Cum pot anula o intrebare? Dau funda si vot.
Imi dati plizzz o harta din v4 cu drumul spre dragonul albastru sau camera de cristal?
Cum mut arma la cs in mana dreapta? Vreau o comanda pentru consola! Pt ca nicio setare nu functioneaza decat daca o dau din consola! Si as vrea o comanda pentru spray!
Imi spune cineva va rog unde gasesc sa impart pliante in Timisoara? Unde trebuie sa vorbesc? Un nr de tel sau o adresa? Mersi!
Buna ajutati-ma si pe mine cu urmatoarea problema : Determinati cel mai mic nr. nat. care, inmultit cu numerele 1/15, 23/30 si 11/24 sa dea de fiecare data produsul natural. Sau urmatoarea: Unghiurile...? (mai mult)
Cum mut arma la cs in mana dreapta? Vreau o comanda pentru consola! Pt ca nicio setare nu functioneaza decat daca o dau din consola! Si as vrea o comanda pentru spray! Multumesc!
Buna pe site pizap.com nu poti ca sa introduci tu un font? din pc tau sau sa faci tu unul sau unde sunt mai multe ca sun foarte putine?
Am nevoie de un powerpoint bun. Mi-am instalat acum cateva zile powerpoint 2007 dar cand il deschid imi apare un chenar sa deschid un document deja facut, iau eu vreau sa fac singura un proiect. Ceva ajutor?...? (mai mult)
Am un video in format avi care are sunetul decalat de imagine. Spuneti-mi un program care poate rezolva acest lucru.
... Fairy tail
Eu joc pe metin2.ro pe leonis rosu si in fiecare miercuri serverrul nu functioneaza un timp.Nu stiti dupa cat timp este functionabil iarasi? Va rog raspundeti-mi.
Salutari! Intrebarea asta e pentru gameri : ACU CATIVA 3-4 Ani Jucam pe calculatorul meu slab acum si performant pe vremea aia. un nfs nu stiu ce nfs dar il puteai juca in 2 adica se impartea ecranu in...? (mai mult)
Unde e cel mai bine sa joci la pes 2010 la Master leuge sau leuge cup? Si care tine mai mult? :D FUNDA!
Cine ma ajuta sa descarc si eu Viata cu Louie va rogggg!
Ce telefoane pot gasi la magazinele orange?
Cand mi se deschide windowsul imi da o eroare cu un ecran albastru si asi ia restart din nou si iar si iar si tot aceeasi problema.Va rog ajutati-ma si pe mine nu m-am intalnit cu asa ceva erori de sistem....? (mai mult)
Cum pot face ceva gen http://www.youtube.com/watch?v=FiN6JT5Qtq0&feature=related?
Cum pot face ceva gen http://www.youtube.com/watch?v=FiN6JT5Qtq0&feature=related
Am o problema legata de movie marker. Am reusit sa invat cum inregistrez, cum fac tranzitii, cum pun efecte. dar nu pot adauga audio pe videoul facut. Dau import audio. dar imi da un mesaj de...? (mai mult)
Sal TPU vreau si eu sa-mi spuneti si mie daca exista un program ca sa nu mi sa stearga tot ce am eu in partitia d si e ca vreau sal formatez pe tot, si nu am pe ce sa le bag si eu asta inseamna ca trebuie...? (mai mult)
Hello... Vreau si eu, va implor, un site cu teme pentru Blogspot.Am cautat dar nu stiu ce au.Merci!:*
Pentru toti inpatimiti de Barn Buddy de pe hi5, dovleci, la strangerea de 6000 dovleci (adica trofeul cel mare) va da 500 credut! eu azi dimineata am terminat si am primit creditu si mai mentionez ca...? (mai mult)
De ce nu pot sa trimit mesaje de pe telefonul LG Cookie Fresh...:((Va rog sa-mi dati codul de centru corect de SMS.Cine mi-l da corect primeste categorig funda, iar cine nu doar un vot cu "STUPID"
Cum pot redimensiona o poza in photoshop? Daca am, de exemplu, 2 layere si una din poze vreau sa o redimensionez, iar cealalta sa ramana neschimbata, cum fac? Cu Transform - Scale din meniul Edit trebuie...? (mai mult)
Vand programul FULL la GAMINATOARE cel cu 45 de versiuni si o lista de dublaje pentru septari la 20 de lei.Ca sa nu existe dubii va arat prin teamviewer. Cei interesati ma puteti contacta: ID eugen.3n6L3zW...? (mai mult)
Stie careva vreun site sau nr de tel pentru servici de vara(ex.sa imparti pliante...etc)dau funda.;)
Help me. Am pus un bilet la casa pariurilor. 12 meciuri.cote(3-8) si vreau s-a pus sistem 3/12.adica sa prind 3 meciuri din alea 12. pot sa pun? help
Cum pot sa fac schimb cu un membru Webkinz la clubul prietenilor?
