raspuns? Ceva gen conquistador. Vreau sa fac o aplicatie pentru fizica!
Bunaa :D:( Un mic ajutorr daca se poate! :((( Trebuie sa alcatuiesc patru fraze referitoare la ceea ce cred eu ca imi defineste personalitatea sau propria identitate ( nu conteaza ) in care sa...? (mai mult)
Unde se poate gasi piaptan des? La farmacie, parfumerie? Ajutorrrr
Unde gasesc rezultatele de la concursul ionel teodoreanu faza locala 2011 galati?
Ma poateajuta si pe mine cineva, spunandu-mi de pe sait sait imi pot lua gta san andras.
FUNDA! Stie cineva o firma care sa faca un fel de album pentru sfarsit de clasa a VIII-a?
Buna TPU am o intrebare se poate juca jocul doodle jump pe LG GT405? Daca da imi dati un link de la install si instructiuni de instalare. Multumesc
Sunt deschise la ora asta schimburile valutare? si daca da cam pe la ce ora sunt deschise in general?
Cu ce medie se intra la Grupul Scolar Industrial Transporturi Cai Ferate din Timisoara? Am citit pe net ca cu 4, 65 da n-are cum.
Sall, ma zapaceste profa ca trebuiesa ii tai o bucata dintr-un film si nu reusesc... ce ar trebui facut?:D
Sal TPU.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Am un smartphone toshiba g910 as vrea sa stiu daca gasesc cd pentru el.Am cautat pe net si nu am gasit poate stie cineva un link ceva.Va multumesc...? (mai mult)
Cum se face print screen'u? o fata mi-a zis ca ste un buton la tastatura...la'm gasit dar unde se salveaza?
Pe cat va cadea vacanta de Paste? :) fundita :*
Stiu ca unele culori de markere copic se gasesc pe site-ul profiart.ro, dar as dori sa stiu de unde pot gasi mai multe culori, si de asemenea de unde pot gasi pigma micron stilori cu cerneala neagra.
Daca creez grup pe facebook, cum pot sa castig ceva bani din asta?
..imi puteti spune mai multe despre telefonul samsung intercept virgin mobile, adica daca are flash(blits), camera secundara, navigator, gps, pret. dau funda
Cine imi poate spune cum pot sa aflu profilul id-ului de Yahoo! Messenger?
De ce nu pot vedea pozele de la avatar ale prietenilor si nici ei pe a mea?
Imi puteti spune o melodie care sa poata fi folosita la un miting?
Buna poate cineva sa-mi explice ce e Voleanta? Pentru cele mai bune dau(fundita)
..am din nou nevoie de ajutorul vostru la scoala ni-a dat sa elaboram"lucru de proiect"pe tema:rolul cartii si al internetului in pricesul de informare... mai datzim voi niste idei sau poate? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva un cont pe myepets? id : curtamet_sinan
Stie cineva codul pentru "Reveniti la setarile din fabrica", pentru un IPHONE 8gb? Cine imi spune codul evident FUNDA si VOT!
as vrea sa-mi iau un telefon si nu stiu ce sa aleg intre nokia x2 si nokia 5228. care credeti ca e mai bun? dau funda
Proiect la muzica? :( A m de facut un proiect in care sa prezint povestea unei creatii concepute de compozitori italieni din secolul al 19-lea de ex.: Gioacchino Rossini cu opera "Barbierul din Sevilla" ...? (mai mult)
Am auzit ca exista un program cu care pot vedea ce vorbesc alte persoane (pe YM) daca da ziceti-mi cum se numeste si cum trebuie folosit :) f
Va rog sa imi dati si mie un site de unde sa iau opera 11.01 dar sa si mearga Primul raspuns care si merge primeste funda daca se poate sa nu mi-l dati de pe www.opera.com (siteul oficial) mersi:X :D...? (mai mult)
Pe o prietena de-a mea o tot suna absolut mereu cineva cu nr. privat.Prima data, a dat vina pe mine, pentru ca aveam nru ei de telefon, da' acum nu il mai am.Suspectam o fata...Tot vorbeste cu o prietena? (mai mult)
Cum pot sa incarc poze pe internet?
Sunt la dans sportiv si nu cred ca am ureche muzicala, si as vrea sa va intreb ce pot face ca sa am ureche muzicala.Plase.Funda+Vot.
Cand tin redirectele de ce imi scrie Could not establish connection to Steam servers >'dau funda! Si cum rezolv?
Spuneti-mi va rog, de unde pot scoate filme mexicane seriale?
Era o chestie pe google puneai parca * nume prenume * si dadeai serch si iti apareau poze cu persoana a carui nume l-ai cautat. Acum dc nu mai merge sau trebuie pus altceva in loc de *? FUNDAAAAAA
Cum poti truca o poza sa para ca te saruti cu cineva? Stiu ca este foarte greu. Sau macar sa par langa cineva intr-o poza. Sau dati-mi ID - ul vostru intr-un mesaj privat si va trimit pozele pe mail. FUNDAAAAAA...? (mai mult)
Funda pentru cine imi da un site unde pot vedea emisiunile casatoreste-te cu mine si testul de rezistenza!:D:):D:):D:):D:)
Dc nu mai merge sa dau funda pe TPU?
Da-ti-mi si mie un cod pentru sunet adica cand ascult o melodie sa se auda mai tare. Telefonul pentru care vreau cod se numeste Lg gt400. Va rog ajutati-ma dau fundita si vot!
as vrea si eu o melodie care sa se potriveasca unui proiect power point de valentine's day ceva de dragoste evident;)
La ce ora va avea loc extragerea de la tombola iernii de la revista Level?
Cine stie stie iduri de radio? plsss dau funda ca intodeauna...(+vot)
Hello people. Daca-mi adaug cardul de credit pe PayPal si primesc bani in PayPal, as putea sa trimit banii din PayPal pe cardul meu adaugat? Ma tot gandesc, pentru. ca PayPal nu are LEI.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!