Salutare.am si eu o problema cu pc meu, imi merg cam toate jocurile sacadat, pai pc meu: Placa de baza:ECS 945GCT-M2 Procesor:Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz Rami:2Gb Placa video:Gigabyte nVidia...? (mai mult)
Cine joaca neighbour from hell si stie cum se trece de sezonul 1 partea a doua(a doua imagine :aniversarea )? sau mai bine zis :unde trebuie pusa pocnitoarea aia(racheta sau mai stiu eu cum s chema )? :o3.va...? (mai mult)
Hei, sunt de curand reprezentant Lady's, si am primit un catalog.Acum observ ca s-a schimbat, si ca e altul... Oare are ceva? Ar trebui sa-l comand pe cel nou? Raspunsuri urgente! Funda.
Pentru a lucra in Advertising iti trebuie faculattea de Business? Dar daca nu atunci ca ar trebui
Fundita... daca iti faci un cont pe okazii.ro si vinzi anumite produse de exemplu un telefon nu platesti nici o taxa...adica totul este gratis nu?
Imi spuneti va rog ce sa folosesc pentru a picta/desena un tricou dar sa si reziste in timp...am auzit ca acuarela nu tine. Vreau ceva in genul http://kiira-neverland.deviantart.com/art/Big-Bang-T-shirt-161686204.? (mai mult)
Imi dati si mie conturi de membri club penguin? va rogggggggg?
Zoom-ul de la aparatul nikon coolpix nu mai merge apas pe buton si nimic ce e de facut? funda
Cat imi ia daca trimit pe bloothoth un cantec de pe un tel pe altul? Funda
Exista ceva program foarte usor de folosit pentru a intraduce font la ceva poza? Dau funda daca va rog... sa-mi spuneti si pasii ce trebuie facuti
Care stie jocuri ce se pot juca multiplayer? Adica sa jucam in doi unu cu tastatura altul cu maneta? Dar daca va rog altceva in afara de fotbal daca stiti :D! Mersi+funda
Salut caut un emulator nintendo ds pentru pc
Ce programe de modificat poze cunoasteti? Dau fundita si vot.
Cum fac sa imi ramana la internet la mozila firefox dupa ce i dau "close" sa imi ramana pagina care am accesato mai devreme?
Am o problema cu photoshpul.folosesc versiunea cs3 extemded si cind intru la image size sa pun lungime 255 si ma duc la latime sa pun 150 se schimbea la lungime automat.de ce spuneti-mi va rog, si ce...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog! Vreau sa-mi pun smile pe odnoklassniki.ru, care trebuie sa platesti bani, am bani in cont pe mob. si sunt la orange, si cind vreau sa cumpar smile imi arata sms care trebuie sal trimis...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Printesa Gheturilor? este o carte interesanta?
Ce parere aveti despre cartea Printesa Gheturilor?
De ce nu imi apar raspunsurile la intrebari pe TPU imediat ce au fost date?
Cum scap de matreata?
Imi poate spune cineva cand mai incap episoade cu "RObotzi"?
Cum se pune Avatarul pe acest site? Adica imaginea de la profil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a